發表主題 回覆文章
新手人
XXX.XXX.143.93

發表發表於: Sun Oct 03, 2010 1:30 pm

廣告贊助 [隱藏]
你地有冇人知道如果2姐弟係咪唔可以同一年結婚架?

我依家好擔心呀!!
回頂端
w&y
XXX.XXX.238.62

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 4:03 pm

新手人 寫到:

我依家好擔心呀!!

其實睇返你屋企d老人家點睇咋喎, 如果佢地ok, 就冇所謂架喇
我都見過有親姐妹同一年結婚架 Wink
回頂端
車厘豬
XXX.XXX.119.125

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 4:32 pm

我都係鑽石廳既新人..你地好呀
請問點樣join gathering ga???
回頂端
新手人
XXX.XXX.240.189

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 4:37 pm

w&y 寫到:
新手人 寫到:

我依家好擔心呀!!

其實睇返你屋企d老人家點睇咋喎, 如果佢地ok, 就冇所謂架喇
我都見過有親姐妹同一年結婚架 Wink

thank you, 咁即係如果家人唔反對就得啦?
回頂端
新手人
XXX.XXX.240.189

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 4:38 pm

車厘豬 寫到:

hihi, 好開心識多個鑽石人呀, 哈哈, 你big day 幾時?

其實gathering 係188 廳攪架, 但係其他廳都可以join 呀, 你係咪有興趣呀?
回頂端
野豬太
XXX.XXX.236.65

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 4:50 pm

車厘豬 寫到:

你係咪有興趣黎gathering 呀^^
日期 : 10月21日 (星期四)
時間 : 7:00pm
地點 : 188煌府
回頂端
車厘豬
XXX.XXX.119.125

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 4:51 pm

我big day 係2011年12月31 日

你呢?

有興趣呀...但點join 架?
回頂端
w&y

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 4:58 pm

車厘豬 寫到:

hi~~歡迎你呀~~
今次個gathering係188果邊搞的, 不過煌府大家庭無分彼此架, 第二間分店都一樣可以join的

其實我地都係公開出post報名g嘛, 如果你有興趣, 我幫你報丫 Wink
回頂端
w&y

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 5:01 pm

睇返前面307頁, d字典解會變晒做象形文字架? Shocked
回頂端
w&y

發表發表於: Mon Oct 04, 2010 5:02 pm

車厘豬 寫到:
我big day 係2011年12月31 日

你呢?

有興趣呀...但點join 架?

我幫你報名丫 Very Happy
回頂端