發表主題 回覆文章
king ko~~
XXX.XXX.123.2

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 3:50 pm

廣告贊助 [隱藏]
嘉琪 寫到:
HI 各位準備或已經去咗Bali Wedding的姐妹 可否在這分享一些Bali 資料或問題, 我明年1月11號會在Blue Point 舉行,我選擇了Balichapels Local Agent 之前都有問過Exotic 同Dyan,我仲親自打過電話問,但係佢地只懂講英文,但係D英文真係好難聽得明,由其係Dyan,我地父母又唔識英文,我想到如果婚禮當日會好煩,而balichapels 係講廣東話,所以我選擇了它,親切好多,我5月份會去bali走一轉 坐AirAsia2千幾 好平,不過要轉機。所以希望姐妹們在這留言,到bali可以幫大家找資料,你的問題可能又係我想知的問題。
我建議各位姊妹選擇用Local Agent會d,資料update好多,價錢平好多,平咗D錢足夠我俾20人的Wedding Dinner有餘。

pls send me info

zitarain7@hotmail.com

thank you!!
回頂端
詠芊
XXX.XXX.148.66

發表發表於: Wed Nov 17, 2010 7:20 am

嘉琪 寫到:
HI 各位準備或已經去咗Bali Wedding的姐妹 可否在這分享一些Bali 資料或問題, 我明年1月11號會在Blue Point 舉行,我選擇了Balichapels Local Agent 之前都有問過Exotic 同Dyan,我仲親自打過電話問,但係佢地只懂講英文,但係D英文真係好難聽得明,由其係Dyan,我地父母又唔識英文,我想到如果婚禮當日會好煩,而balichapels 係講廣東話,所以我選擇了它,親切好多,我5月份會去bali走一轉 坐AirAsia2千幾 好平,不過要轉機。所以希望姐妹們在這留言,到bali可以幫大家找資料,你的問題可能又係我想知的問題。
我建議各位姊妹選擇用Local Agent會d,資料update好多,價錢平好多,平咗D錢足夠我俾20人的Wedding Dinner有餘。

我都係參加balichapels呀...我想知多D bali有咩好去的地方 pm 我
好感謝你 ^^
回頂端
小肥野
XXX.XXX.16.155

發表發表於: Wed Nov 17, 2010 2:28 pm

嘉琪 寫到:

plz pm me..........qillsa43@hotmail.com

thank you!!
回頂端
嘉琪

發表發表於: Fri Nov 19, 2010 3:55 am

小肥野 寫到:
嘉琪 寫到:

plz pm me..........qillsa43@hotmail.com

thank you!!

我建議各位姊妹,如果想知價錢,不如直接到他們的網站或e-mail給他們,因為我巳經是年初的,唔update.....^^
www.balichapels.com
wedding@balichapels.com
回頂端
Will小姐
XXX.XXX.21.68

發表發表於: Tue Nov 23, 2010 1:16 pm

嘉琪 寫到:

may i also have the info pls. thank you!!

willop89@hotmail.com
回頂端
囍囍囍
XXX.XXX.127.32

發表發表於: Tue Nov 30, 2010 4:56 pm

嘉琪 寫到:

Can you pm the package? uyuyuyu673@hotmail.com

Thanks you!!
回頂端
hold99
XXX.XXX.27.176

發表發表於: Fri Dec 03, 2010 2:04 pm

嘉琪 寫到:

Can you also PM me the details? Thanks!

hifod999@hotmail.com
回頂端
詠芊

發表發表於: Wed Dec 08, 2010 2:05 am

大家好

大家有否親友一同去bali,其它日子有否給親友一些行程,
回頂端
Siu Suet
XXX.XXX.105.218

發表發表於: Wed Dec 08, 2010 11:50 pm

Hello 嘉琪~~

Many thanks for your sharing. I'm planning to have my wedding in Bali in Jul 10.

Do you mind to send me your package & itinerary of your wedding to my email: Very Happy
happysiusuet@gmail.com

Thanks so much!~

Suet
回頂端
嘉琪

發表發表於: Thu Dec 09, 2010 5:00 am

hi 巢野 Siu Suet hold99 囍囍囍 Will小姐 小肥野 king ko~~

我巳e-mail俾你地啦

終於安排好晒,我join咗佢地的per-wedding,衫方面我在網上bit了兩件,好平,有興趣去看........
Very Happy 淘宝網 Very Happy
回頂端