發表主題 回覆文章
Micmicpig1
XXX.XXX.39.116

發表發表於: Sat Jun 12, 2010 10:14 am

廣告贊助 [隱藏]
pls send info to me, & did other jm have any recommendations?
回頂端
勞矮肥
XXX.XXX.125.180

發表發表於: Sun Jun 13, 2010 10:47 am

可以send 個呢間公司名去我電郵嘛?因為我剛join左婚禮攝影攝錄, 先發現有好多bad comments, 依家好擔心....想知會唔會就係你所講果間, thanks.
ivyky@hotmail.com
回頂端
勞矮肥
XXX.XXX.125.180

發表發表於: Sun Jun 13, 2010 10:48 am

可以send 個呢間公司名去我電郵嘛?因為我剛join左婚禮攝影攝錄, 先發現有好多bad comments, 依家好擔心....想知會唔會就係你所講果間, thanks.
ivyky@hotmail.com
回頂端
家惠
XXX.XXX.23.112

發表發表於: Sun Jun 13, 2010 10:57 am

我剛好想在ESD找snapshot攝影師,請PM給我!
thanks
回頂端
為食豬
XXX.XXX.135.102

發表發表於: Sun Jun 13, 2010 12:59 pm

各位JM, 己經將個攝影師既名PM 左比你地呀。。。。

大家自己小心選擇啦
回頂端
jukoo111
XXX.XXX.244.182

發表發表於: Wed Jul 21, 2010 1:55 pm

Not sure if you are talking about the one i plan to hire...could you kindly pm me his detail? many thanks!!
回頂端
Fada~~
XXX.XXX.235.223

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 1:26 pm

我都搵緊攝影. 請pm他的名字及公司名給我, 避免中招. 謝謝你!
回頂端
MiaDream
XXX.XXX.71.146

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 1:44 pm

Please PM me
回頂端
Patrick Ma Ma Mak
XXX.XXX.37.77

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 4:27 pm

可唔可以pm個攝影師既資料俾我呀?
唔該晒~

雖然,我覺得就算開名,都唔係乜嘢問題!

一嚟,口碑,就係要靠咁樣傳開,不論係好係壞;
二嚟,你覺得對個攝影師唔好,咁難道,就對準備搵攝影既新人好?

當然,呢個都只係我自己既睇法啫~
請唔好見怪!
嘻嘻
回頂端
Hoiyin
XXX.XXX.101.76

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 11:07 pm

pls pm information to me, thx
回頂端