發表主題 回覆文章
gogowent
XXX.XXX.89.98

發表發表於: Wed Jun 09, 2010 7:39 pm

廣告贊助 [隱藏]
攝影公司啱啱比晒D相檔我啦, 我依家諗住揀番佢哋package包的50張執相外, 其餘再抽小小相自己再執, 打算之後找出面做番本相簿,吾想受貴ma! 請問有無人知道邊度可以整相簿? 因為去咗金都幾間睇過, 發覺質素麻麻, 同影樓差好遠! 以前聽人講影樓整相簿都係外判, 有無人知道佢哋的窿路? 吾該晒!
回頂端
green.applefong
XXX.XXX.231.8

發表發表於: Wed Jun 09, 2010 11:03 pm

朋友介紹左一間”整相簿”既公司俾我,我前個月做咗一本,已經拎埋貨,覺得質量幾ok,算有影樓的水準, 起碼見得下人! 而且咁既質量,價錢都算合理! 不過始終個個人的expect都吾同既, 建議先睇下佢哋店舖擺的sample相簿, 望咗至落單比較穩陣, 咁樣至少吾會同自己expect相差得太遠, 我個人覺得值得推介呢間公司! 其實結婚前大家都好多事忙, 如果想要資料,可以pm我, 我可以簡單share d資料比你!
回頂端

發表發表於: Wed Jun 09, 2010 11:05 pm

gogowent 寫到:
攝影公司啱啱比晒D相檔我啦, 我依家諗住揀番佢哋package包的50張執相外, 其餘再抽小小相自己再執, 打算之後找出面做番本相簿,吾想受貴ma! 請問有無人知道邊度可以整相簿? 因為去咗金都幾間睇過, 發覺質素麻麻, 同影樓差好遠! 以前聽人講影樓整相簿都係外判, 有無人知道佢哋的窿路? 吾該晒!

gogowent, 我已經pm咗d資料比你啦, 希望幫到你啦 !
回頂端
funny ball
XXX.XXX.62.87

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 11:16 am

green.applefong 寫到:
朋友介紹左一間”整相簿”既公司俾我,我前個月做咗一本,已經拎埋貨,覺得質量幾ok,算有影樓的水準, 起碼見得下人! 而且咁既質量,價錢都算合理! 不過始終個個人的expect都吾同既, 建議先睇下佢哋店舖擺的sample相簿, 望咗至落單比較穩陣, 咁樣至少吾會同自己expect相差得太遠, 我個人覺得值得推介呢間公司! 其實結婚前大家都好多事忙, 如果想要資料,可以pm我, 我可以簡單share d資料比你!

green.applefong , 我有興趣整呀, 麻煩你pm我, 謝謝!
回頂端
tareworker
XXX.XXX.128.140

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 2:09 pm

我自己做左少少資料搜集, 想要資料的請pm我, 我send 條link 比你.
回頂端
gogowent
XXX.XXX.118.201

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 4:15 pm

gogowent 寫到:

gogowent, 我已經pm咗d資料比你啦, 希望幫到你啦 !

你好,green.applefong, 已經收到資料啦, 吾該晒你呀!
回頂端
Hilson
XXX.XXX.56.70

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 9:16 pm

我知道有間質素好好~但係好貴
12" x 18" 唔包設計的價錢係 hk$1660~~(設計另計)

好似婚紗公司既質素咁好~(亮水晶封面)
或者更好,因為佢係 made in Singapore (有d婚紗公司果d相簿都係內地做)
回頂端

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 10:52 pm

funny ball 寫到:

green.applefong , 我有興趣整呀, 麻煩你pm我, 謝謝!

funny ball ~ 已經pm咗你, 你去門市睇下, 質地幾好ga
回頂端
Sunnygirl0v0
XXX.XXX.60.26

發表發表於: Thu Jun 10, 2010 11:30 pm

我都有興趣想整呀, 可否SEND D 資料俾我呀?? THX!
回頂端
Shuk Shuk
XXX.XXX.68.245

發表發表於: Fri Jun 11, 2010 11:35 am

pls pm me the details, thanks !
回頂端