發表主題 回覆文章
joyceleung08
XXX.XXX.27.201

發表發表於: Tue Jun 21, 2011 12:05 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    hi all

我ga honey moon 都想plan 去東歐, 大約12-14日, 都預計11月去呀, 請問大家可以share d 資料或者給我excel file 我參考下嗎? 因為我自己上網都搵過, d資料好散, 好難準中呢...

如果無, 我唯有要跟團無咁麻煩....

唔該晒咁多位 sister

joyceleung08@hotmail.com
    回頂端
    vita.jo
    XXX.XXX.114.234

發表發表於: Fri Jul 15, 2011 12:51 am

tensai 寫到:
    hi all
    我而家都plan緊11月中去歐洲度蜜月
    原本諗住係跟團唔駛煩既, 但係都係覺得自由行方便d
    同埋唔想幾日去哂咁多個國家
    諗緊15-18日度, 想去英國/意大利/法國
    大家有無其他意見??
    知道瑞士係法國同意大利之間, 係唔係應該去埋?

大家有無tips?

好似自由行..開心d, 我都想知? 有tips, pm我啦!
    回頂端
    雪楠
    XXX.XXX.226.40

發表發表於: Sun Jul 17, 2011 2:32 am

Honeymoon必備旅遊天書

100%全新JTB法國世界自由行

因原定計劃到法國Honeymoon

最後改了地點, 現在85折優惠出售給有需要的朋友

三聯買原價: $217

現在85折 $185 出售, 保證全新100%未用過

港鐵觀塘線交收
    有意請Email 查詢: weddingchoice@yahoo.com.hk

ap_20110717021559229.jpg  Filesize: 30.02 KB  瀏覽次數: 3004 次
    按這裡可在新視窗開啟原圖
     圖片描述: 沒有提供
    回頂端