發表主題 回覆文章
新手人
XXX.XXX.249.50

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 12:23 am

廣告贊助 [隱藏]
w&y 寫到:
新手人 寫到:
kitsummer0616 寫到:

有我 Embarassed

hihi, nice to meet u. 多口問句, 你係鑽石廳定隔離廳架?
呢個廳好似冇咩人呀

haha呢個廳多人擺酒架,不過少人上黎囉 Embarassed

我緊係知好full r, 我見到D blog加都係咁講, 但我得閒見鑽石廳d blog加上埋黎先
回頂端
新手人

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 12:23 am

w&y 寫到:
新手人 寫到:
w&y 寫到:

煌府本身係有個blog架, blog主名叫維尼pooh(天使愛美麗), 你可以睇下係咪呢個 Wink

煌府仲有fb架, 你可以add埋丫, palace188@hotmail.com Laughing

維尼pooh(天使愛美麗)??咪即係你??係0係呀?點解撞名既?
好呀, 我add 埋佢fb先

我唔係維尼pooh呀haha, 維尼pooh係煌府staff, 我係在煌府擺酒的新人 Very Happy

我依家知啦, 不過我見你個圖像係winnie, 我先誤會左咋
回頂端
新手人

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 12:24 am

w&y 寫到:
新手人 寫到:
w&y 寫到:
今朝起身d希望幻滅晒 Mad

其實我昨日都估到掛唔成架喇...

今日好唔想返工, 我皮膚又敏感, 冇咩mood呀!!

你皮膚冇事嘛?

我都知冇乜機會8號,不過心入面都有少少寄望嘛 Laughing , 點知今朝訓醒..... Twisted Evil

又係皮膚敏感囉, 好困擾.... Mad 今朝拿拿聲去左睇醫生了.... Crying or Very sad
唉, 聽日又要返工, 好唔願意返呀!!!
回頂端
天神村之小雲
XXX.XXX.56.170

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 12:49 am

D 金 好貴呀....幾時先跌呀...
回頂端
w&y
XXX.XXX.238.62

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 11:05 am

中秋節快樂, 祝大家人月兩團圓 Very Happy
回頂端
w&y

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 11:06 am

新手人 寫到:
w&y 寫到:

haha呢個廳多人擺酒架,不過少人上黎囉 Embarassed

我緊係知好full r, 我見到D blog加都係咁講, 但我得閒見鑽石廳d blog加上埋黎先

haha好呀, 叫埋佢地上黎一齊傾啦~
回頂端
w&y

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 11:08 am

新手人 寫到:

又係皮膚敏感囉, 好困擾.... Mad 今朝拿拿聲去左睇醫生了.... Crying or Very sad
唉, 聽日又要返工, 好唔願意返呀!!!

你有冇戒蝦蟹呀?我睇中e, 叫直情叫我魚都要戒埋 Confused ,即係魚蝦蟹都唔食得

我又係成日出風"難"架,好煩 Confused Mad
回頂端
w&y

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 11:09 am

天神村之小雲 寫到:

haha未結婚果d就想金價跌

我結左婚想置業果d就想樓價跌~
回頂端
新手人
XXX.XXX.119.174

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 11:42 am

中秋節快樂! 你地今個有冇得放早呀??我冇呀!!!好慘!! Sad
回頂端
新手人
XXX.XXX.119.174

發表發表於: Wed Sep 22, 2010 11:45 am

天神村之小雲 寫到:

係超貴, 我估應該越來越貴, 我都唔知點算好喇!!
回頂端