發表主題 回覆文章
甜甜妹~
XXX.XXX.112.153

發表發表於: Thu Nov 10, 2011 9:43 pm

廣告贊助 [隱藏]
TaTa_TaTa 寫到:
加菲家 寫到:
睇咗十幾版,好似冇人4月結婚. 等我報到下先~

新人名稱:加菲家
Big Day:2013年4月13日
婚宴場地(圍數):未BOOK
Pre-wedding: 京都伏見桃山城@京都物語
當日攝錄:考慮中
MUA : 未定
婚禮服裝 :已買婚紗@淘寶, 其他打算淘寶+開倉
婚戒 :已有
花球 :已DIY
場地佈置 :諗住DIY
餅咭:西餅-美心180張 , 中餅- 不用
婚禮用車 :未定
回禮禮物 :唔會有
帖: 設計中

請大家多多指教~~

可以PM我淘寶婚紗店名嗎? 謝謝!!

我都想要, pm我!
thx
回頂端
peggymi
XXX.XXX.38.13

發表發表於: Thu Nov 10, 2011 10:48 pm

加菲家 寫到:
peggymi 寫到:
係呀~我搵到間taobao係同你度身訂做,大約$1000一件婚紗~仲心大心細~

PEGGY , YAHOO BLOG有JM教問間SHOP 問題, 就大約知佢好唔好,係咪自家製/買回來改SIZE.

可唔可以send條link俾我呀~
回頂端
TaTa_TaTa
XXX.XXX.65.78

發表發表於: Fri Nov 11, 2011 1:16 am

加菲家 寫到:
加菲家 寫到:

請大家多多指教~~

PM ed , please check ^^

received la~~ Thank you very much~~
回頂端
Ncoyhv
XXX.XXX.29.111

發表發表於: Fri Nov 11, 2011 10:54 am

大家好啊~~我同未婚夫都想13年3月,但就未決定日期。見各位都預備咗好多野,我諗我地都要快D手先得了~~

定日期後第一件事應該做咩先好呢?
回頂端
kt0610
XXX.XXX.88.238

發表發表於: Fri Nov 11, 2011 5:00 pm

Ncoyhv 寫到:
大家好啊~~我同未婚夫都想13年3月,但就未決定日期。見各位都預備咗好多野,我諗我地都要快D手先得了~~

定日期後第一件事應該做咩先好呢?

1.我想是同4位長老說.
2.BOOK酒席 +找 PRE WEDDING Very Happy
之後的野可再慢慢想. ^^
回頂端
Lifa
XXX.XXX.92.214

發表發表於: Sun Nov 13, 2011 11:14 am

HiHi!各位好,我地的大日子是2013年3月2日,而家浄係搞左酒席同prewendding!仲頭痛緊去邊度租衫!大家有冇平靚正ge好介紹呢? 
回頂端
Lifa
XXX.XXX.92.214

發表發表於: Sun Nov 13, 2011 3:54 pm

HiHi!各位好,我地的大日子是2013年3月2日,而家浄係搞左酒席同prewendding!仲頭痛緊去邊度租衫!大家有冇平靚正ge好介紹呢? 
回頂端
kt0610
XXX.XXX.88.238

發表發表於: Mon Nov 14, 2011 2:16 pm

Lifa 寫到:

Very Happy ,我都是同你同一天呢.
你酒席在邊間呀.

租衫 ~p.m 你呀.
回頂端
加菲家
XXX.XXX.2.225

發表發表於: Tue Nov 15, 2011 6:33 pm

peggymi 寫到:
加菲家 寫到:
peggymi 寫到:
係呀~我搵到間taobao係同你度身訂做,大約$1000一件婚紗~仲心大心細~

PEGGY , YAHOO BLOG有JM教問間SHOP 問題, 就大約知佢好唔好,係咪自家製/買回來改SIZE.

可唔可以send條link俾我呀~

之前我PM咗個WARM TRIPS俾你, 收唔到?

甜甜妹~ 寫到:
加菲家 寫到:

請大家多多指教~~

我都想要, pm我!
thx

PM ed, please check~
回頂端
Masumasu
XXX.XXX.115.174

發表發表於: Wed Nov 16, 2011 10:32 am

新人名稱:Su家
Big Day:2013年3月24日
晚宴場地:黃金海岸遊艇會(西式婚宴)
註冊形式:婚宴內律師證婚
Pre-wedding:朋友
當日攝錄:未搵
MUA:未搵
婚禮服裝 :未搵
婚戒 :已買 PN
花球 :未定
餅咭:未買
婚禮用車 :未搵
回禮禮物 :未定

Masumasu 在 Wed Nov 16, 2011 10:46 am 作了第 1 次修改
回頂端