發表主題 回覆文章
lolupig
XXX.XXX.109.151

發表發表於: Sat Feb 12, 2011 12:05 am

廣告贊助 [隱藏]
啱啱同男朋友決定下年12月結婚,暫時睇中左IFC國金軒同THE MIRA 。想問下各位知唔知呢度擺酒好唔好架?
回頂端
lucybob
XXX.XXX.98.119

發表發表於: Sun Feb 13, 2011 6:21 am

my sister's reception was at Mira. Beautiful ballroom with stunning harbor view. The bridal room is HUGE. Services was good too. I mean for the price she paid, I think it's really worth it.
回頂端
Jc...
XXX.XXX.247.155

發表發表於: Mon Feb 21, 2011 12:02 am

lolupig 寫到:
啱啱同男朋友決定下年12月結婚,暫時睇中左IFC國金軒同THE MIRA 。想問下各位知唔知呢度擺酒好唔好架?

hello lolupig,
我地都考慮緊呢兩間呀..
你bd係12月幾時呀?
回頂端
Agnes Agnes~~
XXX.XXX.16.203

發表發表於: Mon Feb 21, 2011 12:27 am

國金軒d野會好食d, 但酒店始終既配套會比較好, 我自己舊年都在Mira擺的, 非常的滿意
回頂端
v110617
XXX.XXX.126.65

發表發表於: Tue Feb 22, 2011 1:57 pm

Mira 同國金軒都係恆基集團, 就算國金軒嘅package唔會差嘅. 我前年plan結婚時都有interview過國金軒, 本來話包Mira套房, 但我地嫌兩邊海唔就腳, 佢都offer Four Seasons俾我地 (不過我地最後揀咗另一度).

其實Mira內都有國金軒, 揀Mira嘅國金軒咪可以滿足晒兩個願望囉!
回頂端
kinli
XXX.XXX.183.137

發表發表於: Tue Feb 22, 2011 8:25 pm

我地都想去國金軒, 有冇人可以share下你地既意見呀? 因為佢既價錢同五星級酒店差唔多...

通常可以會送d乜野? 有冇機會可以唔駛收min charge又或者酒水可以平d??
回頂端
lolupig
XXX.XXX.211.210

發表發表於: Sat Feb 26, 2011 12:07 am

好多謝你地嘅意見呀....我地個BIG DAY 應該會喺2/12....國金軒個場去過了...但Maximun 只可15-16...但第16圍的位置真係好麻麻..如果係14圍就fit 晒架...佢地比的offer 唔係咁多....但婚展會再加價同加2012年的價...而家仲15 16...唔知BOOK邊度好....真係唔知點算...

jc...你的big day係幾時呀??
回頂端
choco cat
XXX.XXX.191.196

發表發表於: Thu Sep 01, 2011 3:35 pm

我舊年EXACTLY係IFC國金軒擺過...非常滿意, D人service又好, 個場好GRAND...絕對比得上同區既5星酒店,但價錢又平D......真係highly recommend!!
回頂端