發表主題 回覆文章
xxxaaa
XXX.XXX.36.87

發表發表於: Tue Dec 29, 2009 12:37 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
大家一齊SHARE 下~
回頂端
hkhappy
XXX.XXX.90.176

發表發表於: Fri Jan 01, 2010 4:32 pm

各位 sister,

由於我租衫 package 已包裙掛, 所以, 現多了一套裙掛, 你們看看有沒有興趣及可轉讓此錦發裙掛訂金 (已HOLD 起 1 件小五幅裙掛), 可與你一起到錦發改轉讓資料, 有興趣 E-MAIL 給我

happy_iris@hotmail.com
回頂端
小芝~~
XXX.XXX.146.226

發表發表於: Thu Jan 07, 2010 9:36 am

HI ALL

我都係依日呀 !! 你地book哂野未呀 ?? Very Happy
回頂端
阿岡
XXX.XXX.106.144

發表發表於: Sun Jan 17, 2010 6:03 pm

Dear all,
我都係呢日, 已落訂租衫, 訂酒席, 請問如book律師見證須預早機耐book? 半年? 3個月? 如律師見證&"E典園", 那一種會價格較便宜?
回頂端
肥梨梨
XXX.XXX.133.61

發表發表於: Sun Mar 07, 2010 7:51 pm

我都係呢日呀~
仲差場地佈置同攝影未搵!
大家有無好介紹? Cool
回頂端
小芝~~
XXX.XXX.27.70

發表發表於: Sun Mar 07, 2010 9:14 pm

肥梨梨 寫到:
我都係呢日呀~
仲差場地佈置同攝影未搵!
大家有無好介紹? Cool

HI !!

場地佈置, 我係酒樓包架 !!依家D酒樓都好OK !!
攝影, 我BOOK左專業呀 !! Very Happy
回頂端
Kapok
XXX.XXX.146.85

發表發表於: Mon Jul 05, 2010 11:50 pm

大家好呀~~我都係呢一日,不過好多野都未搞。最煩係樓...餅咭,同invitation list...
回頂端
Ho&Suet
XXX.XXX.236.93

發表發表於: Tue Jul 06, 2010 2:37 am

Kapok 寫到:
大家好呀~~我都係呢一日,不過好多野都未搞。最煩係樓...餅咭,同invitation list...

樓?你想買定租?樓的話真係要俾啲時間搵啊!
餅咭你是煩數量嗎?建議你可以喺今次 expo 買定一個約數,因為嚟緊有機會加價,我指美心。inviataion list 真係好被動,因為全部要睇家長請乜人,我諗要定時提下佢哋。
回頂端
Kapok
XXX.XXX.88.102

發表發表於: Sun Oct 17, 2010 11:23 am

謝謝, 而家諗緊姐妹裙. 唔知果日會唔會涷呢... 你地係那裡租/ 買呀?
回頂端