發表主題 回覆文章
煩友車
XXX.XXX.35.224

發表發表於: Sat Aug 06, 2011 11:38 am

廣告贊助 [隱藏]
都好難約晒當面派
好彩父母都有幫手派d
阿媽租既衫都要約下星期要fitting la
好快呀
回頂端
sylvia_lok
XXX.XXX.43.89

發表發表於: Mon Aug 08, 2011 12:38 pm

昨天已經開0左唯一一次的兄弟姊妹會議!!!
真係好開心, 全部都可以出席, 人齊就最好啦!!! ^^

個RUN-DOWN, 分工都已經大約做好!!!
不過........再要跟不同單位確定!!!

唉~~~ 又完成一件啦!!! 即時又輕鬆左0的!!! ^^

呢個時間就係要再細心諗下, 細節啦!!!
希望當日不會有太多甩漏啦!!! ^^

繼續努力!!!!~~~
BTW黃金升0左好多啦!!! 之前買左的, 現在每兩都可以賺到3-4千蚊!!! 勁~~~~
唉~~~ 未來奶奶好似仲未買, 真係想叫佢算啦!!! 送其他好0的!!!
回頂端
煩友車

發表發表於: Mon Aug 08, 2011 2:32 pm

sylvia_lok 寫到:
昨天已經開0左唯一一次的兄弟姊妹會議!!!
真係好開心, 全部都可以出席, 人齊就最好啦!!! ^^

個RUN-DOWN, 分工都已經大約做好!!!
不過........再要跟不同單位確定!!!

唉~~~ 又完成一件啦!!! 即時又輕鬆左0的!!! ^^

呢個時間就係要再細心諗下, 細節啦!!!
希望當日不會有太多甩漏啦!!! ^^

繼續努力!!!!~~~
BTW黃金升0左好多啦!!! 之前買左的, 現在每兩都可以賺到3-4千蚊!!! 勁~~~~
唉~~~ 未來奶奶好似仲未買, 真係想叫佢算啦!!! 送其他好0的!!!

今日d金去到$17180,真係痴線
好彩個個都一早買晒
真係睇見就驚,我估年尾去到$18000都有可能
年尾需求大
回頂端
Judy_Fly
XXX.XXX.191.196

發表發表於: Mon Aug 08, 2011 4:21 pm

D 金價真係貴到嚇死人......我記得之前都唔係咁誇張!
咁JM 們有冇諗過唔買真金,去租金?? Question
回頂端
煩友車

發表發表於: Tue Aug 09, 2011 3:08 pm

Judy_Fly 寫到:
D 金價真係貴到嚇死人......我記得之前都唔係咁誇張!
咁JM 們有冇諗過唔買真金,去租金?? Question

好彩個個都係一早買左
回頂端
sylvia_lok
XXX.XXX.43.89

發表發表於: Wed Aug 17, 2011 3:01 pm

唉~~~
呢幾日煩緊點樣可以坐滿每一圍!!! ><
總是會有空位多出來!!! 而且0個晚又未必個個都會出現!!!
煩~~

派帖進度尚算理想!!
不過, 還未可以聯絡到所有想請的人!!
唉~~~ 煩~~~~

希望快0的到個日!!!!

現在開始準備當晚的音樂!!! ^^
回頂端
煩友車
XXX.XXX.85.251

發表發表於: Thu Aug 25, 2011 6:11 pm

開始好緊張啦,最緊要係好天氣,大家要努力呀~~
回頂端
sylvia_lok
XXX.XXX.76.39

發表發表於: Sat Aug 27, 2011 11:40 pm

2 weeks to go!!!!
真係開始緊張啦!!! >.<

好驚呀!!! 今日有0的喉嚨痛&咳!!!
好擔心會病呀!!!! >.<

大家要小心身體!! 休息多0的!!
保持最佳狀態見人呀!!!!!

take care~~~ ^^
回頂端
sylvia_lok
XXX.XXX.76.39

發表發表於: Sat Sep 03, 2011 12:46 am

下星期六就係啦!!!!!
依家忙緊搬野去新屋, 下星期請了4天假, 主要係在新居等收貨同執野!!!!

結婚物資應該準備得差不多!!!
仲未執!!

希望星期一出到最後RUN DOWN俾各個單位啦!!!

大致上都同化妝師&攝影師傾過!!
要再問清楚酒樓既安排&花車!!

要等星期二禮服FINAL FIT!!!

不過...........仲未搵婚禮當日播既歌!!! ><
好難諗!!!
最後可能全播純音樂!!! HAHAAH~~~

剛剛傷風好番0的, 應該結婚0個日唔會病啦!!! ^^

BTW, 上天文台
9/9 部 分 時 間 有 陽 光 , 有 幾 陣 驟 雨 。

希望我地的大日子唔好落雨呀!!
GOD BLESSS~~~

大家加油呀!!!! 最後衝刺!!!! ^^

希望大家婚後都會上黎分享下結婚當日的片段啦!!!

很高興認識大家!!!!!
thx!!!! ^^
回頂端
依澄
XXX.XXX.23.100

發表發表於: Mon Sep 05, 2011 12:47 pm

得返5日咋!!!各位緊張嗎?
我好緊張......一諗到要上台講致謝詞..就好怯><同埋我勁眼淺架....
我地仲有個彈結他+唱歌既環節.....對住咁多人唱歌..好驚= =
希望果日唔好落雨呀...要勁好天!!!!!!
回頂端