發表主題 回覆文章

3V

Joeysisi
XXX.XXX.47.201

發表發表於: Wed Nov 17, 2010 1:49 pm

廣告贊助 [隱藏]
都冇用啦,我地都決定唔重影,仲可以點令我地滿意

YOYO(3V创意视觉) 寫到:
Joeysisi 寫到:
o係3v睇完相,對d相非常失望,我同男友揀到冇晒心機,比預期中差好多好多...約左下個月睇排版,有D唔想去,唔想要輯相!非常後悔join左3v

您好!
我是3V客服YOYO,如有任何服务环节出现让您不满意的问题,您可以通过电邮或电话告诉我们,我们都会第一时间为您尽处理。
做为一家大型婚纱公司,3V公司的顾客满意度是相当高的,技术人员的水准都有严格把关,但每个人喜欢的摄影风格都各有不同,但我们都以顾客的眼光为标准,不喜欢就是不喜欢,我们也不会推却问题,任何问题我们都愿意,并有能力去解决。
如属真实情况,请联系我们,我们一定不会让您失望。相信会让您开开心心得到您想要的相辑。
联系电话:21329040 21329059(HK)
回頂端
Mollyxmolly
XXX.XXX.216.209

發表發表於: Wed Nov 24, 2010 11:41 am

親愛的朋友/姊妹/網友,

我們在深圳 3V 拍攝的相片, 之前入左季選, 依家正式終極投票, 請大家投我一票啦(我地係「5」號呀)

http://www.esdlife.com/campaign/newlywed_award10_4/default.asp

希望大家多多支持我地同埋 3V 啦...如果可以的話, 有勞forward條link比多d人啊....非常感謝大家的幫忙...

我們的相片都是 3V 的DEMO相片, 可以去呢兩條LINK睇下,
婚紗城:
http://www.3vwed.com/showphoto.asp?CD=2010623151738

東部華僑城+百萬葵園:
http://www.3vwed.com/showphoto.asp?CD=2010317201646
回頂端
blulu
XXX.XXX.94.10

發表發表於: Fri Nov 26, 2010 11:22 pm

有興趣3v婚攝,佢推出8000元大禮包優惠,需要在12月婚紗展前轉帳1190港幣,才可以享受,請問影過的姊妹你認為抵嗎?
優惠詳情如下:
1 预定任何套餐赠送旋转水晶之恋—1(可选三张照片)

2 预定任何套餐可赠送正方形韩式水晶一幅(可选四张照片)

3 预定任何套餐赠送全套经典设计排版电子文件

4 预定任何套餐赠送12X26寸水晶一幅

5 预定任何套餐可赠送水晶坊国际婚纱礼服馆租赁现金抵用券500元
或者支付20元运费即可获得男士衬衫一件

6 预定任何套餐可多赠送10寸杂志相簿一本(可制作20张照片,重复照片制作) 价值580元

7 预定7699元以上套餐内18,10寸相簿免费升级为价值3280元的晶钻封面,白金内页水晶相簿

8 预定6499元以上套餐可多赠送日式迷你版小相簿(可制作18张照片)

9 预定6499元以上套餐可享受三对同行减现金200元
五对同行减现金300元
10前1—30对转帐客人可立减现金400元
11第31—90对转帐客人可立减现金200元

价值260元

12预定任何套餐可享受老顾客介绍、双方获赠7寸相册一本(可制作18张,不重复制作)
回頂端
你最在意我嗎
XXX.XXX.8.222

發表發表於: Sat Nov 27, 2010 5:45 pm

沁嵐 寫到:
我又影o左啦~
我都無諗過咁快又去影過~
不過我男朋友又想拿淋影多次.....
所以咁短時間之內又走去再去影過......
但係果日又真係影得好開心呀~玩o左成日呀~

我見好似有D姐妹都已經book左會去影啦~
不過我影時桃花開得好少咋......我諗遲多少少d桃花就會開得好靚~
到時又會有另一種好唔同o既感覺lu........................

plz pm me........info and photo

joitgjoijgti@hotmail.com
回頂端
樹梨
XXX.XXX.192.15

發表發表於: Sun Nov 28, 2010 11:16 pm

我想問呢...
3V有沒有在澳門影婚紗照?
價錢是如何?
是否可在香港看相及收取一齊完成品?
回頂端
xxbabyxx
XXX.XXX.4.194

發表發表於: Mon Nov 29, 2010 7:09 pm

樹梨 寫到:
我想問呢...
價錢是如何?

3V冇係澳門影o家..&要上深圳佢地公司睇相o家~
回頂端
janjanique
XXX.XXX.82.1

發表發表於: Wed Dec 01, 2010 9:22 am

xxbabyxx 寫到:
樹梨 寫到:
我想問呢...
價錢是如何?

3V冇係澳門影o家..&要上深圳佢地公司睇相o家~

好似另一間內地公司v1ncy 有~
不過我冇影過~~~ 唔知d 質素點~~
回頂端
Hello! 心急人
XXX.XXX.218.214

發表發表於: Wed Dec 01, 2010 11:13 am

有無介紹人呀, 我想join 3v, pls pm
回頂端
janjanique
XXX.XXX.82.129

發表發表於: Wed Dec 01, 2010 11:26 am

Hello! 心急人 寫到:
有無介紹人呀, 我想join 3v, pls pm

PM you already, please check
回頂端
KITSU
XXX.XXX.45.64

發表發表於: Thu Dec 09, 2010 7:50 pm

Sibeia 寫到:
我已付hk$1190 參加十二月份的優惠, 會選hk$6499 的package (可扣減700). 想問下我要幾時付餘下的錢呢?

點解你減到$700甘多既?
唔係減$400咋咩?
我係咪比人呃><
回頂端