發表主題 回覆文章
rs317
XXX.XXX.45.93

發表發表於: Wed Mar 14, 2012 12:25 pm

廣告贊助 [隱藏]
大家好!!

小弟大日子係2013年3月17日。
婚宴地點:天澄闊
Pre-wedding: 已經係台灣影左, 但效果mama.....想係hk再平平地影多輯, 唔知知大家有無一些平平地的介紹下!

禮服同律師已book,

其他野 (big day 影相 / 化裝 ) 未book...
回頂端
catsweet18
XXX.XXX.65.108

發表發表於: Thu Mar 15, 2012 5:57 pm

rs317 寫到:
大家好!!

小弟大日子係2013年3月17日。
婚宴地點:天澄闊
Pre-wedding: 已經係台灣影左, 但效果mama.....想係hk再平平地影多輯, 唔知知大家有無一些平平地的介紹下!

禮服同律師已book,

其他野 (big day 影相 / 化裝 ) 未book...

試吓呢間, 我覺得影得幾好! pm你
回頂端
Cindymak
XXX.XXX.110.185

發表發表於: Wed Mar 21, 2012 8:44 pm

christy kaying 寫到:
hihi~我ge Big Day 係3月9日(星期六)呀~
暫時只係book左酒席:旺角譽宴同pre wedding:浪漫一生
下一步諗住搵場地證婚,但未有心水呀.....煩惱中

我都應該今個星期去book 3月16日旺角譽宴啊, 我想問下呢, 你r 唔r 倒佢地多d 優惠啊~???仲有呢, 佢地唔包炒飯同麵, 要另外俾錢架, 你地係咪架~?
回頂端
Cindymak
XXX.XXX.110.185

發表發表於: Wed Mar 21, 2012 8:50 pm

kt0610 寫到:
Pigletoli 寫到:
我BD係3月2號呀,酒席就係旺角譽宴擺。
Pre-Wedding就仲考慮緊,諗緊好唔好去U Weddings,因為有優惠嘛!大家有無其他建議?

這你 選了中 or 西式呀. ^^
我之前都見人說join了呢間酒樓送的 u wedding 服務... 都不錯. ^^

我遲你一星期o係同一地方擺酒呀^^我揀左西式場。
尋日我去左u wedding睇下d衫,睇下靚唔靚囉,其實好似度度差唔多咁ge..所以都有少少興趣ga~

我都應該今個星期去book 3月16日旺角譽宴 西式場啊, 我想問下呢, 你r 唔r 倒佢地多d 優惠啊~???仲有呢, 佢地唔包炒飯同麵, 要另外俾錢架, 你地係咪架~?
回頂端
peggymi
XXX.XXX.206.108

發表發表於: Fri Mar 23, 2012 12:06 pm

我都係美心呀~~~不過我23/3/2013

christywinter 寫到:
grazioso 寫到:
wow~so many ppl here
my bday is 30/3/13
booked the venue of cityhall Maxim Palace la
let's share^^

My big day is same as yours!! So exciting!!!
回頂端
K&A pigpig
XXX.XXX.137.110

發表發表於: Fri Mar 23, 2012 12:14 pm

oh! 我都係同妳同一日呢, 一年倒數! 我都係美心, 妳邊間呀? 我o係映月樓!

peggymi 寫到:

booked the venue of cityhall Maxim Palace la

My big day is same as yours!! So exciting!!!
回頂端
Tang.girl
XXX.XXX.65.160

發表發表於: Sat Mar 24, 2012 2:12 am

Cindymak 寫到:
kt0610 寫到:
Pigletoli 寫到:
我BD係3月2號呀,酒席就係旺角譽宴擺。
Pre-Wedding就仲考慮緊,諗緊好唔好去U Weddings,因為有優惠嘛!大家有無其他建議?

這你 選了中 or 西式呀. ^^
我之前都見人說join了呢間酒樓送的 u wedding 服務... 都不錯. ^^

我遲你一星期o係同一地方擺酒呀^^我揀左西式場。
尋日我去左u wedding睇下d衫,睇下靚唔靚囉,其實好似度度差唔多咁ge..所以都有少少興趣ga~

我都應該今個星期去book 3月16日旺角譽宴 西式場啊, 我想問下呢, 你r 唔r 倒佢地多d 優惠啊~???仲有呢, 佢地唔包炒飯同麵, 要另外俾錢架, 你地係咪架~?

咁你仲book左咩呀?
回頂端
peggymi
XXX.XXX.206.108

發表發表於: Sat Mar 24, 2012 9:18 pm

中環大會堂美心呀~~haha~!!!你進度點呀??

K&A pigpig 寫到:
oh! 我都係同妳同一日呢, 一年倒數! 我都係美心, 妳邊間呀? 我o係映月樓!

peggymi 寫到:

回頂端
細蚊芝
XXX.XXX.71.236

發表發表於: Mon Mar 26, 2012 4:13 pm

我big day 係 2013年3月10日,
book 左酒席 - 始創煌府,
租裙 - 藏愛呀..
仲有好多野都未book, 搵緊1p1v...
回頂端
YANSODA
XXX.XXX.171.100

發表發表於: Mon Mar 26, 2012 10:21 pm

各位好呀~
我BIG DAY日子係2012年3月9日.
喺黃埔博藝會擺酒~
用PICASSO WEDDING去上海影咗PRE-WEDDING~
BOOK咗律師

仲未搵化妝同埋租婚紗呀~~~
有冇好介紹呀~
回頂端