發表主題 回覆文章
Merlion
XXX.XXX.86.22

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 10:09 am

廣告贊助 [隱藏]
噚晚真係好開心呀!
我好鍾意the one煌府嘅100呎catwalk同埋旋轉舞臺!
回頂端
Merlion

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 10:10 am

各位姊妹
唔好意思呀!
因為我個email有d問題, 所以而家attach唔倒張相俾你哋!
遲d我會再試下!
我暫時擺咗喺blog度!
回頂端
Merlion

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 10:12 am

cindy_bb 寫到:
w&y 寫到:
下星期一我地就去the one煌府食飯喇,好掛住大家呀~~~ Very Happy

係呀係呀~
聽日可以見到大家喇 Very Happy

我都好開心可以見倒你哋呀!
希望好快再有gathering啦!
回頂端
Merlion

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 10:12 am

追晒post喇!
回頂端
w&y
XXX.XXX.238.62

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 10:35 am

早晨呀~

今日會繼續忙尋日既私人野, 所以晏d有時間先再上黎

bye~~~(同一個post講完早晨又講bye,真型 Laughing )
回頂端
pc9
XXX.XXX.149.76

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 4:06 pm

Merlion 寫到:
各位姊妹
唔好意思呀!
因為我個email有d問題, 所以而家attach唔倒張相俾你哋!
遲d我會再試下!
我暫時擺咗喺blog度!

thanks 不過我好耐無睇人blog la~
回頂端
pc9
XXX.XXX.149.76

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 4:08 pm

Merlion 寫到:
cindy_bb 寫到:
w&y 寫到:
下星期一我地就去the one煌府食飯喇,好掛住大家呀~~~ Very Happy

係呀係呀~
聽日可以見到大家喇 Very Happy

我都好開心可以見倒你哋呀!
希望好快再有gathering啦!

好開心見到大家.. 希望有機會再出來gathering

不過我漏了把遮係個度呀... 我想未必拎得番
回頂端
w&y

發表發表於: Thu Aug 19, 2010 10:33 am

骨魔玲~~~
回頂端
w&y

發表發表於: Thu Aug 19, 2010 10:34 am

我忙完喇,終於歸位了~~ Laughing
回頂端
w&y

發表發表於: Thu Aug 19, 2010 10:37 am

大家都想玩倒數, 不如我們就現在開始玩吧:
我用這個 website 去算算倒數:
http://www.spiders.com/portfolio/demos/countdown/

今天是2010年8月19日 (Thur)

tsthk123 -- 2008年9月 (Sat)
Agnes -- 2008年12月31日 (Wed)

pc9 -- 2009年3月6日 (Fri)
小婆仔 -- 2009年3月7日 (Sat)
Jeffreyca -- 2009年3月7日 (Sat)
akimotoayumi -- 2009年3月8日 (Sun)
開心的馬騮 -- 2009年4月25日 (Sat)
Small i -- 2009年6月13日 (Sat)
yiman -- 2009年9月26日 (Sat)
meltykiss -- 2009年10月4日 (Sun)
w&y -- 2009年10月17日 (Sat)
Calla.L -- 2009年10月18日 (Sun)
鈴目 -- 2009年10月24日 (Sat)
siu_avril -- 2009年11月21日 (Sat)
W & A -- 2009年12月12日 (Sat)
PigGi -- 2009年12月13日 (Sun)
Merlion -- 2009年12月20日 (Sun)
loving_waiwai -- 2009年12月26日 (Sat)

cindy_bb -- 2010年10月7日 (Thur) -- 52日
回頂端