發表主題 回覆文章
STn
XXX.XXX.15.236

發表發表於: Mon Oct 24, 2011 5:25 pm

廣告贊助 [隱藏]
好開心響呢度可以搵到咁多同我同一日大日子既朋友 呀 ~~~
回頂端
加菲家
XXX.XXX.2.225

發表發表於: Mon Oct 24, 2011 6:51 pm

睇咗十幾版,好似冇人4月結婚. 等我報到下先~

新人名稱:加菲家
Big Day:2013年4月13日
婚宴場地(圍數):未BOOK
Pre-wedding: 京都伏見桃山城@京都物語
當日攝錄:考慮中
MUA : 未定
婚禮服裝 :已買婚紗@淘寶, 其他打算淘寶+開倉
婚戒 :已有
花球 :已DIY
場地佈置 :諗住DIY
餅咭:西餅-美心180張 , 中餅- 不用
婚禮用車 :未定
回禮禮物 :唔會有
帖: 設計中

請大家多多指教~~
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.65.224

發表發表於: Mon Oct 24, 2011 11:30 pm

STn 寫到:
各位大家好
我係 23/3/2013

場地/mua/pre-wedding 都book 左lu ~~~

好快手 Wink
回頂端
苫苫
XXX.XXX.16.51

發表發表於: Fri Oct 28, 2011 10:56 pm

加菲家 寫到:

請大家多多指教~~

有我陪你....今日岩岩Confirm 御苑皇宴 2013年4月6日....安樂哂
回頂端
happy新娘
XXX.XXX.21.104

發表發表於: Sat Oct 29, 2011 7:04 pm

Ve & Ke 寫到:
大家好呀~
我係13年3月24日BD ar~
岩岩先book左煌府188~
haha~終於都book左場~之後就開始攪其他野了~ Laughing

可以下星期去expo睇吓,
offer到expo價,
抵d架,
我都係expo book,
pm你睇吓, 大家share吓. Wink
回頂端
peggymi
XXX.XXX.38.13

發表發表於: Sat Oct 29, 2011 8:49 pm

我都打算在淘寶買一件婚紗~
你有冇邊間推介呀??

加菲家 寫到:

請大家多多指教~~
回頂端
chichi_yuen
XXX.XXX.20.117

發表發表於: Sun Oct 30, 2011 11:02 pm

大家好
新人名稱:葉袁一族
Big Day:2013年3月16日
婚宴場地(圍數):45圍 (9龍灣煌府)
Pre-wedding: 台灣JUDDY WEDDING
當日攝錄:$3000全包.......朋友介紹
MUA : 自己做MAKE UP 既朋友
婚禮服裝 :已買婚紗係淘寶..買左一件拖尾一件齊地///(平令正)
花球 :無
場地佈置 :無
餅咭:未諗
婚禮用車 :BENZ......再CALL一件24座FOR兄弟姊妹..
回禮禮物 :筷子..鏡..同扇(大家都可以用到....不會掉)都係係淘寶買
帖: MAYBE用酒樓

請大家多多指教~~^^V
回頂端
加菲家

發表發表於: Mon Oct 31, 2011 5:59 pm

苫苫 寫到:
加菲家 寫到:

請大家多多指教~~

有我陪你....今日岩岩Confirm 御苑皇宴 2013年4月6日....安樂哂

哈哈....終於有個伴. 你就好CONFIRM咗酒席. 我仲未搞呀~ 唉......
回頂端
加菲家

發表發表於: Mon Oct 31, 2011 6:26 pm

我係一間叫"滿庭芳"(http://mtfhs.taobao.com/)買架!! 你可以去睇下~

另外有一間係BLOG友介紹的叫"甜蜜約定婚紗禮服"(http://item.taobao.com/item.htm?id=12400708729). 哩間我冇幫襯過,但BLOG友買了哩件拖尾影pre-wedding都唔錯.

peggymi 寫到:
我都打算在淘寶買一件婚紗~
你有冇邊間推介呀??

加菲家 寫到:

請大家多多指教~~
回頂端
苫苫
XXX.XXX.16.51

發表發表於: Mon Oct 31, 2011 8:17 pm

加菲家 寫到:
苫苫 寫到:
加菲家 寫到:

請大家多多指教~~

哈哈....終於有個伴. 你就好CONFIRM咗酒席. 我仲未搞呀~ 唉......

因為之前睇左有D個期冇左....同埋BK左酒樓其他野先安排到....咁你有心水既酒樓未呀?
回頂端