發表主題 回覆文章
maggie811
XXX.XXX.234.118

發表發表於: Tue Aug 24, 2010 11:49 am

廣告贊助 [隱藏]
我睇佢個witesite 好似幾好, 不過又怕貨不對辦,

大家比吓意見啦, thanks~~~
回頂端
net net tin tin
XXX.XXX.175.141

發表發表於: Wed Aug 25, 2010 12:17 am

我影完lar~ 成品都攞左大部分~

唔會hard sell, 價錢均真.
衫款唔算多, 可能我仲細個, d 款唔岩我jei~ 但一定揀到岩自已著gei~
化妝師好好人~~ 好細心~ 成隊crew 都好刻苦耐勞~
o係hk 做晒睇相修相排版~ 好方便~
回頂端
Rain_HO
XXX.XXX.102.218

發表發表於: Thu Aug 26, 2010 9:49 am

我都係VINSY,
產品都已經攞哂~
佢哋D相出黎幾好架,,,
你可以考慮下VINSY, 佢哋價錢又唔會太貴~
黎緊佢哋都有擺EXPO, 你可以去睇睇~~
回頂端
rabbit_bobo
XXX.XXX.103.136

發表發表於: Fri Aug 27, 2010 4:04 pm

vinsy 幾好呀~ 我都係影vinsy, 香港同大陸d員工都好好,
我影完睇完修相同排版, 2+等拎產品。
你有冇諗住影邊到..??
回頂端
odelindapig

發表發表於: Mon Sep 13, 2010 11:54 pm

你哋係影邊到??
回頂端
蠢妹
XXX.XXX.227.254

發表發表於: Tue Sep 14, 2010 1:04 pm

hi odelindapig,
我岩岩都打算影vinsy, 仲約左呢個星期6上去tim~ Laughing
回頂端
net net tin tin
XXX.XXX.3.12

發表發表於: Tue Sep 14, 2010 7:15 pm

我影左世界之窗同東湖公園~~
影果日好好天~ 好感謝~
今日攞晒成品lar~
回頂端
Rain_HO

發表發表於: Sat Sep 18, 2010 9:17 am

maggie811 寫到:

點呀?你最後有冇join??
佢哋E+有中秋優惠....
回頂端
蠢妹
XXX.XXX.247.129

發表發表於: Sun Sep 19, 2010 3:51 pm

Rain_HO 寫到:

我岩岩join左喇, hehe~ send左msg比你~~ Very Happy
回頂端
Rain_HO

發表發表於: Mon Sep 20, 2010 2:05 pm

蠢妹 寫到:
Rain_HO 寫到:

我岩岩join左喇, hehe~ send左msg比你~~ Very Happy

Very Happy 我覆咗你喇!, 你再有問題都可以smg俾我呀!!
回頂端