發表主題 回覆文章
豬仔&monchhichi
XXX.XXX.199.203

發表發表於: Mon Nov 27, 2006 11:46 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    各位, 我想12月中去陽光與海灘o既地方, 得我o地兩個人honeymoon, 所以唔敢自己出去週圍搵野食, 諗住join clubmed, 係酒店包晒三餐, 不過已家諗緊揀bali定係民丹好! 你o地有冇去過呀?
    回頂端
    待婚新娘
    XXX.XXX.242.149

發表發表於: Fri Jan 16, 2009 9:07 pm

我們都想去民丹渡蜜月,
    好想知多d資料。
    回頂端
    秋葵子
    XXX.XXX.25.33

發表發表於: Wed Feb 11, 2009 3:42 am

我呢幾日都收到佢個MAIL.我想問有冇人JOIN過呀.. Very Happy
    回頂端
    bb1324kh
    XXX.XXX.88.206

發表發表於: Mon May 11, 2009 12:43 pm

我地都暫定去民丹島, 會住Banyan Tree. Join Singapore air line 既package 都ok 架.
    回頂端
    baby cowcow
    XXX.XXX.201.60

發表發表於: Sat Jul 04, 2009 12:22 am

選去bali有好多靚酒店留酒店都好enjoy同埋天氣熱得來都舒適周圍海灘都不錯
    如果想知邊間酒店靚就是Ritz-Carlton Bail Resort
    回頂端
    toytoywasa
    XXX.XXX.145.56

發表發表於: Sat Nov 28, 2009 5:25 pm

club med 住villa, 好正ga!
    同埋都好relax~ 今年6月去過幾正呀

我見果度多一家大細去ga

toytoywasa 在 Tue Mar 16, 2010 11:34 pm 作了第 1 次修改
    回頂端
    circlepp
    XXX.XXX.253.224

發表發表於: Sat Nov 28, 2009 6:18 pm

clubmed好似只可以選擇集團旗下既酒店至wor, 太少choice..

其實峇里有咁多大大少少既villa, 真係要慢慢嘆先得, 我心水選擇有南部既Alila Villa@Uluwatu, 又新又有style, 另外, 我都鍾意Ananatra Resort@Seminyak, 睇日落最正, 搵地方醫肚又容易, 不過價錢可能會貴啲.
    回頂端