發表主題 回覆文章
kammy 盈盈
XXX.XXX.204.166

發表發表於: Wed Feb 22, 2012 4:29 pm

廣告贊助 [隱藏]
我個朋友本身係訂左2012年11月係個度擺酒,
佢之前陪我去問酒席時, 個職員話暫時唔接4月打後既訂單,
個時我地都覺得怪怪地架啦
我朋友今日同我講, 佢打去問, 原來佢地租約真係有問題,
話之後d人book左個d有可能會冇得擺,
最快要4月先覆到人地,
我朋友而家勁擔心到時真係冇得擺點算!!

大家有冇朋友係book左呢間, 記得提提佢打去問一問呀!!!

kammy 盈盈 在 Wed Feb 22, 2012 8:43 pm 作了第 1 次修改
回頂端
小鳳
XXX.XXX.168.174

發表發表於: Wed Feb 22, 2012 5:49 pm

岩岩開始plan結婚...
上星期去問帝廷...話收到今年9月咋
因為未知商場會否同佢地續約
4月先有消息
但如果續約就會裝修喎!!
回頂端
kammy 盈盈
XXX.XXX.197.241

發表發表於: Wed Feb 22, 2012 7:21 pm

但佢同我朋友講, 4月先覆到佢地酒席會唔會如常舉行呀...
我朋友book左11月,
而家至驚佢到時先話冇得擺, 咁就真係唔知點算
回頂端
orz
XXX.XXX.29.131

發表發表於: Mon Apr 16, 2012 12:29 pm

如果有人係屯門帝廷BOOK了10月或之後的婚宴請盡快去要求REFUND OR改地點,因為間死人帝廷現階段係唔會通知新人,佢只係會話"上頭未公佈",所以問咩佢都話唔知~我PRINT埋張報紙出黎話報紙已經賣曬出黎10月馬莎會接左佢個舖位,佢竟然話報紙講既野未必係真,真係想爆粗X佢!!!
回頂端
beauty e
XXX.XXX.92.215

發表發表於: Wed Apr 25, 2012 12:37 pm

今次大獲鳥,我都book左12月,我唔打去問嘢都唔講,而家頭都大埋,點算? Evil or Very Mad
回頂端
fl0107meow
XXX.XXX.40.253

發表發表於: Wed Apr 25, 2012 2:47 pm

我叫佢呢個week覆我都話覆唔到呀, 我打埋上佢office, 但我估佢想hea我~ 我會喪打上去.
回頂端
beauty e
XXX.XXX.122.239

發表發表於: Sun Apr 29, 2012 7:31 pm

hi orz,
想問份報紙幾時呀?
回頂端