發表主題 回覆文章
CammyNick
XXX.XXX.213.219

發表發表於: Sat Jan 23, 2010 5:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
我係3V舊客戶
依傢3v做緊o既最新優惠 http://www.3vwed.com/yenew.asp?id=468
我可以幫大家做團購優惠
我依傢已經夠人數傢喇
你地用我做介紹人隨時JOIN就可以每人減1000蚊之外
雙方仲有7寸相簿送TIM ﹝可以選擇多18張相入相簿傢﹞
頭100對入數仲有婚沙送傢

*** 唔洗約埋同一時間到會展報名傢,五對新人可以唔同時間去報名傢,總之湊夠5對後我幫你地通知3V就OK傢喇 ***

有興趣我話就PM我啦
回頂端
CammyNick
XXX.XXX.213.219

發表發表於: Sun Jan 24, 2010 12:43 pm

仲有冇人有興趣呀.......有就pm我啦
回頂端
CammyNick
XXX.XXX.153.90

發表發表於: Mon Jan 25, 2010 8:56 am

仲有冇人有興趣呀.......有就pm我啦
回頂端
CammyNick
XXX.XXX.163.9

發表發表於: Tue Jan 26, 2010 8:07 am

我係3V舊客戶
依傢3v做緊o既最新優惠 http://www.3vwed.com/yenew.asp?id=468
我可以幫大家做團購優惠
我依傢已經夠人數傢喇
你地用我做介紹人隨時JOIN就可以每人減1000蚊之外

*** 唔洗約埋同一時間到會展報名傢,五對新人可以唔同時間去報名傢,總之湊夠5對後我幫你地通知3V就OK傢喇 ***

有興趣我話就PM我啦
回頂端
downtownvivibrown
XXX.XXX.27.131

發表發表於: Tue Jan 26, 2010 10:16 am

i want to join 3V
回頂端
CammyNick
XXX.XXX.153.90

發表發表於: Wed Jan 27, 2010 9:14 am

downtownvivibrown 寫到:
i want to join 3V

check pm 丫......... Laughing
回頂端
CammyNick

發表發表於: Thu Jan 28, 2010 8:24 am

仲有冇人有興趣呀..PM我啦
回頂端
CammyNick

發表發表於: Fri Jan 29, 2010 8:30 am

仲有冇人有興趣呀..PM我啦
回頂端
你最在意我嗎
XXX.XXX.8.222

發表發表於: Sat Nov 27, 2010 5:35 pm

CammyNick 寫到:
我係3V舊客戶
我可以做大家O既coordinator
我幫你地湊夠5對
湊夠5對新人一齊JOIN就可以每人減1000蚊之外

有興趣我話就PM我啦

plz pm me........info and photo

joitgjoijgti@hotmail.com
回頂端
Hello! 心急人
XXX.XXX.38.186

發表發表於: Wed Dec 01, 2010 11:27 am

can i join? 5 pair already? what info should give to 3V ar?
回頂端