發表主題 回覆文章
Vernie
XXX.XXX.213.239

發表發表於: Tue Nov 03, 2009 11:47 am

廣告贊助 [隱藏]
你可以去我個兩間睇下, 2間都係上環, budget 同我差唔多. 應該有啱心水.
回頂端
晴晴
XXX.XXX.11.44

發表發表於: Thu Nov 05, 2009 5:46 pm

真係唔該你呀,我家姐租衫嗰間都係喺上環附近,所以遲D都諗住上去睇。 Surprised
回頂端
晴晴
XXX.XXX.11.3

發表發表於: Fri Nov 06, 2009 9:03 am

我send咗e-mail比你呀! Very Happy
回頂端
Vernie
XXX.XXX.213.239

發表發表於: Fri Nov 06, 2009 11:21 am

晴晴 寫到:
真係唔該你呀,我家姐租衫嗰間都係喺上環附近,所以遲D都諗住上去睇。 Surprised

去睇下啦, 話唔埋有啱呢.
回頂端
晴晴
XXX.XXX.11.3

發表發表於: Fri Nov 06, 2009 11:51 am

我連個場用邊種色都未決定到,所以衫就算睇都未揀得住,我bf就話綠色襯嗰日buffet lunch,不過又好擔心影D相出嚟既效果,靚就梗係無問題,不過如果影得唔好,見過D相個場加埋本身嗰度D燈光,會好似去咗鬼屋咁…
回頂端
purple8002003
XXX.XXX.31.149

發表發表於: Tue Dec 08, 2009 10:34 pm

hi vernie

我都想去reno stuido映pre-wedding,可唔可以send你個website條link俾我呢?因為唔係太多人去佢道映我想睇多d佢地d相,thanks!你係咪JY映架?
回頂端
Vernie
XXX.XXX.254.171

發表發表於: Wed Dec 09, 2009 8:56 pm

purple8002003 寫到:
hi vernie

我都想去reno stuido映pre-wedding,可唔可以send你個website條link俾我呢?因為唔係太多人去佢道映我想睇多d佢地d相,thanks!你係咪JY映架?

勁呀你, 搵我搵到來呢個post, 你點解唔係pre-wedding個post到留言俾我既, 個website我pm你啦, 我d相係JY映, video係Roy拍. 佢地真係好good. 你有問題可以再問我呀, 不過你最好去番pre-wedding個post到啦, 費時離哂題...
http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=198172
回頂端
你最在意我嗎
XXX.XXX.8.222

發表發表於: Sat Nov 27, 2010 5:34 pm

Vernie 寫到:
係esd搵左好一排都搵唔到有人post 日頭既rundown. 宜家攪日頭婚禮既都好多, 但係呢方便既資料就唔太多.... 咁大多數人都會夜晚擺酒既. 如果有JM可以share多d就可以做福人群啦!!!!!

我將會出年3月係淺水灣攪lunch buffet, 時間由11點到3點... 朝早到一樣要接新娘玩遊戲, 敬茶都要做, 行禮就11:30, lunch 12:30開始. 我又要採排, 成個rundown時間好似好緊迫... 我打算係番RB出門, 花車出去行個大運都要20分鐘, 再入番RB當男家敬茶...

我又想有d時間係餐廳映相, 因為RB話左3點後唔可以係餐廳映. 我諗都要預20-30分鐘映相.

我朝早會著紅色禮服, 敬完茶換婚紗, 送客前可能會換件EG.

有冇JM 可以俾d意見, 或者其他意見都好welcome!!! Laughing

plz pm me........info and photo

joitgjoijgti@hotmail.com
回頂端
T YU
XXX.XXX.21.213

發表發表於: Wed Dec 01, 2010 4:01 pm

Vernie 寫到:
係esd搵左好一排都搵唔到有人post 日頭既rundown. 宜家攪日頭婚禮既都好多, 但係呢方便既資料就唔太多.... 咁大多數人都會夜晚擺酒既. 如果有JM可以share多d就可以做福人群啦!!!!!

我將會出年3月係淺水灣攪lunch buffet, 時間由11點到3點... 朝早到一樣要接新娘玩遊戲, 敬茶都要做, 行禮就11:30, lunch 12:30開始. 我又要採排, 成個rundown時間好似好緊迫... 我打算係番RB出門, 花車出去行個大運都要20分鐘, 再入番RB當男家敬茶...

我又想有d時間係餐廳映相, 因為RB話左3點後唔可以係餐廳映. 我諗都要預20-30分鐘映相.

我朝早會著紅色禮服, 敬完茶換婚紗, 送客前可能會換件EG.

有冇JM 可以俾d意見, 或者其他意見都好welcome!!! Laughing

我都想知佢d資料呀? 可以send俾我嗎?

my e-mail acc : ann8898@hotmail.com
回頂端
小甜甜winnie
XXX.XXX.8.80

發表發表於: Fri Jan 21, 2011 6:52 pm

Vernie 寫到:

plz pm me.........................chan78ty@hotmail.com
thank you
回頂端