發表主題 回覆文章
Being Deceived
XXX.XXX.179.165

發表發表於: Sun Nov 27, 2011 12:19 am

廣告贊助 [隱藏]
如果大家打算去影結婚相,請不要幫襯Match Frame!!!!!!因為可能到你生埋仔都未攞得 d albums!!!!

我同男朋友今年5月係佢果度影左相。8月先有 soft copy. 佢地話8月尾有album + canvas. 但係到10月都未有。之後我地上門傾。佢地就話11月有。而加係11月尾。我地本來想去攞,但佢地話本相簿印錯左色!!!其實點樣印錯左咩色呢???跟住我話我地好快就結婚,佢竟然問:"你地幾時結婚呀?" Shocked 我問而家唔係我幾時結婚嘅問題!!!!而係佢地沒有 keep promise! 實在係太差!!!No follow-up with clients. No nothing at all!!!!!!!!

識我嘅人都知我平時係好少大吵大鬧,但係我今次一定要公開鏟佢地!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
回頂端
Juliehellokitty
XXX.XXX.7.118

發表發表於: Mon Dec 05, 2011 11:29 pm

Hello Being Deceived~ Very Happy

之前我有個fd 都有join 佢地package 喎, 去澳門 + 香港拍攝, 今年入面3個半月度收度晒所有相喎, 服務幾好噃~. Laughing

會唔會中間有d 誤會丫? Rolling Eyes 我聽d婚妙行業既朋友講年尾佢地d公司workload 最大, 所以追返黎既相簿油畫最緊要確保質量ok 同婚期前攞度先最緊要喎. Wink 中間多D溝通LA, 之前陪個fd 去揀衫, 佢地態度都好有善架~ Laughing
回頂端
kittycat1226
XXX.XXX.47.156

發表發表於: Tue Feb 07, 2012 2:48 pm

我之前又係join左match frame....wah....無了期咁等! 勁火呀真係!
佢地成日係咁拖係咁拖....真係要逼到人剷佢先得架! crazy!
回頂端