發表主題 回覆文章
沙田友
XXX.XXX.156.184

發表發表於: Sun Oct 18, 2009 5:44 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
hi

pm la! pls check...
回頂端
vick42
XXX.XXX.118.232

發表發表於: Wed Oct 21, 2009 9:17 pm

pls pm me,thx a lot!!

flsnufkin@yahoo.com.hk
回頂端
joejoe2005
XXX.XXX.221.10

發表發表於: Thu Oct 22, 2009 11:54 am

我都想知啊,pm我啦
回頂端
阿Ken
XXX.XXX.65.180

發表發表於: Sat Nov 07, 2009 9:14 pm

我都想搵一位好既mc!
聽起佢兩位都幾好!
可以send資料比我嗎?
ken4102003@yahoo.com.hk
thx!
回頂端
沙田友
XXX.XXX.188.15

發表發表於: Sun Nov 15, 2009 11:47 am

阿Ken 寫到:
我都想搵一位好既mc!
聽起佢兩位都幾好!
ken4102003@yahoo.com.hk
thx!

hi

sorry for belated reply! pm la.. pls check...
回頂端
充丸
XXX.XXX.110.109

發表發表於: Thu Sep 16, 2010 12:55 am

yukilaipat@yahoo.com.hk

thx~~
回頂端
@@frankie
XXX.XXX.102.36

發表發表於: Thu Sep 16, 2010 1:51 pm

pls send it to me thx

wth20060506@msn.com
回頂端
fan2010
XXX.XXX.98.199

發表發表於: Sat Oct 16, 2010 8:55 pm

好surprise在這裡都見到chui & yan資料, 我當日係yahoo blog見到佢地, book佢地係因為夠多經驗同埋好多人讚, 估唔到係esd都咁出名, 都同樣咁多人讚, 其實我都book左佢地一段頗長時間, 昨晚終於跟阿yan見過面, 當聽完個rundown之後先知當晚時間有限, 但要做無限咁多野, 我要短短幾個鐘, 就要換幾次衫, 真係暈低呀!
不過好彩有佢地, 我地可以煩少好多野, 乜都係佢地攪, 真係放心晒, 我地只係做活動佈景板就可以, 哈哈 Very Happy 連兄弟姊妹都有著數, 因為有左司儀, 佢地晚上可以唔多駛做, 可以坐定定食野, 哈哈 Very Happy
回頂端
囍囍囍
XXX.XXX.127.32

發表發表於: Tue Nov 30, 2010 4:00 pm

Jessic 寫到:
Hi,各位姊妹,

我和老公好想分享我們婚禮感受:那晚精彩片段,仍在我腦海,那麼成功全靠她們- MC Service............Ms. Chui & Yan
2009 - Feb

終於看見你們給我們的感想,好開心,亦好回味。
和妳們相識確是緣分,你係Chui.我係Chiu:>

其實我一直不相信網上一些如買賣,資訊交易等….但基於要籌備婚禮事項-因我想有一個别注的婚禮。所以不斷search結婚資料網及blog友的婚禮。嘩!原來網上的世界,真係樣樣皆有,只要你想要什麽,也一一記錄在此,真是令我改觀了!因我之前的工作是做市場產品推廣,一向要求高的我很想有一個屬於我同Sammy 的婚禮,職業病關係無論是設計概念、佈置模式、鬼馬的遊戲、(當然Chui & Yan 也給我idea)回禮禮物,也是我一手編劇,多得的設計朋友幫忙印刷制造,老公及姊妹都不知,想起也覺傻呵呵。

就係咁在網上遇到一個名為MC Service,細看她們的介紹;blog友的comments,價錢(哈哈其實是$吸引)立即email 問她們我的大日子是否ok,翌日回覆沒問題,問準老公說ok,即回電她-她先介绍服務內容,做法(其實我沒在意聽 hee,只聽有冇問題,以confirm 為準!)我立即說ok,我們的婚禮交給妳們。(由落實後到婚前2個月其實是很好擔心[接近一年時間]、沒有的deposit喎、black & white confirmation?!又不夠膽下下致電問!!,
但...哈哈真係不須擔心,大家都講- 信任。

知道嗎!一場good show-司儀係當中的靈魂人物,她能帶領全埸氣氛、給妳無限歡樂,控制埸面如一些突發事項。因為真係會有很多事情發生。

Chui & Yan-非常感謝妳們,當晚大家好開心,好順利,所有賓客讚不絕口,尤其我的朋友說我應去做Wedding Planner-(我都想-不知我們有冇合作機會呢?哈)最多人問的係你那二位朋友做司儀,好好喎!你的friends, 老公的friends,同事等等…

我就是要這樣啦!不商業、不造作、以friendly及Nice的Image 帶給每位
不商業、不造作 以friendly及Nice的Image 帶給每位賓客,使大家更投入。妳們就係我想要這樣啦!

最後真係非常感謝、感恩:認識到妳們是我們一種福氣,所以我的褔袋裡的感恩咭是特别將此訊息傳给所有好友,篤信觀音的我,更知道感恩是一使種回報及褔氣,携帶在身邊,開心或不開心,看一看就有不同的睇法!

感恩-是真的會降臨在您身‧心。

感謝妳們
Connie & Sammy

Can you pm the package? uyuyuyu673@hotmail.com

Thanks you!!
回頂端
陳玲玲
XXX.XXX.16.167

發表發表於: Sun Dec 05, 2010 6:02 pm

Jessic 寫到:
Hi,各位姊妹,

我和老公好想分享我們婚禮感受:那晚精彩片段,仍在我腦海,那麼成功全靠她們- MC Service............Ms. Chui & Yan
2009 - Feb

終於看見你們給我們的感想,好開心,亦好回味。
和妳們相識確是緣分,你係Chui.我係Chiu:>

其實我一直不相信網上一些如買賣,資訊交易等….但基於要籌備婚禮事項-因我想有一個别注的婚禮。所以不斷search結婚資料網及blog友的婚禮。嘩!原來網上的世界,真係樣樣皆有,只要你想要什麽,也一一記錄在此,真是令我改觀了!因我之前的工作是做市場產品推廣,一向要求高的我很想有一個屬於我同Sammy 的婚禮,職業病關係無論是設計概念、佈置模式、鬼馬的遊戲、(當然Chui & Yan 也給我idea)回禮禮物,也是我一手編劇,多得的設計朋友幫忙印刷制造,老公及姊妹都不知,想起也覺傻呵呵。

就係咁在網上遇到一個名為MC Service,細看她們的介紹;blog友的comments,價錢(哈哈其實是$吸引)立即email 問她們我的大日子是否ok,翌日回覆沒問題,問準老公說ok,即回電她-她先介绍服務內容,做法(其實我沒在意聽 hee,只聽有冇問題,以confirm 為準!)我立即說ok,我們的婚禮交給妳們。(由落實後到婚前2個月其實是很好擔心[接近一年時間]、沒有的deposit喎、black & white confirmation?!又不夠膽下下致電問!!,
但...哈哈真係不須擔心,大家都講- 信任。

知道嗎!一場good show-司儀係當中的靈魂人物,她能帶領全埸氣氛、給妳無限歡樂,控制埸面如一些突發事項。因為真係會有很多事情發生。

Chui & Yan-非常感謝妳們,當晚大家好開心,好順利,所有賓客讚不絕口,尤其我的朋友說我應去做Wedding Planner-(我都想-不知我們有冇合作機會呢?哈)最多人問的係你那二位朋友做司儀,好好喎!你的friends, 老公的friends,同事等等…

我就是要這樣啦!不商業、不造作、以friendly及Nice的Image 帶給每位
不商業、不造作 以friendly及Nice的Image 帶給每位賓客,使大家更投入。妳們就係我想要這樣啦!

最後真係非常感謝、感恩:認識到妳們是我們一種福氣,所以我的褔袋裡的感恩咭是特别將此訊息傳给所有好友,篤信觀音的我,更知道感恩是一使種回報及褔氣,携帶在身邊,開心或不開心,看一看就有不同的睇法!

感恩-是真的會降臨在您身‧心。

感謝妳們
Connie & Sammy

可否send資料給我

chan8872@hotmail.com
回頂端