發表主題 回覆文章
D.Lam
XXX.XXX.163.41

發表發表於: Wed Jul 13, 2011 11:17 am

廣告贊助 [隱藏]
我影咗我輯 Complimentary 相 la~ 正如大家所講,雖然我無 upgrade 到個 package 但 D service 都相當唔錯!
值得一讚嘅係化妝姐姐好細心!最初佢幫我隻左眼貼一條假眼睫毛,右眼貼兩條,睇下我鍾意邊個效果多D。我覺得眼貼兩條有D跨張,佢就幫我輕輕remove面個條,再畫返靚條 eyeline.
估唔到嘅係影完相之後,佢仲幫我set返個 casual look 嘅頭,等我方便出街!!

D 相靚唔靚就未知,一個月後先有得睇。
回頂端
HoneyMilk
XXX.XXX.60.187

發表發表於: Fri Jul 22, 2011 6:24 pm

好開心喎,有咁多sister 係希臘女神影相又讚靚~
我都係用coupon 一套婚紗 + 晚妝 (冇加$ upgrade)

我都要要讚希臘女神個 FITTING ROOM 夠大好舒服,
事關我係唯美主義要同人share 一個房覺得好迫囉~
如果早d知道呢間可以選衫 選得咁自在, 就未必選唯美主義~(係會展join既)

講返希臘女神先,啱啱影完,
係cathy 幫我化妝 好靚丫無問題bor~ 佢份人好nice架~
攝影c 叫阿康, 助手叫 俊仔~ 佢地都好nice~
未知影得靚吾靚, 遲d講比大家g啦~

老實講 影得靚,加少少冇問題, 我都想佢影得靚~
有冇人知想要返相底要加幾錢?
多過coupon 12 張又點計?
回頂端
D.Lam
XXX.XXX.178.7

發表發表於: Sat Aug 20, 2011 12:41 pm

我尋晚揀咗相la ~D相影得都OK...如果要Softcopy + Retouch 要俾$16xx 
要多過Coupon包個12張,每張要$178,包Softcopy + Retouch
比起之前我係Chris Ling ,每加一張要$600,真係抵好多.

不過D相又未至於靚到非買不可,加上之前係Chris Ling已經大出血 ,所以最後都無買相.
要多謝化妝師化得個妝夠自然,Indoor D燈光又打得好,所以唔做Retouch 都OK...當然咁係因為我地無揀D大頭Close-up相

Sales service 都好好,我地無加錢做retouch同買相,佢都好nice,無hard sell.

最後我地只加咗$300,加大張簽名布.
回頂端
piristse
XXX.XXX.59.102

發表發表於: Wed Aug 24, 2011 11:20 am

我都有煌府COUPON阿, 你地講到咁好~ 我都心思思想去影,
不過我11月就BD啦~ 實趕唔切加埋E輯Crying or Very sad 同埋唔知佢有無時限要用左佢架呢, 我張COUPON都成大半年架啦~
回頂端
D.Lam
XXX.XXX.102.107

發表發表於: Thu Aug 25, 2011 9:30 am

piristse 寫到:
我都有煌府COUPON阿, 你地講到咁好~ 我都心思思想去影,
不過我11月就BD啦~ 實趕唔切加埋E輯Crying or Very sad 同埋唔知佢有無時限要用左佢架呢, 我張COUPON都成大半年架啦~

我個張Coupon 限issue後1個月內make appointment
我個時係過咗期之後先決定影,我打電話去Beauty Hera 問仲可唔可以照用張Coupon. 個staff suggest 我叫馬會再issue 過1張新的coupon就ok
回頂端
GIIG
XXX.XXX.56.16

發表發表於: Fri Aug 26, 2011 11:18 am

如果有我再揀,我就唔會去影啦...慳返2千幾...
回頂端
Philip Cocu
XXX.XXX.38.54

發表發表於: Fri Aug 26, 2011 11:14 pm

我都係free coupon, 不過upgrade to $6880, 即係補左$2692

我7月底make appointment, 8月14日fitting, 8月20日影相, 下個星期一可以睇相了, 好期待呀!

當日影左超過100pcs, 要選20張我諗都幾頭痛....... Rolling Eyes
回頂端
D.Lam

發表發表於: Mon Aug 29, 2011 9:22 am

Philip Cocu 寫到:
我都係free coupon, 不過upgrade to $6880, 即係補左$2692

我7月底make appointment, 8月14日fitting, 8月20日影相, 下個星期一可以睇相了, 好期待呀!

當日影左超過100pcs, 要選20張我諗都幾頭痛....... Rolling Eyes

Philip Cocu, 真係好呀,咁快有得影.
我係4月 make appointment, 6月尾fitting, 7月頭影相, 8月揀相.
唔知點解,我無加錢做Retouch,只要直出hard copies, 都要等到11月先有相攞
不過反正係Complimentary,等下都唔緊要
回頂端
ST184R
XXX.XXX.11.162

發表發表於: Mon Aug 29, 2011 1:23 pm

我同我未婚妻都book左, 冇upgrade, 唔知個quality 會係點呢?

如果就咁買digital一張要幾多錢呀?
回頂端
D.Lam

發表發表於: Mon Aug 29, 2011 5:40 pm

ST184R 寫到:
我同我未婚妻都book左, 冇upgrade, 唔知個quality 會係點呢?

如果就咁買digital一張要幾多錢呀?

我覺quality ok,但唔係好到Wa Wa 聲...揀相時唔要D相都唔會心痛.
佢地俾咗大約70張我揀,可揀12張,但我第1round只係揀咗10張.

你都係Free12張?
我上次揀相時,個Sales話如果要soft copy,最少要12張 ($16xx),之後每張$178.
個價錢已經包埋做retouch, 無得只要soft copy 唔要retouch service.

如果你打算要返soft copy,影之前upgrade會抵好多.
回頂端