發表主題 回覆文章
JJ & Bebi
XXX.XXX.90.136

發表發表於: Fri Mar 05, 2010 2:07 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我上個星期上左去, 十一月得番一個星期日未俾人book, 其他星期六及日已經book 左啦, 十月我就無問啦, 所以你要快d去問下啦, 我都係諗住出年十一月結婚,而家都搵緊酒樓....
回頂端
莎呢龍蟲
XXX.XXX.165.137

發表發表於: Tue Mar 09, 2010 1:44 pm

JJ & Bebi 寫到:
我上個星期上左去, 十一月得番一個星期日未俾人book, 其他星期六及日已經book 左啦, 十月我就無問啦, 所以你要快d去問下啦, 我都係諗住出年十一月結婚,而家都搵緊酒樓....

帝廷真係唔憂做嫁,我早2年已經book啦,真係誇張到呢hehe
回頂端
hovv
XXX.XXX.206.127

發表發表於: Wed Mar 10, 2010 5:41 pm

莎呢龍蟲 寫到:
JJ & Bebi 寫到:

帝廷真係唔憂做嫁,我早2年已經book啦,真係誇張到呢hehe

我唔係揀星期六, 日都年半前book..
回頂端
tskso
XXX.XXX.253.48

發表發表於: Wed Apr 21, 2010 1:52 pm

I went here for my friend's wedding banquet five years ago and I responded to the music/video job in my friend's schedule to contact the restaurant's manager. But it was found that the AV sounding sytem was bad, especially a loud voice and music. I really didn't like that.

Don't know any improvement now after five years.... Confused Confused
回頂端
旦旦人
XXX.XXX.118.28

發表發表於: Wed Apr 21, 2010 8:49 pm

聽講佢哋音響好差....今時今日大把場靚過佢,好心5好咁高恣態,真係5憂做??? Sad
回頂端
妹妹chan
XXX.XXX.54.118

發表發表於: Thu Apr 22, 2010 12:52 am

Everybody,

May I share my feeling about what is going on and may be all of you can find out something from the followings :-

1. 〝煌府〞有專人處理此討論區之各種事務,其中介紹場地及洗板是主要任務。

2. 〝煌府〞最近可能有2個新場就快開,有壓力!所以好努力工作。

3. 有人看不過眼,所以出手。

我個人意見是:言論自由,但不能全心洗板,否則寫了等於......有人用污穢不堪手段去維護自己利益!

最後:Winnie the Pooh,你老板的格言是什麼,你知道嗎?
回頂端
cin_dino
XXX.XXX.251.181

發表發表於: Wed May 12, 2010 10:53 am

我會今年11月向依度擺,
大家有無人知道佢地向7,8月會改裝修??

Laughing
回頂端
orb011
XXX.XXX.157.36

發表發表於: Tue Jul 27, 2010 5:39 pm

我有聽過, 但唔知係唔係真
回頂端
jackiie
XXX.XXX.238.61

發表發表於: Wed Jul 28, 2010 8:10 am

可以上皇上皇網站睇睇...

http://www.kinggroup.com.hk/
回頂端
Kiki1883
XXX.XXX.101.17

發表發表於: Tue Aug 03, 2010 6:59 pm

真係裝修啊, 9月8號重開,到時可以上去睇下!
回頂端