發表主題 回覆文章
LALALALALA
XXX.XXX.79.97

發表發表於: Thu Feb 11, 2010 9:37 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
叮叮叮叮 寫到:
Tokyo 寫到:
我尋日去睇映月樓, 我都好想BOOK 呀~~ 但剛剛先知道原來佢地未必續約, 話要新年後先知, 我想BOOK 2011年5月15日呀~~
有無SIS 知, 到底幾時CFM 續 OR 唔續約呢?

其實我都好鍾意映月樓, 不過我因為2010就結婚, 所以吾敢再等.

我之前問過林經理, 佢就話政府野真系會有排搞, 真系吾敢同我講幾時confirm.

你不如又睇多幾間, 一面等下呢邊, 一面睇定幾間心水先啦.

我都等左映月樓半年ga 啦. 我前幾日打去問, 佢地都仲未知幾時先知可唔可以續約. 因為我2011年1月結婚, 所以我 book 左其他的美心酒樓啦.....但其實映月樓係我最鍾意的地方.....好失望呀....
回頂端
misssheep
XXX.XXX.62.192

發表發表於: Thu Feb 18, 2010 11:26 am

我去年11月係映月樓擺酒,希望佢地可以續約啦,我好想繼續留住個美好回憶Smile
回頂端
winwin:)
XXX.XXX.26.18

發表發表於: Wed Mar 17, 2010 1:33 pm

即係今年5月到先有消息?
希望續約啦... Embarassed
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.187.72

發表發表於: Sun Mar 21, 2010 2:07 am

WINWIN: 映月樓D人覆你5月先知續唔續到約呀? 之前話新年後就知既....

winwin:) 寫到:
回頂端
winwin:)
XXX.XXX.51.153

發表發表於: Sun Mar 21, 2010 4:04 pm

心急人致上 寫到:
WINWIN: 映月樓D人覆你5月先知續唔續到約呀? 之前話新年後就知既....

winwin:) 寫到:

唔係映月樓D人覆我架, 我都係睇之前d post 話5月左右...
但又話政府d 野好難講... Confused
我都好想佢5月搞掂!!
回頂端
心急人致上
XXX.XXX.187.72

發表發表於: Sat Mar 27, 2010 4:15 pm

上星期既婚紗展我去左美心個BOOTH, 佢地話四月中至尾會有消息。

其實有無JM(今年內擺酒)仲等緊佢續約... 一心想在映月樓擺酒架?
回頂端
CC&FY
XXX.XXX.71.115

發表發表於: Sun Apr 04, 2010 6:17 pm

我都係等緊book佢呀....一日未book到, 其他野都沒心機攪.
回頂端
妮妮1018
XXX.XXX.57.45

發表發表於: Fri Apr 09, 2010 11:53 pm

我今日都去左睇場呀~雖然樓底唔高,但聽朋友講佢地既服務同食物水準都好好,又有海景又方便,真係令我愛上左佢地!!但....竟然佢地唔知幾時先續到約,搞到我唔知點算好呢!!因大家知喇~酒席唔confirm,其他野都好難搞,都唔知點book其他野既日子!!
如大家有續約消息,就盡快通知下大家喇~
回頂端