發表主題 回覆文章
agneslity
XXX.XXX.202.81

發表發表於: Wed Jun 09, 2010 6:11 pm

廣告贊助 [隱藏]
Heidy 寫到:
今期星光好似sell影澳門咁呀
我去expo 見到佢地好多相簿都係澳門,仲整左我個輯澳門出黎獻醜tim~~

搞到我又好想影pre-wedding.....大件事~!

heidy

你果輯相同你個人都咁靚, 緊係俾大家參考下啦!
回頂端
Tiffany Choi
XXX.XXX.255.215

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 1:35 pm

我想問下有冇人搵埋星光做結婚當日既攝錄 , 知唔知好唔好 ?
回頂端
米草
XXX.XXX.72.108

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 2:38 pm

邊個mua o係星光好?

6月個expo佢地sell過singapore, 有無jm諗過?
回頂端
gogowent
XXX.XXX.118.201

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 4:27 pm

淘淘 寫到:
我join左啦~係expo遇到個好強既sales~所以跟本無還擊之力
但係俾d朋友一睇個package包d咩,d friend都話d 相包得少~加相又比出面貴,同埋得助手跟住我出去
我連佢d衫望都無望過~咁就join左,希望有時間落去佢舖頭d衫靚啦~
同埋唔知可唔可以bargain多d相呢~

I also join the package in Wedding Expo. My plan has 35 photos. I aslo want to bargin more...may be we can share what our package include...
回頂端
Christine58
XXX.XXX.194.82

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 5:13 pm

gogowent 寫到:
淘淘 寫到:
我join左啦~係expo遇到個好強既sales~所以跟本無還擊之力
但係俾d朋友一睇個package包d咩,d friend都話d 相包得少~加相又比出面貴,同埋得助手跟住我出去
我連佢d衫望都無望過~咁就join左,希望有時間落去佢舖頭d衫靚啦~

I also join the package in Wedding Expo. My plan has 35 photos. I aslo want to bargin more...may be we can share what our package include...

咁你個plan 幾$$呀? 我都join 左呀, 我是3月果時join 架? 你個sales 叫咩名呢?
回頂端
agneslity
XXX.XXX.202.81

發表發表於: Fri Jun 11, 2010 12:32 pm

淘淘 寫到:

其實大家包相既數量應該差唔多, 不過見佢D相都影得幾好, 所以咪join。秀玲姐好好人架, 或者你可以再同佢講下數既。
回頂端
CTL2010
XXX.XXX.130.103

發表發表於: Sat Jun 12, 2010 12:01 am

[quote="agneslity"]
淘淘 寫到:

蝦子餅個舊客今日打黎都話join左 星光 , 仲讚秀鈴姐易話為送左好多野 , 哈哈 你去星光探下秀鈴姐再傾傾~
cat
回頂端
CTL2010

發表發表於: Sat Jun 12, 2010 12:04 am

[quote="CTL2010"]
agneslity 寫到:
淘淘 寫到:

蝦子餅個舊客今日打黎都話join左 星光 , 仲讚秀鈴姐易話為送左好多野 , 哈哈 你去星光探下秀鈴姐再傾傾~
cat

回頂端
CTL2010

發表發表於: Sat Jun 12, 2010 12:06 am

agneslity 寫到:
Heidy 寫到:
今期星光好似sell影澳門咁呀
我去expo 見到佢地好多相簿都係澳門,仲整左我個輯澳門出黎獻醜tim~~

搞到我又好想影pre-wedding.....大件事~!

heidy

你果輯相同你個人都咁靚, 緊係俾大家參考下啦!

Heidy ,

呢期 鍾舒曼做封面既wedding雜誌執底又見到你d靚相啦~~

cat
回頂端
CTL2010

發表發表於: Sat Jun 12, 2010 12:08 am

K TP 寫到:
小BoBo 寫到:
K TP 寫到:
好緊張tim, 今個星期就影相啦, 好擔心會落雨, ....

K TP:

幫您掛個天晴公仔,祝您拍照那天天氣晴朗。 ~/o\~

加油呀!

小BoBo Razz

Thx. 天氣預告話間中有雨, 如果唔太大雨都應該影得成啩!

K TP ,

放心啦 ,會日日放晴好好陽光架 !! 準備靚心情去影 Very Happy

cat
回頂端