發表主題 回覆文章
pigfatpig
XXX.XXX.201.58

發表發表於: Fri Oct 28, 2011 3:26 pm

廣告贊助 [隱藏]
大家分享下
回頂端
PM0211
XXX.XXX.81.228

發表發表於: Fri Oct 28, 2011 11:35 pm

我睇過個場,除左有一圍視線會被檔住,其實都唔錯的。仲有戶外場地比你証婚,如果你圍數唔多,係一個唔錯的選擇,加上地點好方便。

可惜我想要的日子已經冇了,所以最後選擇左荃灣潮廷匯。
回頂端
Quintic
XXX.XXX.9.80

發表發表於: Sun Oct 30, 2011 6:29 pm

我今年 12 月係呢度擺. ^^
我覺得小圍數既, 係度可以包場係唔錯既選擇. Very Happy
回頂端
karishum
XXX.XXX.163.42

發表發表於: Sun Oct 30, 2011 10:42 pm

PM0211 寫到:
我睇過個場,除左有一圍視線會被檔住,其實都唔錯的。仲有戶外場地比你証婚,如果你圍數唔多,係一個唔錯的選擇,加上地點好方便。

可惜我想要的日子已經冇了,所以最後選擇左荃灣潮廷匯。

我想問下荃灣潮廷匯同聯邦皇宮係咪同一間酒樓?我阿哥幾年前擺過聯邦皇宮, 16圍比左好大個場佢, D野食仲好好!

麻煩您可唔可以send d 資料比我?我想知大約幾錢一圍, 同埋包D咩, thanks a lot.
回頂端
茵茵子
XXX.XXX.31.107

發表發表於: Mon Oct 31, 2011 12:05 am

我去過果到飲, 食物quality差, 好似趕客咁好快出哂d菜, 所以好多客人食完魚就走, 果時around 10pm, 新娘子都未趕及換衫出來送客.
最攪笑係送客時, 酒樓職員係送客既主人家列隊訪派咭片, 叫人多d黎幫趁
回頂端
Panda Chang
XXX.XXX.141.116

發表發表於: Mon Oct 31, 2011 10:40 am

我都 book 左出年12月係潮庭匯到擺酒~~ 我本身好鍾意佢個場, 因為我擺既圍數唔多~ 10圍就可以包場, 同可以係個花園到註冊, 但係, 我都怕佢D野唔好食同D服務唔好呀, 始終當日都有好多長輩係到
回頂端
pigfatpig
XXX.XXX.201.56

發表發表於: Mon Oct 31, 2011 12:44 pm

呢家係聯邦其下集團,我諗都吾會衰得去邊,我估好過皇x皇呱,皇x皇都有人說食物吾好服務吾好但都很多人揀佢。我諗如果有吾好嘅聲音,大家向酒樓反應下。希望佢地有所改善!
回頂端
FAFA tracy
XXX.XXX.50.186

發表發表於: Thu Nov 10, 2011 9:43 pm

本人剛於5/11/11在這裡擺酒, 真的令我一生難忘, 差到用不知所謂來形容, 係之前訂酒席各方面都過得去, 正正我大婚日子, 付責人不在場打點, 也沒有安排人手付責....直到6點幾付責的趙經理才回酒樓安排, 途中下午我在酒樓的花園證婚, 但是酒樓既員工竟然唔識用d 音響, 攪到錯晒, 唉.....臨入席....趙經理竟然同我講不好意思, 酒樓欠一隻豬, 其中一圍可否轉食第樣, 我聽到有無攪錯, 係都唔 好問我, 你地自己酒樓買都買到隻啦, 有咩可能會咁家.....咁大個集團咁大間酒樓, 有咩可能一錯再錯, 所以如果考慮這酒樓真的請三思, 因為一生人一次......而我的婚禮令我真的不開心 幸好, 我的親朋沒有怪我們!!!小小意見
回頂端
pigfatpig
XXX.XXX.201.59

發表發表於: Sun Nov 13, 2011 4:32 am

那真的很差!!那真的要去投訴吧!讓他們好好作出改善!始終是一個大集團!
回頂端
slawsaki
XXX.XXX.250.6

發表發表於: Wed Nov 16, 2011 8:15 pm

但我朋友o係潮廷滙擺酒又ok wo

我上幾個月去過~個場好靚

食物同服務都ok ar~
回頂端