發表主題 回覆文章
奴奴
XXX.XXX.190.61

發表發表於: Fri Feb 25, 2011 11:00 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我都PLAN緊10月22號左右去~
    不過怕日短夜長
    想改復活節去. 但2012年復活節係4月頭
    唔知會唔會仲溶緊雪好凍呢 ?

10月同4月~ 邊個月份去SWISS 會比較好呢 ??
    回頂端
    newnew
    XXX.XXX.115.189

發表發表於: Sat Mar 05, 2011 7:47 pm

五月去swiss, 有雪滑嗎?
    另是否只有冰河3000有狗仔拉雪車同坐雪山飛車? 少女峍同鐵力士山有嗎?五月有嗎?
    回頂端
    catsweet18
    XXX.XXX.165.248

發表發表於: Wed Mar 23, 2011 10:21 am

奴奴 寫到:
    我都PLAN緊10月22號左右去~
    不過怕日短夜長
    想改復活節去. 但2012年復活節係4月頭
    唔知會唔會仲溶緊雪好凍呢 ?

10月同4月~ 邊個月份去SWISS 會比較好呢 ??

我都想知呀?
    回頂端
    joyceleung08
    XXX.XXX.27.201

發表發表於: Tue Jun 21, 2011 11:52 am

請問大家可以shara d 資料或者link比我嗎, 我honey moon都想去SWISS 呀, 不過我上網搵過都多, 但係都好難集中一齊, 如果自己攪唔到, 最後我只可以跟團啦~

thank you very much~

joyceleung08@hotmail.com
    回頂端