發表主題 回覆文章
Eva & Nick
XXX.XXX.150.119

發表發表於: Mon Jun 06, 2011 4:05 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我發現依家彩福佢將東星分左做大紅東星和大東星。
有冇朋友仔你之前個MENU都係食大東星架..???係唔係紅色架?
我訂O個時好似冇分架喎。依家就變左唔係紅色既。
另外,我去左婚展,CARMAN比我睇左裝修後個台既設計,係一個大皇冠。8月之後既新人...你地就好啦。
睇黎我地係最後一對用舊裝修
回頂端
Eva & Nick
XXX.XXX.150.119

發表發表於: Mon Jun 06, 2011 4:48 pm

我想要彩福既婚宴中東星斑既相。唔該晒。
上兩次婚展佢有派過既書仔都有相架...大家有冇留低?
回頂端
nsrpepsi
XXX.XXX.208.137

發表發表於: Fri Jun 10, 2011 12:24 pm

個裝修有設計圖睇喇?
佢0地東星有分紅、黑兩種,紅色0既要另外加$ ~~
書仔都係有分到大紅東星(紅色)同大東星(黑色) ~
回頂端
kellywong210
XXX.XXX.86.216

發表發表於: Wed Jul 27, 2011 4:37 pm

我BIG DAY係12月呀, 酒樓要裝修? 我唔知呀, 會整D咩架?
回頂端
nsrpepsi
XXX.XXX.92.193

發表發表於: Wed Aug 03, 2011 9:55 pm

會成間酒樓裝修~
我只係知會換水晶燈,
同無咗門口嘅魚缸~
回頂端
奇奇俠
XXX.XXX.233.22

發表發表於: Fri Aug 05, 2011 7:19 pm

Hi 各位,

你地訂左婚紗同埋買左姊妹裙未呀? 我有好介紹喎...

姊妹裙都係$220/條JA, 度身訂造 !

www.neolifewedding.com
email: info@neolifewedding.com
Attn: Ms Cheung
Tel: 35636416 / 96090945
回頂端
willdebby
XXX.XXX.43.107

發表發表於: Sat Sep 03, 2011 12:05 pm

請問知唔知幾多圍先可以包場ga Question
回頂端