發表主題 回覆文章
飞燕
XXX.XXX.31.120

發表發表於: Sun Nov 08, 2009 12:06 pm

廣告贊助 [隱藏]
[[color=darkred][/color]
東家話東家好!西家話西家好!到底邊家好!可以直接去睇睇嘛``反正兩家都好誙,實力都不錯``反正我個人就係喜歡大米的眼光,啊倫個種顛覆傳統的拍攝模式風格!
搜索
搜索 Razz [/b]

200910082034129497.jpg  Filesize: 218.21 KB  瀏覽次數: 859 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 不要笑我啊```
回頂端
飞燕
XXX.XXX.31.120

發表發表於: Sun Nov 08, 2009 12:31 pm

以家百年搞團購,得閒就上去睇睇啦!還可以去旅遊影婚紗照價錢都好抵,影翻本旅遊主題曲有自己鍾意的feel ,甘就係會更有意思!
順便打上網站自己去睇睇啦! http://www.love-100.net/main.asp
Idea

200910082035028246.jpg  Filesize: 158.96 KB  瀏覽次數: 856 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 還有很多種風格嘎
回頂端
牛年十月新娘
XXX.XXX.238.122

發表發表於: Mon May 03, 2010 2:11 pm

幸福的小豬 寫到:
從朋友得知,原來前麥田既人氣後期大米和攝影師阿倫過了檔,開了呢間百年映像,我朋友都係搵左百年去雲南度拍婚照,好好好靚呀!!!!

我就同honey和我朋友上去睇睇,風格跟麥田很相似(因為跟本是麥田最好的班底),而且仲開埋麗都的路線,風景好靚好宏偉呀。我地一直徘徊麥田與百年之間。我地心捻麥田而家做大了,攝影跟後期都唔穩定,但新的公司一定好比心機好做,d衫又多又新,plan又平d,所以我地最終決定去搵百年映像,下個月去麗都影相呀~

各位有意去麥田或其他深圳攝影工作室,可以考慮呢間。
大家一齊分享下~

哇~~咁o岩比我睇到呢個 post ,我之前都係在"麥田"影相啊~~~ 我都介紹了6對朋友到麥田影相...有部份在"麥田"影完相之後向我投訴話"麥田"D衫好少款..最重要係好dirty Embarassed 而且同樣地話事後PS同排相好差....攪到我都唔好意思.... Embarassed 後來先知最強班底走了.....我昨日先陪我弟弟同佢Honey在"百年" 他們都係感受到大米同阿倫的誠意,仲即日落單影相啊~~~ 我都應同"幸福的小豬"所講大家可以比較一下..對於我們消費者來講無壞嘛 Laughing

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=216357 這個是我昨晚想同大家分享的。
回頂端
牛年十月新娘
XXX.XXX.238.122

發表發表於: Mon May 03, 2010 2:19 pm

麥田映像網絡客服 寫到:
麦田声明:现有麦田离职人员利用麦田公司名义,误导消费者,说是麦田最好班底之类的。,麦田提醒广大香港客户,敬请注意。防止被误导。

现向广大客户介绍麦田的核心团队

麦田的艺术总监 阿飞 也是麦田的创办人

麦田主力摄影师: 阿伟 阿雷 谢飞 吴刚 JASON PETER 阿文 阿正 均在麦田并由阿飞统一带领。

麦田设计部总监 金亮

设计组长 阿盛 伊人 赛丽娅

客服部主管:芳芳 小慧 靓靓

化妆部主管: 娜娜

化妆部主力化妆师: 小红 小叶 小敏 小萍 杨子 英子 COCO 玲子

如有遇到不明的地方,请大家致电或MSN直接联络麦田,我们将一一为您解答!

祝大家生活幸福。

坦白講我真係對你們好失望,我介紹咁多朋友比你們... 你們生意做大了...就不顧及客人需求都算... 還要踏別人地方.... Embarassed
希望你們做好自已本份吧.... 只要做好自已,那怕沒有客戶嘛?
回頂端