發表主題 回覆文章
前田兒童
XXX.XXX.231.153

發表發表於: Wed Jan 13, 2010 12:42 am

廣告贊助 [隱藏]
拍攝日期1月10日
地點 : 室內 + 沙灘 + 霸光
助手 : 小其
化妝 : 琴琴
攝影師 : 重陽

拍攝完成後感 :

當日天氣很好 , 陽光不錯 , 有微風
整體拍攝過程很順利 , 由於是冬天關係
5點後天開始變黑 , 要加快拍攝進度
由於拍攝在早上10:30開始 , 所以影響不大時間很充裕 . Wink

化妝 SET 頭 都由(琴琴)一手包辦 , 感覺上手法很熟很有經驗 ,
而且化妝 同SET頭時 問有沒有特別要求 , 其間更有商有量交換意見 ,
服務態度細心 , 十分友善 , 而且親切 ,
全個拍攝過程跟足 發現面上有油光頭髮亂左都馬上補妝及整理頭髮 ,
都表現得很專業 .

助手(小其) 給我們的感覺都很友善 , 有D傻間間咁 , 不過幾可愛 Very Happy

至於攝影師(重陽)是一個十分專業而且要求很高的攝影師
拍攝時經常提我們挺腰 , 頭向前伸避免"雙下爬"出現 Cool

整體上都很滿意當日的安排 , 全程都很愉快很開心 Surprised

不過 .................... 未有相睇真係唔知影成點
期代中..............................................
回頂端
salem_hei
XXX.XXX.162.120

發表發表於: Wed Jan 13, 2010 10:33 am

你好呀
我1月7 日影架,我影個日就超凍啦,又大風,冇太陽,凍到死~
化妝都係琴琴喎,佢真係好好人
相就係阿光影
我岩岩係香港拎左dvd,睇左d相都覺得好靚

大家交流下呀~!
回頂端
odelindapig
XXX.XXX.102.218

發表發表於: Mon Oct 18, 2010 11:01 pm

有冇相可以分享下??? Very Happy
回頂端
lamptvset
XXX.XXX.35.46

發表發表於: Tue Nov 16, 2010 9:34 pm

我都想睇下啲相
回頂端
Elvachichi
XXX.XXX.98.155

發表發表於: Fri Nov 26, 2010 11:32 am

11月中影過...依家重陽冇做la
新果個攝影c 好唔掂...
角度唔靚d 相成日斜埋一邊...d 光打得好奇怪
得d 自然光果d 相係好d
同埋佢唔係好教你點pose...
淨係叫我地自己試下..玩下la
咁我同老公第一輯婚紗相
點識喎 Twisted Evil Twisted Evil
出黎d 相唔係好滿意..好多都要唔落手
回頂端
lauwing
XXX.XXX.63.92

發表發表於: Tue Dec 07, 2010 12:46 am

Elvachichi ~~你個攝影師叫什麼名呀~~我星期日影呀
回頂端
蠢妹
XXX.XXX.227.254

發表發表於: Wed Dec 15, 2010 1:59 pm

Elvachichi 寫到:
咁我同老公第一輯婚紗相

我都係咁呀... 我地應該係同一個攝影師 Rolling Eyes
回頂端
兔仔~欣
XXX.XXX.35.49

發表發表於: Wed Dec 15, 2010 3:13 pm

Elvachichi 寫到:
咁我同老公第一輯婚紗相

重陽無可能無做WOO,
我12月個輯都係佢影GA!!
回頂端
艺尚摄影设计
XXX.XXX.144.243

發表發表於: Mon Dec 27, 2010 3:48 pm

路过额~
回頂端