發表主題 回覆文章
siupop
XXX.XXX.184.125

發表發表於: Tue Feb 23, 2010 4:51 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我冇做野年幾
    錢都洗晒 Laughing
    讀緊書(part time)
    出年七月就畢業
    咁我想出年二月過去Las vagas旅行結婚+註冊
    簽到既機會大唔大呢
    我未畢業緊係會返香港完成唔會賴死唔走架
    回頂端
    vita.jo
    XXX.XXX.245.10

發表發表於: Fri May 21, 2010 6:53 pm

siupop 寫到:
    我冇做野年幾
    出年七月就畢業
    簽到既機會大唔大呢

你個情況聽人謂好似有些難度架!
    回頂端
    siupop
    XXX.XXX.114.25

發表發表於: Mon Aug 30, 2010 9:55 am

vita.jo 寫到:
    siupop 寫到:
    我冇做野年幾
    出年七月就畢業
    簽到既機會大唔大呢

你個情況聽人謂好似有些難度架!

我簽到喇
    仲有10年添
    Laughing
    佢問左我幾個問題之嘛
    問我係咪讀緊書
    讀咩
    幾時畢業
    所有文件冇睇過
    不過知我地過去結婚
    臨走仲恭喜我地
    回頂端
    T YU
    XXX.XXX.21.213

發表發表於: Wed Dec 01, 2010 4:08 pm

hograce 寫到:
    我自己o既經驗為例,個移民官批簽好講feel的,有人一次就ok;有人連移民官都唔駛見,一交表下晝就有得拎;但係就有人幾去幾次,但有屋有工,都係唔批結果blacklist咗。
    我係92年移民高峰期去簽美國簽的,一次過成家人簽,當時我爹哋媽咪勁驚,因為佢哋d 英文係有限公司,結果果日去到見果位移民官識講普通話的,哈~咁就開正佢哋果番。終於一take就ok了,仲一次過批了10年俾佢哋,我就同細佬各半年咋,可能驚我哋去咗果邊唔返香港掛。如事者,我一共去了2兩美國,而家個visa係十年的。
    d 人話美國人好講信用喎,佢哋又like先踩人,後讚人喎,所以見官時謙虛d 就會ok。我聽人講...個人資產要10萬以上,會比較易簽d的。

我都想知佢d資料呀? 可以send俾我嗎?

my e-mail acc : ann8898@hotmail.com
    回頂端