發表主題 回覆文章
mingcc
XXX.XXX.128.194

發表發表於: Wed Jan 05, 2011 3:52 pm

廣告贊助 [隱藏]
可send 店名給我嗎 ?

emilyc2005@hotmail.com
回頂端
turtle&bear
XXX.XXX.213.106

發表發表於: Wed Jan 05, 2011 4:25 pm

pls kindly pm to me, I'm interested
回頂端
小魔怪 ^.^
XXX.XXX.117.48

發表發表於: Wed Jan 05, 2011 4:47 pm

你好呀!!可唔可以PM d資料我比我呀? Thanks
回頂端
katybb
XXX.XXX.250.229

發表發表於: Fri Jan 07, 2011 1:42 pm

kaki0518@hotmail.com

send d資料比我呀..pls.....3Q
回頂端
tooto
XXX.XXX.246.146

發表發表於: Fri Jan 07, 2011 4:29 pm

可以pm 店鋪資料給我嗎?
回頂端
fat_4
XXX.XXX.252.141

發表發表於: Fri Jan 07, 2011 5:24 pm

可唔可以俾d資料我?
回頂端
teresa.p
XXX.XXX.78.138

發表發表於: Sat Jan 08, 2011 8:46 pm

你好呀!!可唔可以PM d資料我比我呀? Thanks

beautymei@hotmail.com
回頂端
kazbc
XXX.XXX.12.5

發表發表於: Mon Jan 10, 2011 6:20 pm

都幾好喎,可唔可send d資料俾我
回頂端
中中中妹
XXX.XXX.223.114

發表發表於: Mon Jan 10, 2011 10:00 pm

kit ling 寫到:
朋友介紹TST有間樓上婚紗店做緊新年優惠,今日我就join左$4999包10套衫嘅package,仲包埋媽咪奶奶衫,咁遲d咪可以帶埋媽咪同奶奶過黎揀衫,一間揀晒唔洗煩!呢間d婚紗好多好靚!我暫時hold左呢幾套晚裝,件拖尾婚紗個款好有外國feel,同埋釘施華洛水晶架,超滿意! Wink

it is so good, pls pm me, thx
回頂端
中中中妹
XXX.XXX.223.114

發表發表於: Mon Jan 10, 2011 10:02 pm

kit ling 寫到:
朋友介紹TST有間樓上婚紗店做緊新年優惠,今日我就join左$4999包10套衫嘅package,仲包埋媽咪奶奶衫,咁遲d咪可以帶埋媽咪同奶奶過黎揀衫,一間揀晒唔洗煩!呢間d婚紗好多好靚!我暫時hold左呢幾套晚裝,件拖尾婚紗個款好有外國feel,同埋釘施華洛水晶架,超滿意! Wink

it is so good, pls pm me, thx
回頂端