發表主題 回覆文章
Jacky and winnie
XXX.XXX.119.243

發表發表於: Thu Jan 13, 2011 8:17 pm

廣告贊助 [隱藏]
我真係好開心, 因為我終於求婚成功! 我用左好耐好耐時間去周圍找, 我想我老婆有一個難忘的回憶, 我去D珠寶店睇左好耐, 都找不到心中的款式, 所以我上網SEARCH下, SEARCH到一間可以設計自己心中的款的, 我買左粒50分既石, 有GIA証書, 仲教我咩係鑽石既4C, 之後同設計師溝通, 原來個老板有廠, 所以可以獨立整出人心目中既款, 唔駛同其他人一樣, 我初初以為好貴, 點知佢地在HK係新開張, 所以唔駛設計費, 嘩, 我真係十級開心!!! 比你地睇下我隻戒指......J字臂批住W, 即係好似我托著老婆WINNIE一樣, 將佢放到高高在上!! 佢睇到即刻感動到CRY....

遲D對對戒我都會自己設計, 你地要資料就話我知啦, 包你地可以獨一無二

JW.jpg  Filesize: 13.19 KB  瀏覽次數: 8728 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供

Jacky and winnie 在 Mon Jan 17, 2011 1:27 pm 作了第 1 次修改
回頂端
樹梨
XXX.XXX.131.200

發表發表於: Sun Jan 16, 2011 12:09 am

please pm me the information...
thx~~~
回頂端
catown
XXX.XXX.52.174

發表發表於: Mon Jan 17, 2011 6:18 am

我都想搵舖頭做對戒, 唔該你pm佢既資料比我
btw, 你呢隻鑽戒連工包料要幾錢? Thx.....
回頂端
XXX.XXX.119.243

發表發表於: Mon Jan 17, 2011 3:44 pm

PM..ed already!! 希望可以幫你地擁有世上獨一無二的鑽飾啦.... Very Happy
回頂端
cat cat 1314
XXX.XXX.201.105

發表發表於: Mon Jan 17, 2011 3:59 pm

我和未來老公想揀對結婚介子,請給予我資料
回頂端
Bon089
XXX.XXX.167.165

發表發表於: Mon Jan 17, 2011 11:30 pm

你可以PM有關資料比我嗎?
回頂端
東東東東東東
XXX.XXX.0.5

發表發表於: Wed Jan 19, 2011 9:02 pm

wa!好有心思呀
可唔可以pm d資料同價錢畀我呀~!!!
thanks!!!
回頂端
CAROL MAK
XXX.XXX.55.118

發表發表於: Thu Jan 20, 2011 5:00 pm

我都想要資料同埋想知你做左幾錢?
e-mail: carolmak_321@hotmail.com
回頂端
XXX.XXX.119.33

發表發表於: Fri Jan 21, 2011 11:50 am

間SHOP叫依卡地國際鑽飾, ECKADE, 有個WEBSITE既, www.eckade.com.hk
響旺角山東街38廣場1503室, 朗豪坊隔離有間KFC既上面...

我果時買, 粒石有0.51CT, 半卡架喇, F色, VS2, EX切工, 有GIA證書, 碎石有34粒, $13,999. 果時佢免埋我設計費架, 而家唔知仲有無, 你快D問下佢地啦..
回頂端
DH7
XXX.XXX.11.242

發表發表於: Fri Apr 08, 2011 1:37 pm

我想問下呢間係唔係大陸公司呀?
即係會係大陸起貨?

有冇其他jm去過呢間整呀...我想睇下可唔可靠呢....
回頂端