發表主題 回覆文章
蝴蝶夫人
XXX.XXX.19.158

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 3:36 am

廣告贊助 [隱藏]
個個朋友都讚我個Logo 好靚呀!! 又唔貴喎 !! $200 蚊 only. 可以印製結婚請帖, 檯號, 謝卡, 幻燈片投射, blog, 婚網等.....

現在仲送埋檯號設計 or thank you card 設計添 !!! 我揀左呢d 設計, 你地睇下靚唔靚 ?

佢地個網站係 www.butterfly-house.net

designer4.jpg  Filesize: 51.03 KB  瀏覽次數: 1920 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
FW_007.jpg  Filesize: 15.23 KB  瀏覽次數: 1920 次
32.jpg  Filesize: 66.7 KB  瀏覽次數: 1920 次
回頂端
蝴蝶夫人
XXX.XXX.90.194

發表發表於: Tue Dec 01, 2009 8:09 pm

仲有呢d logo 款 ..

FL01-0143new-250.jpg  Filesize: 9.23 KB  瀏覽次數: 1876 次
回頂端
貓女潔西
XXX.XXX.90.194

發表發表於: Tue Dec 01, 2009 8:18 pm

嘩 ! 個 logo 同 d thank you card 都好靚喎 ~~ 想請問如果我想搵你幫我 design 一個屬於我自己嘅 logo,我可唔可以要求d字要紫色子架 ? ?
回頂端
Tami0207
XXX.XXX.183.159

發表發表於: Wed Dec 02, 2009 11:48 am

請問大概要正幾耐架?
回頂端
蝴蝶夫人
XXX.XXX.190.103

發表發表於: Thu Dec 03, 2009 12:06 am

To Tami, 我上次係佢地個 website mark 低邊 d 款自己比較鍾意嘅, 然後話比佢聽自己同老公個名, big date 日期. 咁佢就會開始幫我 draft 架啦. 我第一款 next day 就收到啦 !!! 好快 ~~ 而且 draft 是免費的 ! 滿意先比 $$ 架 !!! 我同老公都好開心好滿意佢地 d service ^_^
回頂端
蝴蝶夫人
XXX.XXX.190.103

發表發表於: Thu Dec 03, 2009 12:13 am

To 貓女潔西, 我覺得應該可以! 因為我係佢個 website 都見到有 d 是紫色的 :

designer1-250.jpg  Filesize: 43.8 KB  瀏覽次數: 1828 次
回頂端
蝴蝶夫人
XXX.XXX.16.237

發表發表於: Sat Dec 05, 2009 3:04 pm

仲有呢d logo 款 ..

FL01-0143-3-250.jpg  Filesize: 11.96 KB  瀏覽次數: 1786 次
回頂端
SweetBela
XXX.XXX.5.150

發表發表於: Sun Dec 06, 2009 4:53 pm

幾靚喎 ~ 可唔可以 pm d 資料比我 ? thanks !
回頂端