發表主題 回覆文章
Raphael914
XXX.XXX.182.154

發表發表於: Mon Oct 10, 2011 4:42 pm

廣告贊助 [隱藏]
please send me details. thanks.

raphaelchan914@gmail.com
回頂端
Co Co Lai
XXX.XXX.130.74

發表發表於: Tue Oct 11, 2011 12:20 am

我都想要d 澬料,,,可否 pm我... thx ^^
回頂端
bobocow
XXX.XXX.88.220

發表發表於: Wed Oct 12, 2011 3:37 pm

我都有興趣呀
可唔可以pm俾我
Thanks Very Happy
回頂端
CTArale
XXX.XXX.221.158

發表發表於: Mon Oct 17, 2011 11:42 pm

can you pm me your info please
回頂端
StephyMui
XXX.XXX.76.4

發表發表於: Tue Oct 18, 2011 12:59 pm

Can you send me some info? 我都開始要睇佈置了>"<
回頂端
YokiYoki
XXX.XXX.160.76

發表發表於: Tue Oct 25, 2011 12:30 am

Can u PM me too? Thx
回頂端
小魚小蝦
XXX.XXX.46.148

發表發表於: Mon Oct 31, 2011 12:57 pm

funnycici 寫到:
結婚…真是一D都唔簡單……小女子真是好佩服各位姊妹的耐性。

好友下年就結婚了,身為伴娘的我早前伴隨準新娘子到唔同的佈置公司睇佈置,唔睇真是唔知,依家真是有好多佈置公司選擇,我地在一個月內睇咗10間。有D設計好像…有D好靚BUT好貴……真是好煩…好難選!! (哈,好在唔需要我選 XD)
為免大家同我一樣要走好多轉,分享個TRIPS俾大家:
1) 唔好以為在金都 & 百利 裡面的就一定是好便宜 - - - 錯的觀念
2) 好平果d……真是存在一定的風險,真是要好睇你地的準則是點
3) 有D DÉCOR公司個WEB的感覺好像好……貴,其實可以打去問下有沒有PACKAGE的,可能有意想不到的收穫。
4) 如果連個WEB都唔靚的公司,大家可以諗下佢地整出來的佈置可以有幾靚……

P.S. 行了咁多間,我都總算是有D 心得的,而我都有2間覺得可以去睇吓的。大家有興趣就PM我啦。同埋可以一齊分享一吓大家的心得。 XDD

Plz pm me~~~~hellohi167@hotmail.com

Thank you
回頂端
adidas228
XXX.XXX.203.4

發表發表於: Mon Oct 31, 2011 10:42 pm

Please pm to me, thanks
回頂端
peggymi
XXX.XXX.235.24

發表發表於: Tue Nov 01, 2011 10:11 am

我都想知呀!謝謝你
peggying2002@yahoo.com.hk
回頂端
AS1234
XXX.XXX.224.157

發表發表於: Tue Nov 01, 2011 2:00 pm

Please email me the details.
xp_sandy_xp@hotmail.com
Thanks
回頂端