發表主題 回覆文章
tfghyt
XXX.XXX.235.86

發表發表於: Tue Dec 07, 2010 7:33 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請問有無新人JOIN左Dream Wedding Day ??

Yahoo Blog : http://hk.myblog.yahoo.com/dreamweddingday
回頂端
AT & YW
XXX.XXX.235.178

發表發表於: Mon Dec 20, 2010 11:36 am

我的大project都已經順利舉行啦!亦都去完Honeymoon返黎了!
大家有時間再分享下BD當日都情況丫!
回頂端
大吉大利
XXX.XXX.184.11

發表發表於: Wed Dec 22, 2010 10:56 am

新婚生活好忙好忙好忙....
當日好順利...勁開心, 難忘, 興奮同感恩....
關島honeymoon好正, 好靚, 水好清, 天好藍, 好多水上活動...勁好玩, 洗左好多錢.... Very Happy

AT & YW 寫到:
我的大project都已經順利舉行啦!亦都去完Honeymoon返黎了!
回頂端
AT & YW

發表發表於: Fri Dec 24, 2010 11:44 am

係呀!好彩一切順利!不過真係好忙,忙到過左當日先可以慢慢回味!
我honeymoon去左馬爾代夫,同樣都係陽光與海灘、藍天白雲碧海、又有醉人日落、超正款待…… 不過代價亦都係…洗左好多錢!但係我同老公都覺得值得!

祝大家聖誕快樂!新婚一個月快樂!

大吉大利 寫到:
關島honeymoon好正, 好靚, 水好清, 天好藍, 好多水上活動...勁好玩, 洗左好多錢.... Very Happy

AT & YW 寫到:
回頂端
大吉大利
XXX.XXX.184.11

發表發表於: Fri Dec 24, 2010 4:48 pm

GOOD GOOD GOOD~~籌備左成年的婚禮, 一天就完成了...哈哈~~時間過得真係好快...
我都必定會去一次馬爾代夫的...honeymoon真係好開心, 我同老公有晚pillo talk時回味去旅行的事, 就心思思想係農曆年初一至四再去一次...haha...應該會去北海道..因為我地一齊放農曆年假的機會實在太難得啦~~ 真係第一次喳...不過唔知老人家知道會唔會介意... Embarassed

AT & YW 寫到:
係呀!好彩一切順利!不過真係好忙,忙到過左當日先可以慢慢回味!
我honeymoon去左馬爾代夫,同樣都係陽光與海灘、藍天白雲碧海、又有醉人日落、超正款待…… 不過代價亦都係…洗左好多錢!但係我同老公都覺得值得!

祝大家聖誕快樂!新婚一個月快樂!

大吉大利 寫到:

AT & YW 寫到:
回頂端
大吉大利
XXX.XXX.203.12

發表發表於: Sat Dec 25, 2010 10:37 pm

Merry X'mas!!!

大家係咪出晒去玩啦!!
我平平靜靜咁度過...
農曆年有4天紅色假期, 去邊度旅行好呢? 原來日本無乜4天團...只得台灣, 沖繩同海南島先有團...
回頂端
AT & YW

發表發表於: Wed Dec 29, 2010 11:31 am

我地都好想去旅行,我時時都想,因為我係travel bug!哈哈~ 不過結婚、honeymoon & 新居大傷元氣… 要遲d先去啦!同埋我地唔會假期旺季時間去旅行,因為我地平時都可以放到假,旺季旅行太貴太多人了。所以農曆年都係同家人一齊… 同埋今年第一年派利是… haha~~

沖繩都好正呀!可以自駕遊!同埋我最鍾意陽光與海灘!我聽個同事講佢之前農曆年去台灣,好多店都close、冇乜地方好去喎!

大吉大利 寫到:
Merry X'mas!!!

大家係咪出晒去玩啦!!
我平平靜靜咁度過...
農曆年有4天紅色假期, 去邊度旅行好呢? 原來日本無乜4天團...只得台灣, 沖繩同海南島先有團...
回頂端
Peko and Poko
XXX.XXX.167.126

發表發表於: Fri Dec 31, 2010 3:46 pm

Very nice and wonderful wedding party on 25th Nov 2010. Let share and happy new year.
回頂端