發表主題 回覆文章
攪手
XXX.XXX.36.181

發表發表於: Tue Jul 27, 2010 1:32 pm

廣告贊助 [隱藏]
有冇人攪backdrop?

我有好多問題呀, 可以一齊研究下...thx
回頂端
家家仔
XXX.XXX.238.61

發表發表於: Tue Jul 27, 2010 4:50 pm

你有好多問題???

我幫唔幫到你呀??
回頂端
攪手
XXX.XXX.36.181

發表發表於: Fri Jul 30, 2010 1:48 pm

好多問題....

唔知好唔好食la, 有冇人食過呀!?

唉, 除左我去比訂既時候個經理醒少少之外.
我次次打電話去酒樓問野, d人都9唔搭8. Mad

我年尾bd, 想打電話去問下隻回門豬可以幾時攞.
接電話既人唔知要我等, 等左好耐有人聽又話唔知邊個hold左條線要我再等...
問一個問題, 等左3-4個字.
(我真係擔心佢地既service)

好la, 想攪backdrop,打去問佢有冇用開邊間公司或者本身佢有d咩咁.
佢答我, 酒樓有間公司用開做英文字牌
我話, 個背景布想加多層紗
果位小姐答我, 佢地酒樓個背景布會不定時換色(冇schedule)而且做開婚宴, 個場已經好靚, 冇需要再整wow Shocked

有冇人用過 or 食過有冇d咩comment 或者要留意既地方
佢地既服務態度, 我好擔心...

請食過呢間酒樓既人比d評價, thx
回頂端
嘉欣
XXX.XXX.238.61

發表發表於: Fri Jul 30, 2010 3:10 pm

我去過朋友既婚宴,D食物同服務都唔錯.

可能我朋友擺成40圍,D職員比較急D...

不過我都體諒..整體來說都唔錯..
回頂端
大吉大利
XXX.XXX.184.11

發表發表於: Fri Dec 24, 2010 3:08 pm

灣仔合和呢間d食物真係好難食, 侍應服務仲好差呀~~ 十問九唔應, 說話晦氣, 唔分餸, 擺低d碟菜就算... 果個黄色炒飯d飯又濕又淋又無味, 連雜豆都無呀…陰功…碟炒伊面散的, 從中仲搵到"一餅未炒散的伊面"囉!!

唉~~ 各位新人, 呢個場係唔錯, 但人家黎要足人情架, 唔好搵呢間又難食, 服務又差架啦~~ 我可以寧願食唔飽都唔想再食落去>.<"""
回頂端
weber
XXX.XXX.18.0

發表發表於: Sat Dec 25, 2010 8:23 pm

合和口碑幾好
D friend 勁讚
回頂端
johnson and mary
XXX.XXX.18.0

發表發表於: Sat Dec 25, 2010 8:32 pm

朋友D comment郡幾好
回頂端
大吉大利
XXX.XXX.203.12

發表發表於: Sat Dec 25, 2010 10:44 pm

嘩...仲要勁讚咁假的說話都講得出? 你地係咪皇上皇的打手呢架..??...我想勁話個部長定經理d幾態度真係麻麻囉...
我講的全部係真話...真係食過兩次, 兩次飲都好唔得囉...我飲左咁多餐...真係好多其他酒樓都好好多

我唔知其他分店好唔好, 但合和中心呢間除左個場大而無柱之外, 真係食品同服務都好唔掂...唔該改善下啦~

我的朋友仲話...邊個請佢黎呢間食一定唔黎囉... Very Happy
回頂端
julian robert
XXX.XXX.18.11

發表發表於: Sun Dec 26, 2010 9:20 am

is a good place
quite postive
回頂端
simon wong
XXX.XXX.18.11

發表發表於: Sun Dec 26, 2010 12:54 pm

大吉大利兄,
你是否代表其他人或其他集團做打手,針對皇上皇呢?
小野貓Simon 上
回頂端