發表主題 回覆文章
kelly o.o
XXX.XXX.34.11

發表發表於: Thu Oct 14, 2010 11:04 am

廣告贊助 [隱藏]
張小冰 寫到:
我那時結婚都做左個excel file有大約30間酒店的電話同圍數, 你要可以send e-mail比你, 你可以pm我!

但如果要details, 有2個方法, 一個係自己上返酒店個網逐間download返佢個floor plan同menu! 唔想自己搵, 可以打去酒店留e-mail叫佢send份婚宴資料比你, 裏面會有個floor plan同埋meun, 咁你打去仲可以問埋佢有無期, (因為比你book左你都唔駛睇), 同埋book個room個minimum charge係幾多! 有個預算!

我因為06年結婚, 05年資料, 所以minimum charge同d menu應該唔update! 個file最多都係得電話同圍數可以參考!

can you pm me, i need the information. thx
回頂端
joy_joyce
XXX.XXX.253.119

發表發表於: Thu Oct 14, 2010 8:46 pm

I want to know more information too. Please send me the detail. Thanks.
joy_joycechoi@hotmail.com
回頂端
tmw
XXX.XXX.80.193

發表發表於: Mon Oct 18, 2010 7:46 pm

我都想要
我EMAIL係:happybackpacker@gmail.com
回頂端
kikidb
XXX.XXX.217.9

發表發表於: Mon Oct 25, 2010 11:05 am

I want to know more information too. Please send me the details.
khuidb@hotmail.com. thanks!
回頂端
apigpigpig
XXX.XXX.56.1

發表發表於: Thu Nov 18, 2010 12:31 am

我都想要呀!!!

bbsorglala@gmail.com

thx^^
回頂端
藍南
XXX.XXX.112.251

發表發表於: Fri Nov 19, 2010 8:50 pm

can you please send to me?

ourwedding2012@ymail.com
回頂端
Give Thanks
XXX.XXX.245.8

發表發表於: Sat Nov 20, 2010 10:51 am

我都需要呀,可否pm資料給我!thx
回頂端
3ee
XXX.XXX.151.182

發表發表於: Sun Nov 21, 2010 9:48 am

我都想要..ths

qanitaq@hotmail.com
回頂端
plz pm me.....
XXX.XXX.123.2

發表發表於: Tue Nov 23, 2010 2:56 pm

張小冰 寫到:
我那時結婚都做左個excel file有大約30間酒店的電話同圍數, 你要可以send e-mail比你, 你可以pm我!

但如果要details, 有2個方法, 一個係自己上返酒店個網逐間download返佢個floor plan同menu! 唔想自己搵, 可以打去酒店留e-mail叫佢send份婚宴資料比你, 裏面會有個floor plan同埋meun, 咁你打去仲可以問埋佢有無期, (因為比你book左你都唔駛睇), 同埋book個room個minimum charge係幾多! 有個預算!

我因為06年結婚, 05年資料, 所以minimum charge同d menu應該唔update! 個file最多都係得電話同圍數可以參考!

Can i have some more info and picture to my mail?Thanks!!!

bbsa34@hotmail.com
回頂端
你最在意我嗎
XXX.XXX.8.222

發表發表於: Sat Nov 27, 2010 5:48 pm

張小冰 寫到:

plz pm me........info and photo

joitgjoijgti@hotmail.com
回頂端