發表主題 回覆文章
Shar
XXX.XXX.74.103

發表發表於: Thu Jun 09, 2011 1:23 am

廣告贊助 [隱藏]
sharlie.wong@gmail.com

thx ar!
回頂端
Cherry1022
XXX.XXX.37.239

發表發表於: Fri Jun 10, 2011 11:24 pm

pls send details to me

cherryliuwm@yahoo.com.hk

THX...
回頂端
Lum Lum Lum
XXX.XXX.14.211

發表發表於: Tue Jun 14, 2011 1:38 pm

Dear,

Can you send the info to me as well?
Thanks in advance!

iso_36@yahoo.com
回頂端
吳小妹
XXX.XXX.68.53

發表發表於: Tue Jun 14, 2011 4:51 pm

Please send detail to me....
mckinneyng@hotmail.com
thanks~~
回頂端
吳小妹
XXX.XXX.68.53

發表發表於: Tue Jun 14, 2011 4:52 pm

Please send detail to me....
mckinneyng@hotmail.com
thanks~~
回頂端
cliff123
XXX.XXX.68.118

發表發表於: Fri Jun 17, 2011 12:33 pm

funnycici 寫到:
結婚…真是一D都唔簡單……小女子真是好佩服各位姊妹的耐性。

好友下年就結婚了,身為伴娘的我早前伴隨準新娘子到唔同的佈置公司睇佈置,唔睇真是唔知,依家真是有好多佈置公司選擇,我地在一個月內睇咗10間。有D設計好像…有D好靚BUT好貴……真是好煩…好難選!! (哈,好在唔需要我選 XD)
為免大家同我一樣要走好多轉,分享個TRIPS俾大家:
1) 唔好以為在金都 & 百利 裡面的就一定是好便宜 - - - 錯的觀念
2) 好平果d……真是存在一定的風險,真是要好睇你地的準則是點
3) 有D DÉCOR公司個WEB的感覺好像好……貴,其實可以打去問下有沒有PACKAGE的,可能有意想不到的收穫。
4) 如果連個WEB都唔靚的公司,大家可以諗下佢地整出來的佈置可以有幾靚……

P.S. 行了咁多間,我都總算是有D 心得的,而我都有2間覺得可以去睇吓的。大家有興趣就PM我啦。同埋可以一齊分享一吓大家的心得。 XDD

係呀! 我o個間 decoration 都係咁. 我睇佢o地個 website 以為會好貴, 但打去問完之後, 就知道價錢都可以接受, 而且佢o地既服務都好好.
回頂端
Chungz
XXX.XXX.173.153

發表發表於: Fri Jun 17, 2011 1:34 pm

can I have the information? please pm me, thanks!
回頂端
rilakkumaC
XXX.XXX.3.60

發表發表於: Sat Jun 25, 2011 10:40 am

thanks for sharin'

rilakkumaC 在 Sun Aug 07, 2011 4:45 pm 作了第 1 次修改
回頂端
look forward
XXX.XXX.20.100

發表發表於: Tue Jun 28, 2011 2:59 pm

pls kindly pm me that two companies, thanks!
回頂端
Chss
XXX.XXX.131.35

發表發表於: Thu Jun 30, 2011 2:00 pm

Please share some information to me, thanksssss

chsschss@gmail.com
回頂端