發表主題 回覆文章
siusiugut
XXX.XXX.44.19

發表發表於: Mon Apr 25, 2011 10:39 am

廣告贊助 [隱藏]
請pm給我, thanks!! Razz
回頂端
Joeyeee
XXX.XXX.151.213

發表發表於: Wed Apr 27, 2011 11:34 am

玲兒~* 寫到:
我想問你佢外景個度係咪開放比公眾ga?~
其他人會睇你住你影?~
係咪有專車車你去個景點?點樣換3~
我想要教堂~又想要花花~:smile_39: 2樣都鐘意~
點樣同佢講我想要個髮型?~就咁講我唔識講~ 佢入面有個look我都鐘意~copy個張相比佢睇?

係呀, 好多遊客會睇住你影架, 如果唔慣比人睇住影相既最好揀平日去影,會少D遊人~
你想要咩LOOK/咩衫你可以用電話/相機影底,OR PRINT出黎比個化妝睇
就得架啦~
至於景點你可以同Sales傾下,佢地會介紹比你
回頂端
小灰狼
XXX.XXX.201.70

發表發表於: Sat Oct 08, 2011 11:12 pm

可以SEND 啲相俾我睇嗎?? 我都苦惱緊去邊度影好, 你個PACKAGE包啲咩, 會係全包嗎? 有額外如車, 精華素, 花球要加錢嗎?? 我的電郵是: iris7a001@hotmail.com 謝謝您 ^_^
回頂端
ku18
XXX.XXX.225.9

發表發表於: Sat Oct 15, 2011 7:13 pm

小灰狼 寫到:
可以SEND 啲相俾我睇嗎?? 我都苦惱緊去邊度影好, 你個PACKAGE包啲咩, 會係全包嗎? 有額外如車, 精華素, 花球要加錢嗎?? 我的電郵是: iris7a001@hotmail.com 謝謝您 ^_^

除非係某D景點, 咁就要自己俾埋入場券, 如唔係, 就無額外費用啦. 佢有提供花球, 不過要先到先借到. 佢有website 同facebook, 仲有clients d 相, 您可以去睇下. 如果要join, 經facebook 有多D野送架~

佢地好好服務, 我send email 問佢地野, 好快收到reply 架~ 希望幫到您啦~
回頂端
colour42
XXX.XXX.121.66

發表發表於: Thu Nov 17, 2011 2:06 pm

恭喜恭喜,王子真是影得唔錯
大家支持王子啊
回頂端
menskit
XXX.XXX.13.27

發表發表於: Sat Nov 26, 2011 10:37 am

rrrlll:我可介紹你wor~
回頂端
menskit
XXX.XXX.13.27

發表發表於: Tue Dec 06, 2011 1:14 pm

我都可做你地的介紹 人WOR~如有興趣我可SEND 相俾你地~
可send email 俾我睇ref.
menskit@yahoo.com.hk
回頂端
Joeyeee
XXX.XXX.151.213

發表發表於: Fri Dec 09, 2011 11:40 am

好多朋友都讚我影王子呢套相好靚同埋好抵,
我自己亦都係HK影過間XX麗沙, 但化妝同埋影出黎既相反而冇王子咁好! 如果有咩問題可以PM我, 我可以share相比你睇架, 希望可以幫到各位啦
回頂端