發表主題 回覆文章
fat.s.s
XXX.XXX.23.32

發表發表於: Wed Jan 19, 2011 8:46 pm

廣告贊助 [隱藏]
Hi YING2011& miumiumo ; Laughing Laughing Laughing

<<YING2011 寫到:
miumiumo 寫到:
多少少車位 我都 "r"....同埋有 個優惠價upgrade 間房囉...因為我 plan左響如心出門...
佢俾我 既 package, 如果唔要司機&花車,我可以要一間 偏廳既房, 諗住用呢間出門 ...

係喎 ... 你幾時big day 呀 ??
係 11年12月3日 at sky lounge >>>

Hi YING2011& miumiumo Razz Razz Razz Laughing
我都傾緊2011年擺呀~~我想問下你個offer 係點ga?!
酒水包唔包o係minimun charge 度ga ?!
可給我package 資料嗎?
麻煩你pm 我, 或者email 我~jane1pm@hotmail.com
回頂端
SUNNYLAM
XXX.XXX.183.118

發表發表於: Thu Jan 20, 2011 2:04 am

Rany 寫到:
SUNNYLAM 寫到:
Rany 寫到:
頭先打去如心問41/f sky lounge酒席,點知佢地話2012年sky lounge 唔做婚宴喇_| ̄|○

係呀,我都問過,不過我係0係7/FA,B,C HALL擺酒,都幾好GA個HALL
.

我都有book 到睇場,但我得22圍所以包唔到全hall喇

你都係12年嗎?唔知佢幾時可以book 呢?個婚宴部女人問乜都話未知,連約睇場都好似唔想俾人睇咁

我係2011-12-24BIG DAY 你可以直接打去宴會部話睇場(搵MS FLORENCE HUEN),之後會有人帶你睇GA LA
回頂端
et1020
XXX.XXX.17.220

發表發表於: Sun Feb 06, 2011 9:52 pm

My sister will get wedding on 2012, can you share some information?

email address:emilytang1020@hotmail.com

Thanks a lot
回頂端
新人2012
XXX.XXX.241.194

發表發表於: Thu Mar 03, 2011 2:19 pm

yoko61 寫到:
你地好
我"r"盡都係多一盆 fruit punch 同埋 多少少車位 ...
酒水package真係企得好硬

同埋個場真係唔搵decor唔得 ...
唔知係唔係無水晶燈既關係
個場真係好吉下 ...

聽日九展有wedding , 睇下搵唔搵到d好野 Embarassed

請問你finial 是在12月expo 定嗎 ? 我們plan 在2012 年3 月, 依家搵緊地方咋, 剛剛又miss 左個expo (唔係hk), expo 係唔係平好多 ?依家佢offer 我 hall B - min charge HK$160,000.00 plus 10% service charge + 8-10% for 2010 ref only. 可以share 下嗎 ? ..Tks

Any photos ? yokoccy@hotmail.com
引言回覆:

我都想知呀,我plan咗2012年4月1日呀,可唔可以share d 資料比我好嗎?

lcypp@yahoo.com
回頂端
My Happy Wedding
XXX.XXX.11.172

發表發表於: Fri Mar 04, 2011 1:00 pm

hi
Pls e-mail me, thanks.

kitty19771126@yahoo.com.hk
回頂端
Pokozoe
XXX.XXX.131.179

發表發表於: Sun Mar 13, 2011 6:40 pm

我都有興趣在這間攞酒, min charge 幾多??可給我package 資料嗎?

pokozoe@hotmail.com
回頂端
2012-05
XXX.XXX.103.119

發表發表於: Thu Mar 17, 2011 12:16 am

新人2012 寫到:
yoko61 寫到:
你地好
我"r"盡都係多一盆 fruit punch 同埋 多少少車位 ...

個場真係好吉下 ...

聽日九展有wedding , 睇下搵唔搵到d好野 Embarassed

請問你finial 是在12月expo 定嗎 ? 我們plan 在2012 年3 月, 依家搵緊地方咋, 剛剛又miss 左個expo (唔係hk), expo 係唔係平好多 ?依家佢offer 我 hall B - min charge HK$160,000.00 plus 10% service charge + 8-10% for 2010 ref only. 可以share 下嗎 ? ..Tks
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I will get wedding on 2012-05 can you share some information?

email address:emilybear1216@hotmail.com

Thanks a lot

Any photos ? yokoccy@hotmail.com
引言回覆:

我都想知呀,我plan咗2012年4月1日呀,可唔可以share d 資料比我好嗎?

Laughing Laughing
回頂端
adachung
XXX.XXX.238.191

發表發表於: Sun Jun 26, 2011 2:41 am

新人2012 寫到:
yoko61 寫到:
你地好

個場真係好吉下 ...

引言回覆:

好似無咩jm係L hotel擺酒,, 我朋友之前係呢個場,, 野食質素我覺得幾好.
但當年跟進佢既人serivce就麻麻,, 我都有興趣呢個場.
係expo請問會平幾多 ? thx
回頂端
Chungz
XXX.XXX.131.110

發表發表於: Thu Jun 30, 2011 4:12 pm

之前去過睇場,sky lounge係好得,不過真係交通唔方便law。

仲有係果個florence huen好唔掂,電話搵佢十次九次都開緊會,搵到佢講唔夠幾句話不如email聯絡!!!
睇場我話6:15pm到,佢話6pm放工,叫左個類似侍應嘅人同我地睇,問佢乜都唔知,叫我地問番經理!
講真,你負責接我生意梗係想你帶我睇場啦,使唔使咁sharp走人呀,通常都係放工先黎架啦。
我去過幾間酒店睇場都係放工去,人地都係經理,你約得佢都會serve埋兼介紹下個menu,都未見過話要放工搵第二個招呼你。
之後佢都冇任何follow up,反而我想打電話問佢野又搵唔到佢!
雖然佢平,不過諗諗下呢位經理咁難搵,真係係度擺要同佢配合就大件事啦,所以決定唔考慮呢度啦!
回頂端
Jason Ko
XXX.XXX.182.4

發表發表於: Sun Jul 17, 2011 1:44 am

我都book左係如心酒店度擺酒, big day係14/1/2012, 係7樓hall b, 有條紅地毯.41樓2012年開始無做喇. min. charge係16萬, 未包加一, 未包酒水.
其他兩邊聽hall a 和c就平d, 好似14萬.菜單最平$4880(一至四),星期六日最平$6180.

我個時搵Clara Poon, 我地都係約左睇場, 但reception話佢放左工, 搵個另一個經理帶我地睇.但點都要見到佢傾下, 就係咁call佢, 攪左好耐原來佢仲未走。開頭感覺麻麻地, 但之後再約睇場然後再confirm就好好招呼。
回頂端