發表主題 回覆文章
SnowCream
XXX.XXX.106.156

發表發表於: Thu Dec 10, 2009 2:31 pm

廣告贊助 [隱藏]
Kamb 寫到:
Could you please also pm to me ?

I will have wedding ceremony in Guam at 2010/10/10. Thanks!

又PM左一堆舊料比你...
回頂端
misscancan
XXX.XXX.165.33

發表發表於: Sun Dec 13, 2009 4:24 pm

hi SnowCream
I will go to guam on 12/2011, can you pm me the information??
thanks a lot!!
回頂端
SnowCream

發表發表於: Mon Dec 14, 2009 2:06 pm

misscancan 寫到:
I will go to guam on 12/2011, can you pm me the information??

已PM左堆舊資料比你
回頂端
misscancan

發表發表於: Tue Dec 15, 2009 6:20 pm

SnowCream 寫到:

已PM左堆舊資料比你

想問下CENTURY一張相大概有幾多MB呀??
夠唔夠曬油畫???
回頂端
SnowCream

發表發表於: Thu Dec 17, 2009 10:40 am

已PM左堆舊資料比你

夠唔夠曬油畫???

相係由world bridal(我係crystal chapel)影既,只係佢地會send去century office比我地。

相一般1.x-2.xMB,另外有幾張2x-3xMB既tiff... 不過好多相鋪都係要jpeg檔。

有人話mb數唔夠晒大相,不過我晒過20"x30"既puzzle又ok,但係唔能夠同真係影婚紗相既公司比,so有d人都會再搵攝影師o係Guam再影輯。
回頂端
misscancan

發表發表於: Thu Dec 17, 2009 2:05 pm

已PM左堆舊資料比你

夠唔夠曬油畫???

相係由world bridal(我係crystal chapel)影既,只係佢地會send去century office比我地。

相一般1.x-2.xMB,另外有幾張2x-3xMB既tiff... 不過好多相鋪都係要jpeg檔。

有人話mb數唔夠晒大相,不過我晒過20"x30"既puzzle又ok,但係唔能夠同真係影婚紗相既公司比,so有d人都會再搵攝影師o係Guam再影輯。

佢地D相好似係唔會修相架喎,咁你有冇O係曬相之前搵人修相呀??
係咪好貴呀???
回頂端
貝貝小公主
XXX.XXX.126.1

發表發表於: Mon Dec 21, 2009 9:34 pm

Snowcream

Could you please also pm to me ?

I will have wedding ceremony in Guam at 2010. Thanks!
回頂端
小鼠
XXX.XXX.143.35

發表發表於: Tue Dec 22, 2009 1:47 pm

已PM左堆舊資料比你

夠唔夠曬油畫???

佢地D相好似係唔會修相架喎,咁你有冇O係曬相之前搵人修相呀??
係咪好貴呀???

吓...咁佢d 相得2-3mb...我咪晒唔到油畫囉...
咁點算丫...
我仲唸住choose d 靚既相晒做相薄架.... Sad
回頂端
misscancan

發表發表於: Thu Dec 24, 2009 1:51 am

小鼠 寫到:

已PM左堆舊資料比你

夠唔夠曬油畫???

係咪好貴呀???

咁點算丫...

其實我都問過WATABE,佢地話D相都係2-3MB度,話夠晒油畫~~
佢地有兩隻size 20"X30" & 24"X30"~所以我諗都OK~
我反而係擔心修相....
回頂端
小鼠
XXX.XXX.143.35

發表發表於: Thu Dec 24, 2009 11:04 am

小鼠 寫到:

已PM左堆舊資料比你

夠唔夠曬油畫???

係咪好貴呀???

咁點算丫...

其實我都問過WATABE,佢地話D相都係2-3MB度,話夠晒油畫~~
佢地有兩隻size 20"X30" & 24"X30"~所以我諗都OK~
我反而係擔心修相....

我見上網都有d 人幫人執相,好似$10到一張,
但我聽d fd 講, 佢地話d 相唔執都好靚架喎~
我唸住返黎睇下點,先再決定執唔執~!

你會唔會揾local 攝影師影丫???
回頂端