發表主題 回覆文章
Kat999
XXX.XXX.153.8

發表發表於: Thu Aug 05, 2010 11:16 am

廣告贊助 [隱藏]
身邊有幾個朋友都係2012年頭結婚, 本來想book大舞臺, 但係話大舞臺要做checking仲未book 得, 佢地都轉晒book第二間啦, 唔通我都要轉? 因為想早d定到酒席日期呀~~~點算~~有無大舞臺management 或者各位知道佢地12年個價錢同幾時可以接受booking ar?
回頂端
wny2409
XXX.XXX.152.120

發表發表於: Tue Aug 31, 2010 11:29 am

Kat999 寫到:
身邊有幾個朋友都係2012年頭結婚, 本來想book大舞臺, 但係話大舞臺要做checking仲未book 得, 佢地都轉晒book第二間啦, 唔通我都要轉? 因為想早d定到酒席日期呀~~~點算~~有無大舞臺management 或者各位知道佢地12年個價錢同幾時可以接受booking ar?

佢最快今年年尾會知幾時開始整同整幾耐~
回頂端
eddy ng
XXX.XXX.234.150

發表發表於: Fri Feb 25, 2011 2:13 am

wny2409 寫到:
Kat999 寫到:

佢最快今年年尾會知幾時開始整同整幾耐~

可惜到今時今日都仲未知呢 ><
回頂端