發表主題 回覆文章
曾維尼
XXX.XXX.245.155

發表發表於: Tue Dec 14, 2010 2:44 pm

廣告贊助 [隱藏]
Pls pm me the details and price list. Thanks~
wing_man36@hotmail.com
回頂端
candy09
XXX.XXX.172.4

發表發表於: Fri Dec 17, 2010 4:18 pm

[quote="曾維尼"]Pls pm me the details and price list. Thanks~
wing_man36@hotmail.com[/quote
Hi wing:我join$4388共5套禮服全包-全套拖尾婚紗
兩套晚裝
大五福褂全套或新潮龍鳳褂
男禮服全套
(套餐內的配件包括頭紗,頭飾,手套,絳紗,男仕配領巾及背心)
如果想睇多D相可上佢地嘅facebook
http://www.facebook.com/weddinggalleryhk
回頂端
ling76
XXX.XXX.50.181

發表發表於: Tue Dec 21, 2010 7:42 pm

[quote="candy09"]
曾維尼 寫到:
Pls pm me the details and price list. Thanks~
Hi wing:我join$4388共5套禮服全包-全套拖尾婚紗
兩套晚裝
男禮服全套
(套餐內的配件包括頭紗,頭飾,手套,絳紗,男仕配領巾及背心)
http://www.facebook.com/weddinggalleryhk

我都有聽好多人講呢間婚紗店, 都OK喎..但可唔可以比啲資料睇睇呢? 有時間我都想去睇吓, 因為我都睇過好幾間都唔係好啱心水。 Wink
回頂端
candy09
XXX.XXX.120.167

發表發表於: Sun Dec 26, 2010 4:43 pm

[quote="ling76"]
candy09 寫到:
曾維尼 寫到:
兩套晚裝
男禮服全套

我都有聽好多人講呢間婚紗店, 都OK喎..但可唔可以比啲資料睇睇呢? 有時間我都想去睇吓, 因為我都睇過好幾間都唔係好啱心水。 Wink

dear ling:你可上佢地facebook睇,有最新相部. Laughing
回頂端
小蜜bee
XXX.XXX.26.239

發表發表於: Mon Dec 27, 2010 2:37 pm

曾維尼 寫到:
兩套晚裝
男禮服全套

可否俾d資料我, 我想去睇睇呢? thanks
回頂端
candy09
XXX.XXX.116.48

發表發表於: Fri Jan 07, 2011 12:59 pm

[quote="小蜜bee"]
candy09 寫到:
曾維尼 寫到:
兩套晚裝
男禮服全套

D資料已sent俾你.可以上佢地facebook睇. Very Happy
回頂端
tooto
XXX.XXX.246.146

發表發表於: Fri Jan 07, 2011 4:41 pm

小雲同小吉好重要 寫到:
JanJen 寫到:
我勸大家唔好join喇, 我開頭都以為佢地d服務好,係,不過係未join之前!!我join左之後佢比左兩次我轉款,但係每次我上去佢地都黑哂面,又或者同你講你咪試過類似o既款law,你之前都唔鐘意啦呢d晦氣說話。咁都未係慶,最最慶係,你諗住你final fit個d o野會同你之前攞o個日一樣,點知我個頭紗有個小窿,同埋其中一件晚裝心口位起哂毛粒,超唔開心呀...我都有衰o既,前一日要攞好多o野,所以望一望見無問題就收貨,但係佢地都唔應該比d穿窿頭紗比人o架??而家攞番d相註冊o既時候都見到個窿窿...好唔開心呀 Crying or Very sad Crying or Very sad

吓!咁都得,呢間唔使考慮~多謝你的意見 Confused

please give me some details thx!!~

Kenpo@hotmail.com.hk
回頂端
WA2010
XXX.XXX.171.189

發表發表於: Sat Jan 08, 2011 2:18 pm

小蜜bee 寫到:
candy09 寫到:
曾維尼 寫到:
兩套晚裝
男禮服全套

D資料已sent俾你.可以上佢地facebook睇. Very Happy
我返來啦...

最終...我聽 MUA 意見..
將送客既衫調左去迎賓..佢都覺得我件迎賓衫有D普通..
將D普通既迎賓衫調去送客..咁送客時感覺就可以更輕鬆..

不過呢...無乜人比返D相我呀...所以同唔到你地分享..
等我問下朋友拎返d相..我再上黎同你地分享呀..

MUA 同我講..佢有個朋友又係揀左 w g
佢話呢個朋友都係揀唔到其中一件衫..同我情況相似..
不過我又覺得...甚少新娘會揀到每一件衫都係自己喜愛的...
回頂端
candy09
XXX.XXX.103.40

發表發表於: Fri Jan 14, 2011 7:30 pm

[quote="ling76"]
candy09 寫到:
曾維尼 寫到:
兩套晚裝
男禮服全套

我join 個時佢地都話keep 住有衫返,我見佢地個blog 都有話新衫返左。我join 其中一個原因都係覺得佢d 衫新,同埋佢個service ok nice 呀。

咁我同我bf 扮去洗手間商量過,結婚個日都係著幾件,佢咁多款比我,我都係著唔哂架啦,我見佢地d衫有d都岩我,咁就join 左lu~~~但都希望佢地返多d,哈哈~~

小k子, serve 我個個都係名winnie 黎架,佢幾nice 同埋好好笑.. Laughing
回頂端
JC3909
XXX.XXX.166.13

發表發表於: Fri Jan 21, 2011 11:23 pm

[quote="ling76"][quote="candy09"]
曾維尼 寫到:
兩套晚裝
男禮服全套

我都有聽好多人講呢間婚紗店, 都OK喎..但可唔可以比啲資料睇睇呢? 有時間我都想去睇吓, 因為我都睇過好幾間都唔係好啱心水。 Wink[/quote朋友介紹TST有間樓上婚紗店做緊新年優惠,今日我就join左$4388包5套衫嘅package,仲有媽咪奶奶衫,咁遲d咪可以帶埋媽咪同奶奶過黎揀衫,一間揀晒唔洗煩!呢間d婚紗好多好靚!我暫時hold左呢幾套晚裝,件拖尾婚紗個款好有外國feel,同埋釘施華洛水晶架,超滿意! Wink
回頂端