發表主題 回覆文章
.wh.love
XXX.XXX.107.118

發表發表於: Tue Dec 07, 2010 1:00 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
大吉大利 寫到:
其實講真話呀~

新娘子本身靚唔靚, 皮膚好唔好, 同身型夠唔夠fit都好緊要架....
件晚裝幾靚, 個新娘唔keep fit, 肥滕滕...點著都唔靚啦~
我試衫時見到好多新娘都唔keep fit, 著上同一件靚晚裝, 觀感完全係阿媽咁...
所以我果時日日敷mask, 做運動keep住105磅, 25吋腰...都係為左著得好睇...
雖然唔好聽, 但係事實囉...
一生人一次婚禮, 想唔想靚就要靠自己努力啦~
keep唔靚自己的本質, 就算名化妝師化都係徒然...

.wh.love 寫到:
係咩, ,我都試過 quennie 呀
但是.. 真係感受唔到你既讚賞 係我身上出現呀

HA.. 我自問都唔錯既
都係重你少少啦!!
化妝師都係夾人既

set 頭可以好明顯見到 髮夾既
回頂端
大吉大利
XXX.XXX.184.11

發表發表於: Tue Dec 07, 2010 4:30 pm

既然你咁有自信…又有要求…不如外出請過另一個合心水的mua吧…唔使日日係度擔心呀…

大吉大利 寫到:
其實講真話呀~

新娘子本身靚唔靚, 皮膚好唔好, 同身型夠唔夠fit都好緊要架....
件晚裝幾靚, 個新娘唔keep fit, 肥滕滕...點著都唔靚啦~
我試衫時見到好多新娘都唔keep fit, 著上同一件靚晚裝, 觀感完全係阿媽咁...
所以我果時日日敷mask, 做運動keep住105磅, 25吋腰...都係為左著得好睇...

都係重你少少啦!!
化妝師都係夾人既

回頂端
.wh.love

發表發表於: Fri Dec 10, 2010 12:10 pm

大吉大利 寫到:
既然你咁有自信…又有要求…不如外出請過另一個合心水的mua吧…唔使日日係度擔心呀…

你真係聰明啦... 我試完妝第2日已經找啦..
好彩俾我找到咋!

講真,, 我一d 自信都沒有家.. 因此要個好d 既 mua ..令自己顯出自信咋

li d 錢真係唔可以慳呀

大吉大利 寫到:
其實講真話呀~

都係重你少少啦!!
化妝師都係夾人既

回頂端
大吉大利
XXX.XXX.184.11

發表發表於: Thu Dec 16, 2010 4:03 pm

到依家家人閒時都有回味大日子的一切, 佢地都讚戀愛世紀個肥philip攝影哥哥…好識搞氣氛…笑死我地 Very Happy

不過, 美中不足的係, 似乎戀愛世紀生意越黎越好啦~~ SALES姐姐你地忙到有D亂呀…快D幫我整好D相就好啦
回頂端
.wh.love

發表發表於: Tue Dec 21, 2010 2:02 pm

大吉大利 寫到:
到依家家人閒時都有回味大日子的一切, 佢地都讚戀愛世紀個肥philip攝影哥哥…好識搞氣氛…笑死我地 Very Happy

不過, 美中不足的係, 似乎戀愛世紀生意越黎越好啦~~ SALES姐姐你地忙到有D亂呀…快D幫我整好D相就好啦

我都想睇呀.. 你係邊個幫你影相呀
回頂端
Jim_Jim
XXX.XXX.253.109

發表發表於: Thu Dec 23, 2010 2:17 pm

一條龍有很多不清楚的地方,很容易受騙。
回頂端
.wh.love

發表發表於: Thu Dec 30, 2010 3:37 pm

Jim_Jim 寫到:

為何咁講呢
回頂端
Lum Lum Lum
XXX.XXX.226.171

發表發表於: Sun Jan 09, 2011 6:23 pm

dear,

Can anyone be my referral? Give me the invoice number is okay?

Thanks a millions!
回頂端
LG戀愛世紀客服Ming
XXX.XXX.211.43

發表發表於: Wed Jan 12, 2011 12:57 pm

Lum Lum Lum,

歡迎親身到本店查詢 Very Happy
地址:尖沙咀金巴利道45-47號金巴利廣場6樓601室
到時我可以再俾一個單NO.當你的介紹人 Very Happy
我係戀愛世紀既Ming~到時可以找我 Very Happy
回頂端
LG Amy
XXX.XXX.210.33

發表發表於: Wed Feb 09, 2011 12:24 pm

Jim_Jim 寫到:
$依加一條龍$12888非常清晰.
回頂端