發表主題 回覆文章
juice 99
XXX.XXX.103.136

發表發表於: Sat Jun 05, 2010 12:19 pm

廣告贊助 [隱藏]
Fat Kung 寫到:
啱啱參加完我一個舊同事的婚宴, 呢幾年都唔知點解有咁多friend陸陸續續結婚, 不斷卑d好朋友/好同事請我去飲, 其實自己本人都唔太熱衷參加呢d宴會, 一來通常都係玩典型新人遊戲, 台上嘅有佢地喺到玩,台下嘅就喺到猛咁食, 食完就啱啱好散席。老實講, 我第2日就唔記得左嗰晚佢地做過d乜嘢, 訓醒左就好似發左場夢咁, 乜都唔記得。

但係上星期我去完我舊同事嘅婚宴, 新郎哥就的確幾特別, 唔再喺安排一d自娛嘅節目或者大家都耳熟能詳嘅新人遊戲, 而將整個婚宴包裝成為一個幾有體面嘅show, 起碼我隔左成個禮拜都仲記得d。但係詳細嘅內容就唔方便喺到講, 有興趣就PM或 email卑我: kungkungchu@yahoo.com.hk

Fat Kung

pls pm me, thanks !
回頂端
dora chan
XXX.XXX.80.178

發表發表於: Tue Jun 29, 2010 2:16 pm

急用, Pls e-mail to me
dcwy8@hotmail.com
回頂端
Clifford chan
XXX.XXX.176.180

發表發表於: Tue Jun 29, 2010 8:22 pm

Pls email to me also
回頂端
rabbit_bobo
XXX.XXX.43.28

發表發表於: Mon Jul 12, 2010 1:20 am

Fat Kung 寫到:
啱啱參加完我一個舊同事的婚宴, 呢幾年都唔知點解有咁多friend陸陸續續結婚, 不斷卑d好朋友/好同事請我去飲, 其實自己本人都唔太熱衷參加呢d宴會, 一來通常都係玩典型新人遊戲, 台上嘅有佢地喺到玩,台下嘅就喺到猛咁食, 食完就啱啱好散席。老實講, 我第2日就唔記得左嗰晚佢地做過d乜嘢, 訓醒左就好似發左場夢咁, 乜都唔記得。

但係上星期我去完我舊同事嘅婚宴, 新郎哥就的確幾特別, 唔再喺安排一d自娛嘅節目或者大家都耳熟能詳嘅新人遊戲, 而將整個婚宴包裝成為一個幾有體面嘅show, 起碼我隔左成個禮拜都仲記得d。但係詳細嘅內容就唔方便喺到講, 有興趣就PM或 email卑我: kungkungchu@yahoo.com.hk

Fat Kung

我有興趣呀
可以e-mail 俾我嗎>
THX!
rabbit_bobo@hotmail.com.hk
回頂端
mingming_214
XXX.XXX.63.2

發表發表於: Tue Jul 13, 2010 4:44 pm

Hi, please sent to me, thanks a lot!
lucettahk@yahoo.com.hk Surprised
回頂端
mimicammy
XXX.XXX.238.26

發表發表於: Mon Jul 19, 2010 7:35 pm

請給我資料,謝謝。
roycammy1128@yahoo.com.hk
回頂端
Mr. so so
XXX.XXX.6.248

發表發表於: Sat Jul 24, 2010 8:30 pm

honwahso@yahoo.com.hk
thanks!
回頂端
rick rick^^
XXX.XXX.22.19

發表發表於: Sun Jul 25, 2010 11:19 am

Please email to me, Thanks!!

LITTLELITTLEYIUHK@YAHOO.COM.HK
回頂端
Blue Bunny
XXX.XXX.80.220

發表發表於: Tue Jul 27, 2010 4:20 pm

please pm me , thanks !
回頂端
mingming_214
XXX.XXX.4.105

發表發表於: Fri Aug 20, 2010 9:43 pm

Please pm me, thx~
lucettahk@yahoo.com.hk
回頂端