發表主題 回覆文章
Rain_HO
XXX.XXX.102.218

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 10:26 pm

廣告贊助 [隱藏]
vitaevenjo 寫到:
我八月個時影完,今日上咗去拎產品!
見到D產品真係覺得超值!
幾千蚊, 就有咁多產品!
仲有佢哋D quality, 比我想像中好呀!
好滿意呀!
真係抵影!

Very Happy 係呀, 我都覺佢哋相簿真係唔錯!
D quality 見得人!
我D朋友見到, 話$5000 都唔駛, 又有咁多野, D quality 又唔差, 真係抵影抵玩!
回頂端
Rain_HO

發表發表於: Mon Nov 01, 2010 10:29 pm

tettalo2011 寫到:
要早幾多book

最好早D, 如果唔係你夾唔到自己D心水期。
回頂端
XXX.XXX.38.216

發表發表於: Tue Nov 02, 2010 11:23 pm

11月佢地會係會展擺嘛﹖
有咩優惠呢?

我想11月映, 唔知仲有無期呢?
同埋, 係咪拎舊客戶既no.去join, 雙方都有優惠? 有人可俾我嗎? thx Razz
回頂端
蠢妹
XXX.XXX.227.254

發表發表於: Fri Nov 05, 2010 5:42 pm

1005 寫到:
11月佢地會係會展擺嘛﹖
有咩優惠呢?

我想11月映, 唔知仲有無期呢?
同埋, 係咪拎舊客戶既no.去join, 雙方都有優惠? 有人可俾我嗎? thx Razz

hihi

http://www.vinsy.com/news_details.php?id=56

佢而家website就有呢個, 你想知expo有冇新優惠可以打去問下, 佢都會答你架, 有舊客戶係大家都有傻惠架, 我# vs-845, 如果係用左麻煩同我講聲丫, tks~~ Cool
回頂端
lamptvset
XXX.XXX.35.46

發表發表於: Tue Nov 16, 2010 9:37 pm

staceyice 寫到:
好滿意呀!
真係抵影!

咁快就拎到產品?

係呀, 我八月頭影, 月中揀好D相no, 俾佢哋!
佢哋好快手執好, 排版都快,
而出黎嘅效果我哋都好滿意, 都唔駛點改, 好快就可以confirm.
前前後後我都係用咗2個半月到。

真係幾快
回頂端
lamptvset
XXX.XXX.35.46

發表發表於: Tue Nov 16, 2010 9:47 pm

Rain_HO 寫到:
要早幾多book

係呀, 真係要早啲去BOOK, 我前幾日去問, 要到出年D期先夾到自己
回頂端
Rain_HO

發表發表於: Tue Nov 16, 2010 10:54 pm

lamptvset 寫到:
Rain_HO 寫到:
要早幾多book

係呀, 真係要早啲去BOOK, 我前幾日去問, 要到出年D期先夾到自己

你諗住幾時影?
決定好就快D去book!
回頂端
doreensprin
XXX.XXX.32.33

發表發表於: Wed Nov 17, 2010 4:15 pm

lamptvset 寫到:
Rain_HO 寫到:
要早幾多book

我之前book, 都提早咗差唔多3個月, 我下個月就影喇!! Very Happy
回頂端
doreensprin

發表發表於: Wed Nov 17, 2010 4:20 pm

odelindapig 寫到:
好滿意呀!
真係抵影!

係呀, 我之前上佢哋旺角公司睇過佢哋D相簿,
以咁嘅價錢, 就有咁嘅quality, 抵啦!
出去整本係靚D, 但係價錢就好拿利...

係呀, 我出去睇過下, 如果要整一本水晶面相簿, 要成千幾蚊,
都幾貴下,,,,,,
回頂端
doreensprin

發表發表於: Wed Nov 17, 2010 4:23 pm

mamiesweet 寫到:
我星期六上咗佢哋旺角office, 原來佢哋e+ off 一四, 紅日照開!! Very Happy

你幾時影呀?

我book 咗12月影呀 Very Happy

我都係book 咗12月呀, 你影邊到呀?
唔知會唔會好凍??
回頂端