發表主題 回覆文章
T YU
XXX.XXX.21.213

發表發表於: Wed Dec 01, 2010 4:16 pm

廣告贊助 [隱藏]
Pinkmeowmeow 寫到:
九月尾完成婚禮, 想去希臘 或 馬爾代夫 渡蜜月...

希臘好似唔0岩時候, 係咪呢?!!
但我真係好鐘意白色小屋~~超靚, 請問有冇人可以比0的資料我呢??

另外馬爾代夫住邊個島比較好呢?? 如果跟團係咪好難住到水中屋呢??
海嘯後仲有冇影響呢??

thanks all ^^

我都想知佢d資料呀? 可以send俾我嗎?

my e-mail acc : ann8898@hotmail.com
回頂端
hold99
XXX.XXX.27.176

發表發表於: Fri Dec 03, 2010 1:44 pm

但我真係好鐘意白色小屋~~超靚, 請問有冇人可以比0的資料我呢??

另外馬爾代夫住邊個島比較好呢?? 如果跟團係咪好難住到水中屋呢??
海嘯後仲有冇影響呢??

Can you also PM me the details? Thanks!

hifod999@hotmail.com
回頂端
小甜甜winnie
XXX.XXX.8.80

發表發表於: Fri Jan 21, 2011 6:47 pm

海嘯後仲有冇影響呢??

plz pm me.........................chan78ty@hotmail.com
thank you
回頂端
bobolam
XXX.XXX.36.161

發表發表於: Sat Apr 16, 2011 11:05 pm

我都plan緊honeymoon, 希臘同馬爾代夫都係我的心水, 可以send資料給我嗎, thx!
bobolam1982@yahoo.com.hk
回頂端
Missyu_winne
XXX.XXX.127.40

發表發表於: Thu Jun 23, 2011 12:48 pm

海嘯後仲有冇影響呢??

Can u send me details about Some info?"

Thanks a lot!!

Missyu_winne@hotmail.com
回頂端