發表主題 回覆文章
新手人
XXX.XXX.119.174

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 2:07 pm

廣告贊助 [隱藏]
係到推一推先...

有冇鑽可廳jm想參加煌府jm 既gathering 呀? 係就快D報名啦, 我都報左啦, 希望見多D鑽石廳既朋友仔啦!!
回頂端
新手人
XXX.XXX.119.174

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 2:30 pm

有冇jm 用左煌府d coupon 用左no.1 攝影or gaby 化妝呀?我想參考下...
回頂端
新手人
XXX.XXX.142.88

發表發表於: Thu Sep 23, 2010 12:46 am

有冇人呀!!??

我賞完月返左黎喇!!
回頂端
boombaba
XXX.XXX.150.100

發表發表於: Thu Sep 23, 2010 1:04 am

新手人 寫到:
有冇人呀!!??

我賞完月返左黎喇!!

我都係鑽石廳新人呀,不過我係2012年1月!!你去左邊度賞月呀?
回頂端
新手人
XXX.XXX.142.88

發表發表於: Thu Sep 23, 2010 1:18 am

boombaba 寫到:
新手人 寫到:
有冇人呀!!??

我賞完月返左黎喇!!

我都係鑽石廳新人呀,不過我係2012年1月!!你去左邊度賞月呀?

好開心呀, 終於識多個鑽石廳新朋友喇, 哈哈

我今晚同左未來6299 去公園賞月之嘛, 你又去左邊呀?
回頂端
boombaba
XXX.XXX.33.227

發表發表於: Thu Sep 23, 2010 1:59 pm

新手人 寫到:
新手人 寫到:
有冇人呀!!??

我賞完月返左黎喇!!

嘻嘻!!原來大家係BLOG友...今晚做完節剩係落左樓下公園行下咋...因為BF唔舒服呀!!所以都無出去維園個D!
回頂端
新手人
XXX.XXX.250.142

發表發表於: Thu Sep 23, 2010 9:49 pm

新手人 寫到:
新手人 寫到:
有冇人呀!!??

我賞完月返左黎喇!!

嘻嘻!!原來大家係BLOG友...今晚做完節剩係落左樓下公園行下咋...因為BF唔舒服呀!!所以都無出去維園個D!

哈哈, 係wor, 原來大家都係blog 友, 嘻嘻
回頂端
w&y
XXX.XXX.238.62

發表發表於: Fri Sep 24, 2010 10:55 am

骨魔玲~~
回頂端
w&y
XXX.XXX.238.62

發表發表於: Fri Sep 24, 2010 10:58 am

新手人 寫到:
係到推一推先...

有冇鑽可廳jm想參加煌府jm 既gathering 呀? 係就快D報名啦, 我都報左啦, 希望見多D鑽石廳既朋友仔啦!!

要補充下先, 其實呢個gathering係188果邊d姐妹搞的(我驚有姐妹誤會係鑽石廳gathering), 不過煌府冇話分邊間的, book得煌府就係一家人, 如果有興趣, 大家都可以一齊參加架 Very Happy
回頂端
tmcruby
XXX.XXX.245.150

發表發表於: Fri Sep 24, 2010 6:32 pm

w&y 寫到:
新手人 寫到:
係到推一推先...

要補充下先, 其實呢個gathering係188果邊d姐妹搞的(我驚有姐妹誤會係鑽石廳gathering), 不過煌府冇話分邊間的, book得煌府就係一家人, 如果有興趣, 大家都可以一齊參加架 Very Happy

mama, 呢個同唔同THE ONE 個個GATHERING?
回頂端