發表主題 回覆文章
軒武旅運.
XXX.XXX.77.140

發表發表於: Thu Apr 02, 2009 6:57 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    租車版內
    "軒武租車公司"

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=102847&...

daudau106
    進階中級會員
    發表於: 星期五 十一月 21, 2008 11:55 am 文章主題:
    --------------------------------------------------------------------------------
    我係11月8 號完成左婚禮, 當日係BILLY負責架主花車, 聽番老公講, 話個日佢同架29VAN 都好準時到。仲有一樣野, 一定要講, 就係話說通常D攝影C好鐘意係路上途中拎個VIEWCAM影我地, 但大家都知係馬路上好危險架MA, BILLY佢即刻叫我個伴郎打比個兄弟話過左邊度就慢慢駛, 比佢地影, 宜家會好危險, 呢樣野真係值得一讚。另外......我個日著住婚紗上車, 大家都知會好輪盡, BILLY佢好好, 佢會幫我, 仲企係車軚個度擋住免得我件婚紗比個車軚整到, BILLY佢真係好細心, 好週到。

Busy Line Kimmy
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期五 十一月 28, 2008 9:51 am 文章主題:
    --------------------------------------------------------------------------------
    我o係11月8日完成左大婚喇~ ^_^ 而家先得閒上黎share返~
    其實我只係同軒武book左一架28座跟朝早,同埋夜晚兩架夜晚散席用大巴~ 所以我一整個過程都冇見過billy。billy o係我bd前幾日同我confirm路線~ 又會同我商量行邊條路線~ 到bd前一日就會打黎講我知當日旅遊巴車牌同司機既電話~ 令到我好放心!
    bd當日司機大佬好準時又好有禮貌~ 其他野我就唔係好知喇~ 因為我都忙到唔得閒理lu~ 不過我到夜晚12點幾收倒billy既電話,佢特登打黎同我交代返d guests已經落哂車~ 我好欣賞佢呢一點~ 好有交帶~ 又會問我地仲有冇咩要改善既地方叫我地比意見~ billy既服務態度好得!
    Billy, 真係唔該哂你地當日既幫手呀~ 祝你地生意興隆長做長有!^^

jsk
    初級會員
    發表於: 星期五 十一月 28, 2008 10:45 pm 文章主題:
    我自己都在11月8日結婚.. 而花車司機係姚生; 兄弟姊妹車係陳生..
    billy 早一日通知我司機姓名及聯絡方法.. 而司機都很準時.. 值得一讚係姚生.. 佢真係好好人.. 例如有一程係兄弟花車由男家去女家接女家親友去註冊處.. 由於時間緊迫.. 姚生建議兄弟花車直接去註冊處避免延遲註冊 (因為女家所住的地方在那段時間很塞車)..而姚生亦用最快的speed 及路線把我們準時到達註冊處.. 佢仲幫手做咗我對車頭公仔的security guard (因為有好幾次有途人想把我對公仔偷走!!!).. 真係好感激佢..

tunghk
    新人報到
    發表於: 星期一 三月 23, 2009 9:56 am 文章主題:
    Billy,
    經過2天的pm, 你很快就讓我和未婚夫於上星期六看車了,
    而且還提示給我們很多時間, rundown, 和當天要注意的事項,
    連我未婚夫都說服務很好啊..
    而且未婚夫說..雖然還有半年才到婚期,
    但相信車子不會變舊..我問他.為什麼啊?
    他說從你開車門, 關車門的手勢和動作..
    可知你是一個非常錫車的人..
    所以車子會保養得很好..^^"
    希望我咁早book既話..當天是由你負責主花車啦^^

Senna
    初級會員
    發表於: 星期五 三月 20, 2009 11:44 pm 文章主題:
    Billy,
    你好!我地HONEYMOON返來啦~~我地係3月8日租你BENZ KM8881果個客人呀~~
    那天你是司機, 之前睇D POST點解個個新人都話你會用自己檔車轆, 以免弄污婚紗. 原來著住婚紗上落車真係好"論盡", 好彩上落你都提醒我, 又檔住個軚, 謝謝~~
    仲有, 多謝你提點叫我一去酒樓就用濕紙巾抺乾淨個結婚車公仔, 現在仲係白雪雪, 佢地塊面無生黑點, 哈哈~~
    SENNA太太

xduck
    初級會員
    發表於: 星期三 三月 18, 2009 10:38 am 文章主題:
    終於都可以抽空上來留言了
    不過都未忙完
    hi billy,
    我是白色情人節3月14日
    臨時臨急租benz的 Ken啊
    首先要謝謝你當日的幫手
    我都是大日子前一星期才找你們租主車
    而你見到後都第一時間回覆我,效率真快
    大日子當日你們更加比預定時間早到15分鐘左右
    真是令我覺我十分意外
    而且我更想不到Billy是十分風趣幽默的人呢
    去女家時亦提醒我們有沒有在女家樓下申請花車停泊
    因為我們是不知道有這手續的
    否則停不到車,會另我們十分麻煩
    而經驗豐富的你更懂得遷就攝影師的角度
    在馬路上拍攝我們
    以提點我們攝影師會怎樣拍
    所以叫我們不用下車,因為攝影師之後會拍攝下車過程
    另一方面你亦提醒我們新娘化妝要很長時間
    所以對我們咁早要去註冊的人來講
    未必可以食到飯,時間上亦更加趕
    結果就是要你陪我快快口食完飯
    車我返男家接新娘後
    再高速車我們到註冊處
    令我成功趕得切到會場註冊
    否則…後果十分大獲的
    同時亦教我們另一架借朋友的車的司機應該泊車泊在那裡會好
    總之以你們的價錢,有這高水準的質素
    真是超晒值
    謝謝你
    順便一提的的好笑事是
    我中午老點了一位兄弟買飯給新娘後
    我及其他人就先去飲茶
    扔棄這兄弟一人
    這兄弟後來打電話來問我們去那麼食lunch
    我們先講地點近科學館的
    這兄弟仍不知在那裡
    billy就講出街名
    可惜仍不知道是在尖東的
    最後billy再講「大富豪夜總會」對面
    這兄弟在聽完後終於有印象是在尖東的
    看來這兄弟有點兒那個.......
    不過當時車上的我, 伴郎及billy都笑死
    再一次謝謝你們

吱喳小鼠
    初級會員
    發表於: 星期五 三月 06, 2009 10:49 am 文章主題:
    Hello Billy,
    我係上個月18日租左七人車同28座van 架, 因為啱啱先去完旅行, 所以咁遲先上嚟....其實擺完酒嗰日己經想上嚟讚下你架喇, 但太攰喇
    我都係嗰日先見到你, 多謝你之前0既advice, 令到當日0既行程好順利, 我聽姊妹講28座司機都好有禮貌
    我絕對覺得自己係冇揀錯0既, 因為連我老公都讚你哋好好, 準時, 有交帶
    我會將你哋推介比就嚟結婚0既朋友架喇

Karen NKL
    新人報到
    發表於: 星期二 二月 24, 2009 12:50 pm 文章主題:
    我bd係2009年2月21日~~岩岩過左~
    透過呢度認識左軒武旅運-billy
    而且我地之前同billy接洽~~佢好誠懇..比左好多意見
    仲要係佢安排下得好好~~好多野已經唔洗我地煩~
    好似花車公仔..v帶...門花等~佢地都攪掂晒
    而且主花車同29座仲比預期時間早到,好有交帶
    多謝主花車benny同29座阿英~佢地都會係我地開支著想
    因為我地泊車兩個鐘以上就會計doule~
    所以兩位司機專登同我兜個圈幫我慳錢~
    呢個係我地都無諗到~
    Billy亦都有顧及售後服務~~事後仲專登打電話比我地睇下有冇做得唔好~
    咁當然我地好滿意啦~
    真係要多謝billy~benny同阿英
    Karen & Bruce

Pollie
    初級會員
    發表於: 星期一 二月 02, 2009 1:32 pm 文章主題:
    我過年前完左個婚禮啦, 一切都非常順利, 要讚下軒武, 司機有禮貌, 又準時, d 車又乾淨, 值得推介呀

墨魚丸
    新人報到
    發表於: 星期四 一月 22, 2009 1:01 am 文章主題:
    我既BD係09年1月10日<MANDY>,當日都係租用左一架BENZ & 24VAN同埋一架散席用既24VAN~
    不得不讚BILLY 真係FOLLOW 得好好,由睇車到BD,佢同埋當日既司機好有禮貌,準時同交帶,我哋除左沿途有傾有笑之外,我哋用既散席車既司機仲會係落晒賓客既時候打電話通知我哋!車新又很乾淨,仲有佢哋當日同我哋避晒停車場費,雖然唔係好多錢,但都足以睇到佢哋既細心同為新人著想,係呢樹真係好多謝BILLY,祝你生意蒸蒸日上~

吱喳小鼠
    初級會員
    發表於: 星期二 一月 13, 2009 11:37 am 文章主題:
    軒武旅運 寫到:
    吱喳小鼠 寫到:
    hello billy,
    我book 2月18日 (一架7人車van + 28座van), 想問幾時再聯絡傾路線同佈置洉[, 同埋想問鶪擳茈q機係咪你呀? thx
    please check pm
    billy,
    多謝你噙日call 我, 開頭我真係好擔心啲時間, 你個suggestion 好好, 希望嗰日都順順利利.....仲有唔記得問, 嗰日主花車會唔會係你楂呢?

kkkso04010
    初級會員
    發表於: 星期四 一月 08, 2009 12:18 pm 文章主題: 軒武租車公司
    我們的大日子是24/12/2008,當日我地租了一架 benz 及 28人van。Billy 當日比預定時間早到,行車過程又穩定,而主車同28 人Van都有佈置。最好的是Billy 在租車前提供許多意見,有助新人設計當日的流程。
    同時Billy 本人有問必答,仲回覆得好快,值得向各準新人推薦!
    最後,我忘記講你知我是 Kelvin
    多謝你當日的極好服務!

littlekkk
    初級會員
    發表於: 星期五 一月 09, 2009 12:05 am 文章主題:
    我的大日子是在12月18日, 結婚當日租用了一架7人花車和一架28座, 我和老公都很滿意BILLY的服務~ 準時, 盡責, 有經驗, 不用我們擔心泊車上落的地方, 整個過程都很順利, 令人很安心, VERY GOOD~ 而且價錢合理, 絕對強烈推薦~

CPH
    進階中級會員
    發表於: 星期四 一月 08, 2009 12:24 am 文章主題:
    我係12月12日都租左BILLY 架BENZ ... 佢好好人, 好細心...
    唔只幫我地佈置花車, 仲充當攝影師, 幫我地影相,
    最後, 仲送左幾張相畀我地添呀~
    SERVICE 好, 價錢又唔貴, 真係值得推介...

jilly
    初級會員
    星期四 一月 08, 2009 10:29 am 文章主題:
    -------------------------------------------------------------------------------
    我1月1日已經完成我的婚禮
    當日我租了bena同29座
    他們服務真係好好
    特別係billy 佢好健談
    又幫我地慳錢 (無係唔係都走去停車場泊車)
    最重要係好細心
    佢幫我花球淋花 落我落車時 又幫我擋住車輪 怕會整dirty件婚紗

kksp
    進階中級會員
    發表於: 星期六 一月 03, 2009 10:11 am 文章主題:
    我地12月14日搞完成鰼B禮. 當日我地租躖enz做主花車. 司機係billy.
    佢當天比約定時間早15分鐘到達, 已經嚇鬻琱@跳, 因為我都未準備好落樓.
    由於男女家路程遠, 故時間都幾趕. 但billy 手車快得黎又穩定, 我地都可以安心地在車上爭取時間訓覺. 新娘上車落車, billy 都擋住車轆以免弄污婚紗. 表現細心.
    overall, 值得推介.

C.Zhu
    初級會員
    發表於: 星期一 一月 05, 2009 2:14 pm 文章主題:
    Hi, Billy,
    我係11月中結婚嗰個Emily, 結左婚差唔多兩個月, 而家先的起心肝上嚟讚吓您…
    您真係好細心, confirm花車前已提左我好多要注意事項…原先知道Big Day 嗰日司機唔係您, 真係有啲失落……..點知嗰朝見到您, 好開心!
    嗰朝您好準時(應該係話早到至啱), 您知我女家到註冊署又遠, 時間又好趕, 多得您手車, 我比預定時間早到, 多左時間轉妝同親友映相, 仲有多謝您幫手佈置同埋支水(我自己唔記得左準備), 有禮貌、服務一流, 我同其他用過您service0既人一樣覺得您值得推介!

Pig ma
    初級會員
    發表於: 星期一 十二月 29, 2008 12:25 am 文章主題:
    Billy & 陳先生~~
    多謝你地o既細心服務 ^^
    我地順利完成左成個婚禮~ 每一個人都好幫得手~
    你細心又有交帶o既服務真係令我地好滿意同開心~
    唔洗我粗心咁check住d人到哂婚宴場地未, 你已經話比我地知唔洗擔心已攪掂哂~
    又用自己擋住新噴油o既車"look"...等我o既婚莎唔會整污"joe"
    出外境又預備定水同飲管比我~
    怕我地曬又會預備傘比我地~
    你地o既服務同效率真係好好~ ^^

小不
    新人報到
    發表於: 星期四 十二月 25, 2008 12:12 pm 文章主題:
    我剛剛BD(22/12/0,剛用過軒武的Benz及van仔,架28座van係新既,好多心心,好靚呢!司機又準時,又有禮貌,service一流!BD過後,Billy仲call我問下司機當日的表現呢!在此推薦軒武給各位!

Herman C
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期四 十二月 04, 2008 4:37 pm 文章主題:
    我既 big day (nov 15) 完左喇...
    多謝 billy 既幫助... 佢既細心令我地覺得佢好專業...
    兄弟們因 "大意" 引致既小插曲... billy 亦都好樂意同我搞掂去...
    再次多謝 billy... 佢地既 service 真係好好... ^^

ngsf3
    新人報到
    發表於: 星期日 十二月 07, 2008 12:06 am 文章主題:
    我係12月5號完成左我既婚禮喇...
    多謝 billy 既幫助... 佢同van仔司機合拍度一流,而當大家影大合照時,
    佢亦都好樂意咁幫我地扲野...
    再次多謝 billy... 佢地既 service 真係好好...兩架車超準時,外觀一流,當初我還擔心架車會好舊(因我係無約睇車的),點知琴日見到簡直係無得彈.

J & H
    初級會員
    發表於: 星期一 十二月 08, 2008 1:58 pm 文章主題:
    我都在12月6日剛過左BD,我對軒武的評語都同大家一樣,得個"好"字。
    主車司機姚生斯文、整齊、有禮貌、幫得手。主車及小巴準時,全日都滿意,如果車頭公仔乾淨一d就完美了。
    thanks billy~~~

ngsf3
    新人報到
    發表於: 星期日 十二月 07, 2008 12:06 am 文章主題:
    多謝 billy 既幫助... 佢同van仔司機合拍度一流,而當大家影大合照時,
    再次多謝 billy... 佢地既 service 真係好好...兩架車超準時,外觀一流,當初我還擔心架車會好舊(因我係無約睇車的),點知琴日見到簡直係無得彈.

Herman C
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期四 十二月 04, 2008 4:37 pm 文章主題:
    多謝 billy 既幫助... 佢既細心令我地覺得佢好專業...
    兄弟們因 "大意" 引致既小插曲... billy 亦都好樂意同我搞掂去...
    再次多謝 billy... 佢地既 service 真係好好... ^^

jsk
    初級會員
    發表於: 星期五 十一月 28, 2008 10:45 pm 文章主題:
    我自己都在11月8日結婚.. 而花車司機係姚生; 兄弟姊妹車係陳生..
    billy 早一日通知我司機姓名及聯絡方法.. 而司機都很準時.. 值得一讚係姚生.. 佢真係好好人.. 例如有一程係兄弟花車由男家去女家接女家親友去註冊處.. 由於時間緊迫.. 姚生建議兄弟花車直接去註冊處避免延遲註冊 (因為女家所住的地方在那段時間很塞車)..而姚生亦用最快的speed 及路線把我們準時到達註冊處.. 佢仲幫手做咗我對車頭公仔的security guard (因為有好幾次有途人想把我對公仔偷走!!!).. 真係好感激佢..

新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期五 十一月 28, 2008 9:51 am 文章主題:
    我o係11月8日完成左大婚喇~ ^_^ 而家先得閒上黎share返~
    其實我只係同軒武book左一架28座跟朝早,同埋夜晚兩架夜晚散席用大巴~ 所以我一整個過程都冇見過billy。billy o係我bd前幾日同我confirm路線~ 又會同我商量行邊條路線~ 到bd前一日就會打黎講我知當日旅遊巴車牌同司機既電話~ 令到我好放心!
    bd當日司機大佬好準時又好有禮貌~ 其他野我就唔係好知喇~ 因為我都忙到唔得閒理lu~ 不過我到夜晚12點幾收倒billy既電話,佢特登打黎同我交代返d guests已經落哂車~ 我好欣賞佢呢一點~ 好有交帶~ 又會問我地仲有冇咩要改善既地方叫我地比意見~ billy既服務態度好得!
    Billy, 真係唔該哂你地當日既幫手呀~ 祝你地生意興隆長做長有!^^

Vicky & Kit
    新人報到發表於: 星期三 十一月 26, 2008 10:38 pm 文章主題:
    We recently hired a Benz and a 28 seater van from Bus88 on 22 Nov 2008. We had Mr Siu as our driver for the Benz and Ah Man for the 28 seater van. Both drivers are professional and also punctual as requested. We are very pleased with the service.

daudau106
    進階中級會員
    發表於: 星期五 十一月 21, 2008 11:55 am 文章主題:
    我係11月8 號完成左婚禮, 當日係BILLY負責架主花車, 聽番老公講, 話個日佢同架29VAN 都好準時到。仲有一樣野, 一定要講, 就係話說通常D攝影C好鐘意係路上途中拎個VIEWCAM影我地, 但大家都知係馬路上好危險架MA, BILLY佢即刻叫我個伴郎打比個兄弟話過左邊度就慢慢駛, 比佢地影, 宜家會好危險, 呢樣野真係值得一讚。另外......我個日著住婚紗上車, 大家都知會好輪盡, BILLY佢好好, 佢會幫我, 仲企係車軚個度擋住免得我件婚紗比個車軚整到, BILLY佢真係好細心, 好週到。

fanyin
    初級會員
    發表於: 星期五 十一月 14, 2008 9:11 am 文章主題:
    10月30日結婚的我,租了軒武的Benz及24座~
    價錢合理,有得睇車,先落訂,包埋裝飾,其實好抵~而且Billy態度好好,當日好準時,rundown甚至快過預計tim!d時間鬆動o左好多.......24座司機都好有禮貌~臨近bd時因為時間更改o既問題,我諗極都諗唔到車o既時間點安排~後來billy都幫我諗埋,解決埋~
    不過如果係平日bd就要注意,因為佢係有時間限制o架,8:30後先可以用Benz,9:00後先可以用24座~如果時間ok冇問題~值得推薦~

Keri
    新人報到
    發表於: 星期五 十一月 07, 2008 7:03 pm 文章主題:
    Billy, 我係謝小姐呀! 要同你講聲唔好意思先, 咁遲先留言,sorry....
    But anyway, 我同我老公都好滿意你地所有既野呢, 真係"平靚正"!!!!!
    仲要多謝你同另一個司機(4眼哥哥) 既配合, 令我地可以影到靚靚既相& video~
    亦要感謝你地既耐性, 因為吉時既問題要你地等.....
    咁完美既服務, 一定會推薦俾我地d朋友!!!!!
    祝你地生意興隆, 業務蒸蒸日上~

Dount's Mum
    初級會員
    發表於: 星期五 十一月 07, 2008 2:47 pm 文章主題: BIG DAY on 30 SEP 2008
    Do you still remember me ? 當日我倆的婚禮好順利呀!BILLY,好多謝你同旅遊巴同司機的服務.
    婚禮係人生的大日子,每個人都希望完美無瑕,真的好感謝你的熱情服務.當日我地好似多左個(你)兄弟噤呢~
    希望你繼續幫其他的新人,完成大日子
    我D未婚的兄弟姊妹朋友們都已mark實你啦!

Vie
    進階中級會員
    發表於: 星期四 十一月 06, 2008 10:17 pm 文章主題:
    billy,
    我係11月1日結婚果個張小姐呀! 我租左你地一架28van, 你地個司機好準時, 好有禮貌呀, 架車仲好新淨企理添! 我地朝早既時間好趕, 但一切都可以順利完成, 再一次多謝你呀!

shuet
    模範高級會員
    發表於: 星期二 十月 07, 2008 9:12 am 文章主題:
    我已於上2星期完成我的bd, 今日終於有時間同大家分享一下^^
    首先要多謝晒billy & 亞英, 我bd那天租了銀色benz & 24van,
    而那天真是打擾他們及攪到駕著車周圍走, 事緣本人原本已向房署
    申請開消防閘, 但怎料負責通知保安的人, 又剛好星期休息, 忘了通知,
    而本來相熟的護衛, 系我bd那天又剛好休息, 已護衛室的人真的好
    有原則及真按本子辦事, 我表明是辦喜事, 都吾肯開消防閘, 最後無辦法下,
    唯有請billy將車駛到我住的另一面那個停車場, 另因我爸已下去叫保安開閘,
    怎料我住那座的保安又是不肯開, 要到我對面那座保安才肯開, 於是我爸見佢
    肯開閘, 於是結了利是,於是我又請billy駛車回我住的那面, 真系麻煩到
    billy&亞英要他們兩頭滕, 雖然麻煩到他們, 但他們態度及服務仍然好好,
    到我見到billy時, 他衣著好整齊, 恤衫西褲, 這令我有點意外, 因我之前見過
    一些花車司機著得好隨便, 而兩架車的內部亦好整潔, 原本我預備了一個
    雙喜貼是貼24van, 原來呢樣billy都有預備好, 真的照顧周到, 而billy亦會系
    車上播些情歌, 而billy好細心, 我著婚紗時佢會擋著個車輪, 以免我整污婚紗,
    而我去文化中心影相時, 佢問有無帶水, 大頭蝦的我, 完全沒了這回事,
    billy即時拿了支水給我及預備埋飲管給我, 真的好感激billy,
    他的服務真的好好^^ 值得推介!!
    haha~ 當然滿意啦!!
    連我的姊妹都讚你們服務好好呀!!
    系呀, 我想問他有無倫敦的士租??
    因為我FD打算明年結婚, 想租倫敦的士??

Kuromihui
    進階中級會員
    發表於: 星期一 九月 22, 2008 9:20 pm 文章主題:
    我終於係9月7日完成婚禮了,租了一架銀色四眼仔同28座van。
    當日billy係幫手揸花車的,好多謝佢,真係好有經驗,
    佢連車上預備埋噴水壺,幫我個花球射水,哩個真喜出望外
    仲有,佢有預備支裝水比我地,不過,我兄弟都有買左箱水。

架車好整齊乾淨,我地係自己佈置花車,
    老公說 billy 好幫手,好快同佢地攪掂,一切時間都控制得好好。
    真係好值得推薦比大家的

twotone56
    新人報到
    發表於: 星期五 九月 12, 2008 12:45 pm 文章主題:
    各位好,
    我係今年8月2日結婚的, 當天租用了軒武的一輛29座, 用來接載兄弟姐妹及家人往來男女家及註冊處. 當天的司機姓姚的.
    據兄弟的回報, 司機態度有禮 (有問必答, 雖並非殷切, 但感覺良好), 準時(於約定的時間內出現, 早15分鐘打俾師傳就可以了), 駕駛技術唔錯(即係話阿師傳"手車"幾好, 唔會浪下浪下). 價錢亦唔算合理, 所以應billy的要求, 在這裏向大家推介一下.
    預祝各位婚禮成功~~~

kioskcashier
    新人報到
    發表於: 星期五 八月 22, 2008 7:45 pm 文章主題:
    在新婚生活易留言廣場中,租車那個forum是最難分辦那些message是不是自己人寫假的。我看了很久也不肯定,最後還是博一博的心態找了軒武的Billy. Book 了大眼仔Benz和一部24座用來接送賓客用地鐵去教堂。$1880+$1380. 當日車完全無問題,Billy服務亦好好,幫我地綁好車頭公仔和其他裝飾,見到我們的花球乾還主動幫我們噴水。整體都感覺很好。
    如有興趣看我的其他report,請到http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?p=5625702#5625702

小虎妹
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期日 八月 17, 2008 12:08 am 文章主題:
    hello! 我哋喺08年8月2日結婚啦!
    當日我哋book咗軒武29座的旅遊車~
    由於我們當日唔係好清楚當日旅遊車的服務, 所以都有問過兄弟們, 他們都覺得態度都幾好, 無話唔做呢樣唔做嗰樣, 手車都安全, 司機好準時到達女家, 之後的時間, 只要我們提早15分鐘通知司機到達的時間, 就包保放心, 也沒有走做路, 都可以推介比其他人
    係呢度多謝當日的司機(唔知貴姓 )同BILLY, 之前一路同BILLY聯絡, 嘛煩晒!

so蘇
    新人報到
    發表於: 星期六 七月 26, 2008 12:20 am 文章主題:
    Billy先生
    我是23日結婚
    訂左你銀色花車
    多謝你當天的服務
    我地非常滿意
    希望你地好生意

kkkso04010
    初級會員
    發表於: 星期一 六月 30, 2008 12:46 pm 文章主題:
    我已在軒武book 了車,Billy 勁好人,事前又提醒了好多要注意的事項,多謝你!

QQ1120
    新人報到
    發表於: 星期一 六月 30, 2008 12:47 am 文章主題: 感謝你Billy
    我於25/06結婚, 當天8號風球, 我很擔心沒有車來接我, 我聯絡了Billy, 他很快便回覆我,如果8號風球未除, 保險公司要求需要加多少錢. 當天天氣很差, 但是Billy 仍然很準時到達. 很感謝Billy的當天服務.

Monchhichi_pooh
    模範高級會員
    發表於: 星期日 六月 15, 2008 9:44 pm 文章主題:
    我地係2008年3月8日結婚的,book了軒武花車benz同28座van,因包埋花車佈置,又可以煩少D同慳番D。
    個日架車都好準時,入面都好乾淨,而且價錢唔貴,正﹗
    如果有朋友想book,可跟Billy說是08年3月8日的謝小姐介紹,可以平少少呢﹗
    另我地有其他bd的sharing,可以去我地個blog
    http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=102847&...

Kitty Kris
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期日 六月 01, 2008 1:20 pm 文章主題:
    我哋喺08年5月26日已經順利完成婚禮啦~
    當日我哋book咗軒武既銀色benz同29座van仔~
    之前佢哋一直都好有交帶~當日佢哋仲好準時到達~
    而且兩架車都好新淨,Billy仲好好人,服務同態度非常好,又細心~
    真係冇揀錯呀~值得介紹俾各位jm~
    喺度再一次......
    多謝軒武~多謝Billy!!

henrylaw
    初級會員
    發表於: 星期五 五月 02, 2008 9:49 am 文章主題:
    各位好~~~我岩岩3月尾結左婚,當日都係幫襯軒武租左架29座小巴,想係度多謝佢地一聲~~
    Book既時間係同Billy聯絡,佢都好交帶。而當日既司機係阿佳,佢真係好好人,我地當日租左8個鐘,由朝早接新娘直至去到酒店。
    係回門既時候,已經要麻煩阿佳幫我地先車左d兄弟姊妹去酒樓食lunch,之後係女家等埋我地換衫化妝,再車我地去酒樓一齊食飯,食完lunch,加插左個行程去南生圍影相,阿佳都無問題,點知因為影相影得耐,去到酒店已經over左8個鐘,阿佳都無額外收我地錢,仲態度好好,真係值得推介~~~

瑤瑤yoyo
    模範高級會員
    發表於: 星期二 四月 22, 2008 1:10 am 文章主題:
    我19/4完成我既婚禮, 我幫軒武book左一架24座, 但後來我計過, 註冊後應該有d親戚朋友都會直接去酒樓, 怕24座唔夠坐, bd前一兩日同billy講可以的話幫我安排架29座, billy好好, 最後都幫我安排到。
    雖然我只係book左一架van, 但bd果日居然由billy親自出馬做司機! 我其實全程冇見過billy架, 不過聽返d兄弟講, billy果日好準時, service都好好呀! 絕對冇因為我只book van而冇book主車而有所影響, 各位book左軒武既準新人可以放心!

小m_hahaha
    新人報到
    發表於: 星期六 四月 05, 2008 11:40 pm 文章主題: 軒武勁掂!
    我們於08年1月13日租了一輛銀色Benz及一輛24座van.
    Billy好幫得手,bd前義務幫我地睇一次個rundown有咩要特別注意的地方,仲俾好多建議我哋!部車掂,仲佈置埋!
    最重要係當日完全準時無甩拖,手車好,又幫眼睇住新娘上落車有無撞親,會否弄污條裙,仲就番另一部負責載拍攝的車,等佢哋影到相!
    所以我細妹係明天(4月6日)的bd也用返佢!
    "正"!"掂"!

lovely chris
    新人報到
    發表於: 星期三 四月 02, 2008 11:01 pm 文章主題:
    本人於3月20日租了一輛銀色Benz及一輛51座大巴
    Billy在我地BD前已經好細心咁幫我地睇一次個rundown有咩要特別注意的地方,而且仲建議埋可以去邊度影外影 (岩岩攞o左相返黎....西九長廊真係好正!)
    仲有Billy手車好定,而且上落車時都會幫新娘子睇住件衫唔會弄污...仲會有個水壺幫花球噴水....真係好鬼專業...加上又有禮貌、準時.....一句講晒「心水推介」!

TAMTAMWONG
    初級會員
    發表於: 星期三 四月 02, 2008 12:03 am 文章主題:
    Billy~~ 謝謝你當日的幫忙,不但準時及交帶,仲好細心,幫我用手提影相,令我可即時同朋友分享我的喜悅!! 謝謝你!! 我們是3月30日的唐先生及唐太太

LLCL
    初級會員
    發表於: 星期日 三月 30, 2008 9:51 pm 文章主題:
    大家好, 我係剛剛在3月28日結婚的新人. 向billy租用了一部銀色benz以及28seat van.全日8小時. 我真的好多謝billy的細心. 在大日子之前他主動contact我們商討當日的rundown以及行車路線. 提我們要注意的地方. 結婚當天也不只充當司機, 而且不時幚我的花球噴水, 提我們要帶備的文件. 好像是兄弟!準時交帶!
    真的感謝billy.

Ricky So
    模範高級會員
    發表於: 星期三 三月 19, 2008 8:04 am 文章主題:
    Hi Billy
    真係唔該晒,你真係好pro,又nice,又helpful.
    * 唔好意思, 因我想埋一埋條數,而我細佬已經唔記得比咗幾多錢了. 可唔可以pm or email番比我呢? hehe, thanks a lot.

maggiepyypatrickwklo
    新人報到
    發表於: 星期二 三月 04, 2008 2:16 pm 文章主題:
    I was married on 26th Jan 08.I rent a 7 seats car from Billy.His service was very good and very responsbile,also the price is reasonable too....

joeywongmy
    模範高級會員
    發表於: 星期三 一月 09, 2008 10:01 pm 文章主題:
    多謝軒武
    我30/12/07用左你地既服務
    覺得非常好
    不單止準時、車身乾淨、司機禮貌、價錢合理
    個司機仲好好人幫我地綁住對車頭公仔
    又識得沿途播住音樂等我地輕鬆下
    多謝你地
    我會向朋友推薦你地架
    p.s. 比個建議你地
    我比尾數既時候你地個大巴司機無散紙($100/$20)
    而我咁0岩得$500紙
    最後要問哥哥借錢先找到數
    如果你地個司機可以袋定d找續就最好勒

B& D
    新婚生活易榮譽會員
    Billy: 多謝你當日的幫忙~~
    哈~~其實呢!我唔係馬生~~我應該係馬太~~haha
    big day那日多得你幫忙!!
    真係令我地放心晒~~~
    有樣野,我到今日先知,原來我公司係一向幫開你地租車的.....
    今日俾我個同事笑我,話我唔早d出聲~~哈~~原來搵來搵去~~又係搵番佢本身想介紹俾我既一間~~==即係你啦!

Cyan_Mike
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期一 十一月 12, 2007 8:31 pm 文章主題:
    好想o係呢度多謝billy..你真係好好人仲好細心!!
    多謝你地提供一個好好既服務俾我地!

susie313
    初級會員
    發表於: 星期三 八月 01, 2007 4:56 pm 文章主題:
    我剛剛係上星期日用佐佢地既七人車, 係Billy做司機車我班姐妹同埋車我回門,
    係lee度真係要讚一讚Billy同埋佢地公司, 安排既車好定, 好安全, 車身超新淨, 車廂內裡亦非常乾淨,絕對係值得推薦, 尤其係Billy楂車, 佢份人好有交帶, 又準時到, 我俾佐理員1680 (8小時), 不過都值得一試o家!!

BabeMiMi
    進階中級會員
    發表於: 星期六 六月 23, 2007 2:14 pm 文章主題:
    本人係六月十三日完成鰼B禮,我都係租用鱁a武既van仔,個日我都係坐髐@陣,但係比我既感覺都好好,車廂都好乾淨同埋架車已經有哂好簡單既佈置,我個日有好多洐n拎去酒樓所以乜都放哂係架車度而架車都好寛敞夠哂空間比我擺洁A我都有問番我老公佢話架車好準時同埋個司機都好好人

komeishu
    新人報到
    發表於: 星期五 五月 18, 2007 9:29 am 文章主題: 軒武service
    我們很欣賞司機阿Ben的服務態度,他提供的花車和輕型小巴我們亦覺得非常滿意。在婚禮前一個星期,阿ben除了給我們試車之外,並提供他在婚禮場合所遇到的經驗,和我們分享,非常專業。
    另外,在婚禮當日花車播出悠揚悅耳的婚樂,舒緩了我們緊張的情緒,最重耍是阿ben當日的駕駛技術不錯,大家可以放心使用軒武的租車服務。

ciwed
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期六 五月 05, 2007 11:24 pm 文章主題:
    等我都leave msg先, 係17/3 我好順利咁完成我個婚禮, 真係有一個好美好回憶, 之前我自己都揾左好多間租車, 因為我自己都好驚會遇到黑店, 因為esd上面都聴唔少, 咁我自己都做左好多research, 見到軒武, 個price又ok, 其實我book的時候esd冇乜呢間公司info, 不過見到so far用個的人, comment都ok, 我咪打去問, 佢個price list 都好明碼實價, 我同billy講到口水都乾, 佢都話個價錢係firm晒, 唔會因為我要叫佢平d而平比我, 價錢來講都好reasonable, 同埋我要book, benz, 29座, 仲有一架61大巴單程同埋回程29座單程, 咁軒武可以一間比我租晒, 同埋我仲約佢地睇左車先, 見到架車ok, 自己同老公都好放心, 咁咪落訂
    到結婚當日, 佢地好準時, 兄弟話佢地仲早d問晒location, 仲有billy係幫我花車個part, 佢架車又穏又快, hehe, 時間control得好好, 比我原定預個時間快左好多到, 有多d時間可以影相, 同埋個日我book左架單程大巴由教堂到酒樓, 但係好多guest都自己去, 冇上我架車, billy suggest 我cut左架29座, cut返個鐘, 同埋唔洗浪費tunnel fee, 因為我要由新界過海都幾貴, 咁又即時save返d
    我都覺得可以係呢度share下recommend比各位,

lam1220
    初級會員
    發表於: 星期日 四月 29, 2007 3:58 pm 文章主題:
    我係1/4租用左軒武,
    司機Billy真係好好呀!! 好細心, 同埋好準時呀.....(呢樣野係好重要)
    車都很好condition.

我只係租左Benz (仲要只係4個鐘), 不過佢地都冇話好hardsell, 問你要唔要其他車, 我覺得呢樣野係最好呀!!!
    同埋佢地又有車嘅裝飾, 都ok 架, 因為我覺得只係用幾個鐘, 我又唔想花錢去買, 車嘅裝飾又有得比我去選擇, 所以我都好開心, 真係要多謝佢地呀!!!

littlecan
    新人報到
    發表於: 星期四 四月 26, 2007 7:05 pm 文章主題:
    我都於14/4婚禮租用了軒武,
    司機billy..很好
    我用咗24座和7人van
    兩架都好,明馬實價,而且可以到太和看車...
    因為他feedback好...
    所以我用佢..果然得.

艾雲
    新人報到
    發表於: 星期二 四月 17, 2007 4:30 pm 文章主題:
    我4月3日當日big day, 用左軒武呢間公司, 租左一部Benz同一部24座, 租8個鐘, 行程係咁: 24座朝早9點15分由九龍塘火車站接左7個人, 直飛屯門接新娘, 未到10點已經入到去, billy已經等緊. 老實講, 兩架車內籠都算新淨, 外觀亦好夠大方...
    佢架車已經有基本裝飾, 即係四隻門有晒絲花蝴蝶, 車頭又有2條粉紅色嘅長紗, 我淨係俾對公仔佢搞已經ok(因為佢事前同我講過), 唔駛5分鐘就可以上樓...最緊要係佢好好禮貌, 幫我做野時已經唔該前唔該後....

到我接完新娘落樓, 佢又好識做咁泊定架車響大門口, 當日其實陰天, 有d地方影相唔係咁夠光, 佢特登揀個最光猛嘅住俾我, 抵讚!!! 跟住我地就直飛番去香港仔田灣, 佢同我地行西隧, 沿途仲放埋d輕音樂俾我地聽. 佢見我帶住部walkie同班兄弟聯絡, 就特登夾埋部24座嘅速度, 等我可以同班兄弟沿途吹水, 亦方便攝影師影住我地, 再一次抵讚!!!
    到左田灣後, 未落車時billy已經提醒我要帶乜帶物, 同埋一d禁忌野. 後尾我叫佢同理兄弟姊妹一齊食飯, 佢就預早少少擺定架車等我地落樓, 再車我地去紅棉路註冊.
    因為註冊處俾得一個車位我, 架Benz就直擺入去註冊處, 而部24座就泊響纜車站附近, 個司機都好好人咁帶晒我d家屬去註冊處.....最後佢就車晒我地去灣仔鷹君中心度擺酒...
    全程由我9:15上車, 到5點前去到灣仔, 兩部車連隧道費加按金billy一共收我3300幾, 我俾夠3400佢, 因為覺得佢服務好好, 跟得好貼, 夠細心之途仲唔會令我擔心添...

creammy
    模範高級會員
    發表於: 星期一 一月 15, 2007 1:41 am 文章主題:
    我1月7日big date 完之後, 1月10號去左北海道honeymoon, 今日14號岩岩返來了, 好好玩ar ^^
    咁岩既, 我big date 果日車我果個又係黃生ar ^^ 佢都幾好人幾nice, 唔錯唔錯 ^^
    起初我都好驚個司機遲到ga, 點知佢又好準時到wor, 咁好喇, 準時到左之後, 我又驚個司機開車好似遊車河咁, 慢慢行, 左哂我d時間wor, 點知佢開車都好掂, 一d時間都唔左我地, 而且有時我地仲要跟佢車尾, 由佢帶路添, 黃生對d交通路線都好熟, 我big date 當日一切都好順利, 仲比預期多左成個鐘時間添, 真係thx ar

ed204116
    進階中級會員
    發表於: 星期三 一月 03, 2007 4:39 pm 文章主題:
    我23/12 註冊個日租左軒武29人van , service又好又準時.
    由於我老公0的親戚係外地來, 我地仲 搵左姚生book 左佢地車2日.........
    去disneyland.........赤柱.............同其他地方
    $$$又reasonable.
    你地可以 打電話 contact 姚生/billy.

MIC
    進階中級會員
    發表於: 星期一 十月 23, 2006 1:45 pm 文章主題:
    我10月7日用完車, 因為我全日都冇上過架車, 所以俾唔到comment, 不過我問過d sisters, 佢地話車箱好乾淨, 而且準時, 價錢係我search之中最平, 應該ok ga!!!

本標題下"軒武租車公司"第3,7,8,9,11,12,13,14,22,25,26,28,29,38,43,58,63,64,72,73,74,75,78,79,80,81,82,85,86,87,91,93,97,102,107,109,112,115,116,117,118,122,123,124,125,126,127,129,130,131,132,133,134,136,138,139,142,144,146,147頁全部為真實人客用後分享
    回頂端
    軒武旅運.
    XXX.XXX.77.140

發表發表於: Thu Apr 02, 2009 6:59 pm

新婚生活易榮譽會員

Mbei
    新婚生活易榮譽會員http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?p=5948310&highlight=billy&sid=8159f467563c39ae5da9c93345f3970f#5948310

Herman C
    新婚生活易榮譽會員

jamielui
    新婚生活易榮譽會員

Katie Kwok
    新婚生活易榮譽會員

B& D
    新婚生活易榮譽會員

小虎妹
    新婚生活易榮譽會員

回頂端
    xduck
    XXX.XXX.114.171

發表發表於: Thu Apr 02, 2009 11:02 pm

點解會刪除了我的分享的!!?
    打得都幾辛苦下的 Shocked
    畢竟剛結完婚, 百忙先中抽少少時間打的
    原原完完的真實個案呢
    真係搞到我都唔敢再留言分享自己的經驗了

如果咁都刪除的話
    相信好多人都會有這想法
    將來好難再有人來留言了
    回頂端
    tunghk
    XXX.XXX.198.228

發表發表於: Sat Nov 21, 2009 5:57 pm

xduck 寫到:
    點解會刪除了我的分享的!!?
    打得都幾辛苦下的 Shocked
    畢竟剛結完婚, 百忙先中抽少少時間打的
    原原完完的真實個案呢
    真係搞到我都唔敢再留言分享自己的經驗了

如果咁都刪除的話
    相信好多人都會有這想法
    將來好難再有人來留言了

我岩岩睇返, 先知原來自己 3月份的分享都比人刪左..
    我前幾日先 BIG DAY 租完車, 仲岩岩分享埋添 , 希望唔會再被刪啦 @@
    回頂端
    留言板管理員
    XXX.XXX.191.196

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 2:52 pm

您好,

由於軒武租車公司的該組留言含有大量廣告成份,因此被取消標題。

生活易留言廣場管理員

軒武旅運. 寫到:
    租車版內
    "軒武租車公司"

daudau106
    進階中級會員

新婚生活易榮譽會員

jsk
    初級會員

tunghk
    新人報到
    發表於: 星期一 三月 23, 2009 9:56 am 文章主題:
    Billy,
    經過2天的pm, 你很快就讓我和未婚夫於上星期六看車了,
    而且還提示給我們很多時間, rundown, 和當天要注意的事項,
    連我未婚夫都說服務很好啊..
    而且未婚夫說..雖然還有半年才到婚期,
    但相信車子不會變舊..我問他.為什麼啊?
    他說從你開車門, 關車門的手勢和動作..
    可知你是一個非常錫車的人..
    所以車子會保養得很好..^^"
    希望我咁早book既話..當天是由你負責主花車啦^^

Senna
    初級會員
    發表於: 星期五 三月 20, 2009 11:44 pm 文章主題:
    Billy,
    你好!我地HONEYMOON返來啦~~我地係3月8日租你BENZ KM8881果個客人呀~~
    那天你是司機, 之前睇D POST點解個個新人都話你會用自己檔車轆, 以免弄污婚紗. 原來著住婚紗上落車真係好"論盡", 好彩上落你都提醒我, 又檔住個軚, 謝謝~~
    仲有, 多謝你提點叫我一去酒樓就用濕紙巾抺乾淨個結婚車公仔, 現在仲係白雪雪, 佢地塊面無生黑點, 哈哈~~
    SENNA太太

xduck
    初級會員
    發表於: 星期三 三月 18, 2009 10:38 am 文章主題:
    終於都可以抽空上來留言了
    不過都未忙完
    hi billy,
    我是白色情人節3月14日
    臨時臨急租benz的 Ken啊
    首先要謝謝你當日的幫手
    我都是大日子前一星期才找你們租主車
    而你見到後都第一時間回覆我,效率真快
    大日子當日你們更加比預定時間早到15分鐘左右
    真是令我覺我十分意外
    而且我更想不到Billy是十分風趣幽默的人呢
    去女家時亦提醒我們有沒有在女家樓下申請花車停泊
    因為我們是不知道有這手續的
    否則停不到車,會另我們十分麻煩
    而經驗豐富的你更懂得遷就攝影師的角度
    在馬路上拍攝我們
    以提點我們攝影師會怎樣拍
    所以叫我們不用下車,因為攝影師之後會拍攝下車過程
    另一方面你亦提醒我們新娘化妝要很長時間
    所以對我們咁早要去註冊的人來講
    未必可以食到飯,時間上亦更加趕
    結果就是要你陪我快快口食完飯
    車我返男家接新娘後
    再高速車我們到註冊處
    令我成功趕得切到會場註冊
    否則…後果十分大獲的
    同時亦教我們另一架借朋友的車的司機應該泊車泊在那裡會好
    總之以你們的價錢,有這高水準的質素
    真是超晒值
    謝謝你
    順便一提的的好笑事是
    我中午老點了一位兄弟買飯給新娘後
    我及其他人就先去飲茶
    扔棄這兄弟一人
    這兄弟後來打電話來問我們去那麼食lunch
    我們先講地點近科學館的
    這兄弟仍不知在那裡
    billy就講出街名
    可惜仍不知道是在尖東的
    最後billy再講「大富豪夜總會」對面
    這兄弟在聽完後終於有印象是在尖東的
    看來這兄弟有點兒那個.......
    不過當時車上的我, 伴郎及billy都笑死
    再一次謝謝你們

吱喳小鼠
    初級會員
    發表於: 星期五 三月 06, 2009 10:49 am 文章主題:
    Hello Billy,
    我係上個月18日租左七人車同28座van 架, 因為啱啱先去完旅行, 所以咁遲先上嚟....其實擺完酒嗰日己經想上嚟讚下你架喇, 但太攰喇
    我都係嗰日先見到你, 多謝你之前0既advice, 令到當日0既行程好順利, 我聽姊妹講28座司機都好有禮貌
    我絕對覺得自己係冇揀錯0既, 因為連我老公都讚你哋好好, 準時, 有交帶
    我會將你哋推介比就嚟結婚0既朋友架喇

Karen NKL
    新人報到
    發表於: 星期二 二月 24, 2009 12:50 pm 文章主題:
    我bd係2009年2月21日~~岩岩過左~
    透過呢度認識左軒武旅運-billy
    而且我地之前同billy接洽~~佢好誠懇..比左好多意見
    仲要係佢安排下得好好~~好多野已經唔洗我地煩~
    好似花車公仔..v帶...門花等~佢地都攪掂晒
    而且主花車同29座仲比預期時間早到,好有交帶
    多謝主花車benny同29座阿英~佢地都會係我地開支著想
    因為我地泊車兩個鐘以上就會計doule~
    所以兩位司機專登同我兜個圈幫我慳錢~
    呢個係我地都無諗到~
    Billy亦都有顧及售後服務~~事後仲專登打電話比我地睇下有冇做得唔好~
    咁當然我地好滿意啦~
    真係要多謝billy~benny同阿英
    Karen & Bruce

Pollie
    初級會員
    發表於: 星期一 二月 02, 2009 1:32 pm 文章主題:
    我過年前完左個婚禮啦, 一切都非常順利, 要讚下軒武, 司機有禮貌, 又準時, d 車又乾淨, 值得推介呀

墨魚丸
    新人報到
    發表於: 星期四 一月 22, 2009 1:01 am 文章主題:
    我既BD係09年1月10日<MANDY>,當日都係租用左一架BENZ & 24VAN同埋一架散席用既24VAN~
    不得不讚BILLY 真係FOLLOW 得好好,由睇車到BD,佢同埋當日既司機好有禮貌,準時同交帶,我哋除左沿途有傾有笑之外,我哋用既散席車既司機仲會係落晒賓客既時候打電話通知我哋!車新又很乾淨,仲有佢哋當日同我哋避晒停車場費,雖然唔係好多錢,但都足以睇到佢哋既細心同為新人著想,係呢樹真係好多謝BILLY,祝你生意蒸蒸日上~

吱喳小鼠
    初級會員
    發表於: 星期二 一月 13, 2009 11:37 am 文章主題:
    軒武旅運 寫到:
    吱喳小鼠 寫到:
    hello billy,
    我book 鰦 2月18日 (一架7人車van + 28座van), 想問幾時再聯絡傾路線同佈置鱓№架, 同埋想問鰟日個司機係咪你呀? thx
    please check pm
    billy,
    多謝你噙日call 我, 開頭我真係好擔心啲時間, 你個suggestion 好好, 希望嗰日都順順利利.....仲有唔記得問, 嗰日主花車會唔會係你楂呢?

kkkso04010
    初級會員
    發表於: 星期四 一月 08, 2009 12:18 pm 文章主題: 軒武租車公司
    我們的大日子是24/12/2008,當日我地租了一架 benz 及 28人van。Billy 當日比預定時間早到,行車過程又穩定,而主車同28 人Van都有佈置。最好的是Billy 在租車前提供許多意見,有助新人設計當日的流程。
    同時Billy 本人有問必答,仲回覆得好快,值得向各準新人推薦!
    最後,我忘記講你知我是 Kelvin
    多謝你當日的極好服務!

littlekkk
    初級會員
    發表於: 星期五 一月 09, 2009 12:05 am 文章主題:
    我的大日子是在12月18日, 結婚當日租用了一架7人花車和一架28座, 我和老公都很滿意BILLY的服務~ 準時, 盡責, 有經驗, 不用我們擔心泊車上落的地方, 整個過程都很順利, 令人很安心, VERY GOOD~ 而且價錢合理, 絕對強烈推薦~

CPH
    進階中級會員
    發表於: 星期四 一月 08, 2009 12:24 am 文章主題:
    我係12月12日都租左BILLY 架BENZ ... 佢好好人, 好細心...
    唔只幫我地佈置花車, 仲充當攝影師, 幫我地影相,
    最後, 仲送左幾張相畀我地添呀~
    SERVICE 好, 價錢又唔貴, 真係值得推介...

jilly
    初級會員
    星期四 一月 08, 2009 10:29 am 文章主題:
    -------------------------------------------------------------------------------
    我1月1日已經完成我的婚禮
    當日我租了bena同29座
    他們服務真係好好
    特別係billy 佢好健談
    又幫我地慳錢 (無係唔係都走去停車場泊車)
    最重要係好細心
    佢幫我花球淋花 落我落車時 又幫我擋住車輪 怕會整dirty件婚紗

kksp
    進階中級會員
    發表於: 星期六 一月 03, 2009 10:11 am 文章主題:
    我地鰠12月14日搞完成鰦婚禮. 當日我地租鰦benz做主花車. 司機係billy.
    佢當天比約定時間早鰦15分鐘到達, 已經嚇鰦我一跳, 因為我都未準備好落樓.
    由於男女家路程遠, 故時間都幾趕. 但billy 手車快得黎又穩定, 我地都可以安心地在車上爭取時間訓覺. 新娘上車落車, billy 都擋住車轆以免弄污婚紗. 表現細心.
    overall, 值得推介.

C.Zhu
    初級會員
    發表於: 星期一 一月 05, 2009 2:14 pm 文章主題:
    Hi, Billy,
    我係11月中結婚嗰個Emily, 結左婚差唔多兩個月, 而家先的起心肝上嚟讚吓您…
    您真係好細心, confirm花車前已提左我好多要注意事項…原先知道Big Day 嗰日司機唔係您, 真係有啲失落……..點知嗰朝見到您, 好開心!
    嗰朝您好準時(應該係話早到至啱), 您知我女家到註冊署又遠, 時間又好趕, 多得您手車, 我比預定時間早到, 多左時間轉妝同親友映相, 仲有多謝您幫手佈置同埋支水(我自己唔記得左準備), 有禮貌、服務一流, 我同其他用過您service0既人一樣覺得您值得推介!

Pig ma
    初級會員
    發表於: 星期一 十二月 29, 2008 12:25 am 文章主題:
    Billy & 陳先生~~
    多謝你地o既細心服務 ^^
    我地順利完成左成個婚禮~ 每一個人都好幫得手~
    你細心又有交帶o既服務真係令我地好滿意同開心~
    唔洗我粗心咁check住d人到哂婚宴場地未, 你已經話比我地知唔洗擔心已攪掂哂~
    又用自己擋住新噴油o既車"look"...等我o既婚莎唔會整污"joe"
    出外境又預備定水同飲管比我~
    怕我地曬又會預備傘比我地~
    你地o既服務同效率真係好好~ ^^

小不
    新人報到
    發表於: 星期四 十二月 25, 2008 12:12 pm 文章主題:
    我剛剛BD(22/12/0,剛用過軒武的Benz及van仔,架28座van係新既,好多心心,好靚呢!司機又準時,又有禮貌,service一流!BD過後,Billy仲call我問下司機當日的表現呢!在此推薦軒武給各位!

Herman C
    新婚生活易榮譽會員

ngsf3
    新人報到

J & H
    初級會員
    發表於: 星期一 十二月 08, 2008 1:58 pm 文章主題:
    我都在12月6日剛過左BD,我對軒武的評語都同大家一樣,得個"好"字。
    主車司機姚生斯文、整齊、有禮貌、幫得手。主車及小巴準時,全日都滿意,如果車頭公仔乾淨一d就完美了。
    thanks billy~~~

ngsf3
    新人報到

Herman C
    新婚生活易榮譽會員

jsk
    初級會員

新婚生活易榮譽會員

Vicky & Kit
    新人報到發表於: 星期三 十一月 26, 2008 10:38 pm 文章主題:
    We recently hired a Benz and a 28 seater van from Bus88 on 22 Nov 2008. We had Mr Siu as our driver for the Benz and Ah Man for the 28 seater van. Both drivers are professional and also punctual as requested. We are very pleased with the service.

daudau106
    進階中級會員

fanyin
    初級會員
    發表於: 星期五 十一月 14, 2008 9:11 am 文章主題:
    10月30日結婚的我,租了軒武的Benz及24座~
    價錢合理,有得睇車,先落訂,包埋裝飾,其實好抵~而且Billy態度好好,當日好準時,rundown甚至快過預計tim!d時間鬆動o左好多.......24座司機都好有禮貌~臨近bd時因為時間更改o既問題,我諗極都諗唔到車o既時間點安排~後來billy都幫我諗埋,解決埋~
    不過如果係平日bd就要注意,因為佢係有時間限制o架,8:30後先可以用Benz,9:00後先可以用24座~如果時間ok冇問題~值得推薦~

Keri
    新人報到
    發表於: 星期五 十一月 07, 2008 7:03 pm 文章主題:
    Billy, 我係謝小姐呀! 要同你講聲唔好意思先, 咁遲先留言,sorry....
    But anyway, 我同我老公都好滿意你地所有既野呢, 真係"平靚正"!!!!!
    仲要多謝你同另一個司機(4眼哥哥) 既配合, 令我地可以影到靚靚既相& video~
    亦要感謝你地既耐性, 因為吉時既問題要你地等.....
    咁完美既服務, 一定會推薦俾我地d朋友!!!!!
    祝你地生意興隆, 業務蒸蒸日上~

Dount's Mum
    初級會員
    發表於: 星期五 十一月 07, 2008 2:47 pm 文章主題: BIG DAY on 30 SEP 2008
    Do you still remember me ? 當日我倆的婚禮好順利呀!BILLY,好多謝你同旅遊巴同司機的服務.
    婚禮係人生的大日子,每個人都希望完美無瑕,真的好感謝你的熱情服務.當日我地好似多左個(你)兄弟噤呢~
    希望你繼續幫其他的新人,完成大日子
    我D未婚的兄弟姊妹朋友們都已mark實你啦!

Vie
    進階中級會員
    發表於: 星期四 十一月 06, 2008 10:17 pm 文章主題:
    billy,
    我係11月1日結婚果個張小姐呀! 我租左你地一架28van, 你地個司機好準時, 好有禮貌呀, 架車仲好新淨企理添! 我地朝早既時間好趕, 但一切都可以順利完成, 再一次多謝你呀!

shuet
    模範高級會員
    發表於: 星期二 十月 07, 2008 9:12 am 文章主題:
    我已於上2星期完成我的bd, 今日終於有時間同大家分享一下^^
    首先要多謝晒billy & 亞英, 我bd那天租了銀色benz & 24van,
    而那天真是打擾他們及攪到駕著車周圍走, 事緣本人原本已向房署
    申請開消防閘, 但怎料負責通知保安的人, 又剛好星期休息, 忘了通知,
    而本來相熟的護衛, 系我bd那天又剛好休息, 已護衛室的人真的好
    有原則及真按本子辦事, 我表明是辦喜事, 都吾肯開消防閘, 最後無辦法下,
    唯有請billy將車駛到我住的另一面那個停車場, 另因我爸已下去叫保安開閘,
    怎料我住那座的保安又是不肯開, 要到我對面那座保安才肯開, 於是我爸見佢
    肯開閘, 於是結了利是,於是我又請billy駛車回我住的那面, 真系麻煩到
    billy&亞英要他們兩頭滕, 雖然麻煩到他們, 但他們態度及服務仍然好好,
    到我見到billy時, 他衣著好整齊, 恤衫西褲, 這令我有點意外, 因我之前見過
    一些花車司機著得好隨便, 而兩架車的內部亦好整潔, 原本我預備了一個
    雙喜貼是貼24van, 原來呢樣billy都有預備好, 真的照顧周到, 而billy亦會系
    車上播些情歌, 而billy好細心, 我著婚紗時佢會擋著個車輪, 以免我整污婚紗,
    而我去文化中心影相時, 佢問有無帶水, 大頭蝦的我, 完全沒了這回事,
    billy即時拿了支水給我及預備埋飲管給我, 真的好感激billy,
    他的服務真的好好^^ 值得推介!!
    haha~ 當然滿意啦!!
    連我的姊妹都讚你們服務好好呀!!
    系呀, 我想問他有無倫敦的士租??
    因為我FD打算明年結婚, 想租倫敦的士??

Kuromihui
    進階中級會員
    發表於: 星期一 九月 22, 2008 9:20 pm 文章主題:
    我終於係9月7日完成婚禮了,租了一架銀色四眼仔同28座van。
    當日billy係幫手揸花車的,好多謝佢,真係好有經驗,
    佢連車上預備埋噴水壺,幫我個花球射水,哩個真喜出望外
    仲有,佢有預備支裝水比我地,不過,我兄弟都有買左箱水。

架車好整齊乾淨,我地係自己佈置花車,
    老公說 billy 好幫手,好快同佢地攪掂,一切時間都控制得好好。
    真係好值得推薦比大家的

twotone56
    新人報到
    發表於: 星期五 九月 12, 2008 12:45 pm 文章主題:
    各位好,
    我係今年8月2日結婚的, 當天租用了軒武的一輛29座, 用來接載兄弟姐妹及家人往來男女家及註冊處. 當天的司機姓姚的.
    據兄弟的回報, 司機態度有禮 (有問必答, 雖並非殷切, 但感覺良好), 準時(於約定的時間內出現, 早15分鐘打俾師傳就可以了), 駕駛技術唔錯(即係話阿師傳"手車"幾好, 唔會浪下浪下). 價錢亦唔算合理, 所以應billy的要求, 在這裏向大家推介一下.
    預祝各位婚禮成功~~~

kioskcashier
    新人報到
    發表於: 星期五 八月 22, 2008 7:45 pm 文章主題:
    在新婚生活易留言廣場中,租車那個forum是最難分辦那些message是不是自己人寫假的。我看了很久也不肯定,最後還是博一博的心態找了軒武的Billy. Book 了大眼仔Benz和一部24座用來接送賓客用地鐵去教堂。$1880+$1380. 當日車完全無問題,Billy服務亦好好,幫我地綁好車頭公仔和其他裝飾,見到我們的花球乾還主動幫我們噴水。整體都感覺很好。
    如有興趣看我的其他report,請到http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?p=5625702#5625702

小虎妹
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期日 八月 17, 2008 12:08 am 文章主題:
    hello! 我哋喺08年8月2日結婚啦!
    當日我哋book咗軒武29座的旅遊車~
    由於我們當日唔係好清楚當日旅遊車的服務, 所以都有問過兄弟們, 他們都覺得態度都幾好, 無話唔做呢樣唔做嗰樣, 手車都安全, 司機好準時到達女家, 之後的時間, 只要我們提早15分鐘通知司機到達的時間, 就包保放心, 也沒有走做路, 都可以推介比其他人
    係呢度多謝當日的司機(唔知貴姓 )同BILLY, 之前一路同BILLY聯絡, 嘛煩晒!

so蘇
    新人報到
    發表於: 星期六 七月 26, 2008 12:20 am 文章主題:
    Billy先生
    我是23日結婚
    訂左你銀色花車
    多謝你當天的服務
    我地非常滿意
    希望你地好生意

kkkso04010
    初級會員
    發表於: 星期一 六月 30, 2008 12:46 pm 文章主題:
    我已在軒武book 了車,Billy 勁好人,事前又提醒了好多要注意的事項,多謝你!

QQ1120
    新人報到
    發表於: 星期一 六月 30, 2008 12:47 am 文章主題: 感謝你Billy
    我於25/06結婚, 當天8號風球, 我很擔心沒有車來接我, 我聯絡了Billy, 他很快便回覆我,如果8號風球未除, 保險公司要求需要加多少錢. 當天天氣很差, 但是Billy 仍然很準時到達. 很感謝Billy的當天服務.

Monchhichi_pooh
    模範高級會員
    發表於: 星期日 六月 15, 2008 9:44 pm 文章主題:
    我地係2008年3月8日結婚的,book了軒武花車benz同28座van,因包埋花車佈置,又可以煩少D同慳番D。
    個日架車都好準時,入面都好乾淨,而且價錢唔貴,正﹗
    如果有朋友想book,可跟Billy說是08年3月8日的謝小姐介紹,可以平少少呢﹗
    另我地有其他bd的sharing,可以去我地個blog

Kitty Kris
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期日 六月 01, 2008 1:20 pm 文章主題:
    我哋喺08年5月26日已經順利完成婚禮啦~
    當日我哋book咗軒武既銀色benz同29座van仔~
    之前佢哋一直都好有交帶~當日佢哋仲好準時到達~
    而且兩架車都好新淨,Billy仲好好人,服務同態度非常好,又細心~
    真係冇揀錯呀~值得介紹俾各位jm~
    喺度再一次......
    多謝軒武~多謝Billy!!

henrylaw
    初級會員
    發表於: 星期五 五月 02, 2008 9:49 am 文章主題:
    各位好~~~我岩岩3月尾結左婚,當日都係幫襯軒武租左架29座小巴,想係度多謝佢地一聲~~
    Book既時間係同Billy聯絡,佢都好交帶。而當日既司機係阿佳,佢真係好好人,我地當日租左8個鐘,由朝早接新娘直至去到酒店。
    係回門既時候,已經要麻煩阿佳幫我地先車左d兄弟姊妹去酒樓食lunch,之後係女家等埋我地換衫化妝,再車我地去酒樓一齊食飯,食完lunch,加插左個行程去南生圍影相,阿佳都無問題,點知因為影相影得耐,去到酒店已經over左8個鐘,阿佳都無額外收我地錢,仲態度好好,真係值得推介~~~

瑤瑤yoyo
    模範高級會員
    發表於: 星期二 四月 22, 2008 1:10 am 文章主題:
    我19/4完成我既婚禮, 我幫軒武book左一架24座, 但後來我計過, 註冊後應該有d親戚朋友都會直接去酒樓, 怕24座唔夠坐, bd前一兩日同billy講可以的話幫我安排架29座, billy好好, 最後都幫我安排到。
    雖然我只係book左一架van, 但bd果日居然由billy親自出馬做司機! 我其實全程冇見過billy架, 不過聽返d兄弟講, billy果日好準時, service都好好呀! 絕對冇因為我只book van而冇book主車而有所影響, 各位book左軒武既準新人可以放心!

小m_hahaha
    新人報到
    發表於: 星期六 四月 05, 2008 11:40 pm 文章主題: 軒武勁掂!
    我們於08年1月13日租了一輛銀色Benz及一輛24座van.
    Billy好幫得手,bd前義務幫我地睇一次個rundown有咩要特別注意的地方,仲俾好多建議我哋!部車掂,仲佈置埋!
    最重要係當日完全準時無甩拖,手車好,又幫眼睇住新娘上落車有無撞親,會否弄污條裙,仲就番另一部負責載拍攝的車,等佢哋影到相!
    所以我細妹係明天(4月6日)的bd也用返佢!
    "正"!"掂"!

lovely chris
    新人報到
    發表於: 星期三 四月 02, 2008 11:01 pm 文章主題:
    本人於3月20日租了一輛銀色Benz及一輛51座大巴
    Billy在我地BD前已經好細心咁幫我地睇一次個rundown有咩要特別注意的地方,而且仲建議埋可以去邊度影外影 (岩岩攞o左相返黎....西九長廊真係好正!)
    仲有Billy手車好定,而且上落車時都會幫新娘子睇住件衫唔會弄污...仲會有個水壺幫花球噴水....真係好鬼專業...加上又有禮貌、準時.....一句講晒「心水推介」!

TAMTAMWONG
    初級會員
    發表於: 星期三 四月 02, 2008 12:03 am 文章主題:
    Billy~~ 謝謝你當日的幫忙,不但準時及交帶,仲好細心,幫我用手提影相,令我可即時同朋友分享我的喜悅!! 謝謝你!! 我們是3月30日的唐先生及唐太太

LLCL
    初級會員
    發表於: 星期日 三月 30, 2008 9:51 pm 文章主題:
    大家好, 我係剛剛在3月28日結婚的新人. 向billy租用了一部銀色benz以及28seat van.全日8小時. 我真的好多謝billy的細心. 在大日子之前他主動contact我們商討當日的rundown以及行車路線. 提我們要注意的地方. 結婚當天也不只充當司機, 而且不時幚我的花球噴水, 提我們要帶備的文件. 好像是兄弟!準時交帶!
    真的感謝billy.

Ricky So
    模範高級會員
    發表於: 星期三 三月 19, 2008 8:04 am 文章主題:
    Hi Billy
    真係唔該晒,你真係好pro,又nice,又helpful.
    * 唔好意思, 因我想埋一埋條數,而我細佬已經唔記得比咗幾多錢了. 可唔可以pm or email番比我呢? hehe, thanks a lot.

maggiepyypatrickwklo
    新人報到
    發表於: 星期二 三月 04, 2008 2:16 pm 文章主題:
    I was married on 26th Jan 08.I rent a 7 seats car from Billy.His service was very good and very responsbile,also the price is reasonable too....

joeywongmy
    模範高級會員
    發表於: 星期三 一月 09, 2008 10:01 pm 文章主題:
    多謝軒武
    我30/12/07用左你地既服務
    覺得非常好
    不單止準時、車身乾淨、司機禮貌、價錢合理
    個司機仲好好人幫我地綁住對車頭公仔
    又識得沿途播住音樂等我地輕鬆下
    多謝你地
    我會向朋友推薦你地架
    p.s. 比個建議你地
    我比尾數既時候你地個大巴司機無散紙($100/$20)
    而我咁0岩得$500紙
    最後要問哥哥借錢先找到數
    如果你地個司機可以袋定d找續就最好勒

B& D
    新婚生活易榮譽會員
    Billy: 多謝你當日的幫忙~~
    哈~~其實呢!我唔係馬生~~我應該係馬太~~haha
    big day那日多得你幫忙!!
    真係令我地放心晒~~~
    有樣野,我到今日先知,原來我公司係一向幫開你地租車的.....
    今日俾我個同事笑我,話我唔早d出聲~~哈~~原來搵來搵去~~又係搵番佢本身想介紹俾我既一間~~==即係你啦!

Cyan_Mike
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期一 十一月 12, 2007 8:31 pm 文章主題:
    好想o係呢度多謝billy..你真係好好人仲好細心!!
    多謝你地提供一個好好既服務俾我地!

susie313
    初級會員
    發表於: 星期三 八月 01, 2007 4:56 pm 文章主題:
    我剛剛係上星期日用佐佢地既七人車, 係Billy做司機車我班姐妹同埋車我回門,
    係lee度真係要讚一讚Billy同埋佢地公司, 安排既車好定, 好安全, 車身超新淨, 車廂內裡亦非常乾淨,絕對係值得推薦, 尤其係Billy楂車, 佢份人好有交帶, 又準時到, 我俾佐理員1680 (8小時), 不過都值得一試o家!!

BabeMiMi
    進階中級會員
    發表於: 星期六 六月 23, 2007 2:14 pm 文章主題:
    本人係六月十三日完成鰦婚禮,我都係租用鰦軒武既van仔,個日我都係坐鰦一陣,但係比我既感覺都好好,車廂都好乾淨同埋架車已經有哂好簡單既佈置,我個日有好多№要拎去酒樓所以乜都放哂係架車度而架車都好寛敞夠哂空間比我擺№,我都有問番我老公佢話架車好準時同埋個司機都好好人

komeishu
    新人報到
    發表於: 星期五 五月 18, 2007 9:29 am 文章主題: 軒武service
    我們很欣賞司機阿Ben的服務態度,他提供的花車和輕型小巴我們亦覺得非常滿意。在婚禮前一個星期,阿ben除了給我們試車之外,並提供他在婚禮場合所遇到的經驗,和我們分享,非常專業。
    另外,在婚禮當日花車播出悠揚悅耳的婚樂,舒緩了我們緊張的情緒,最重耍是阿ben當日的駕駛技術不錯,大家可以放心使用軒武的租車服務。

ciwed
    新婚生活易榮譽會員
    發表於: 星期六 五月 05, 2007 11:24 pm 文章主題:
    等我都leave msg先, 係17/3 我好順利咁完成我個婚禮, 真係有一個好美好回憶, 之前我自己都揾左好多間租車, 因為我自己都好驚會遇到黑店, 因為esd上面都聴唔少, 咁我自己都做左好多research, 見到軒武, 個price又ok, 其實我book的時候esd冇乜呢間公司info, 不過見到so far用個的人, comment都ok, 我咪打去問, 佢個price list 都好明碼實價, 我同billy講到口水都乾, 佢都話個價錢係firm晒, 唔會因為我要叫佢平d而平比我, 價錢來講都好reasonable, 同埋我要book, benz, 29座, 仲有一架61大巴單程同埋回程29座單程, 咁軒武可以一間比我租晒, 同埋我仲約佢地睇左車先, 見到架車ok, 自己同老公都好放心, 咁咪落訂
    到結婚當日, 佢地好準時, 兄弟話佢地仲早d問晒location, 仲有billy係幫我花車個part, 佢架車又穏又快, hehe, 時間control得好好, 比我原定預個時間快左好多到, 有多d時間可以影相, 同埋個日我book左架單程大巴由教堂到酒樓, 但係好多guest都自己去, 冇上我架車, billy suggest 我cut左架29座, cut返個鐘, 同埋唔洗浪費tunnel fee, 因為我要由新界過海都幾貴, 咁又即時save返d
    我都覺得可以係呢度share下recommend比各位,

lam1220
    初級會員
    發表於: 星期日 四月 29, 2007 3:58 pm 文章主題:
    我係1/4租用左軒武,
    司機Billy真係好好呀!! 好細心, 同埋好準時呀.....(呢樣野係好重要)

我只係租左Benz (仲要只係4個鐘), 不過佢地都冇話好hardsell, 問你要唔要其他車, 我覺得呢樣野係最好呀!!!
    同埋佢地又有車嘅裝飾, 都ok 架, 因為我覺得只係用幾個鐘, 我又唔想花錢去買, 車嘅裝飾又有得比我去選擇, 所以我都好開心, 真係要多謝佢地呀!!!

littlecan
    新人報到
    發表於: 星期四 四月 26, 2007 7:05 pm 文章主題:
    我都於14/4婚禮租用了軒武,
    司機billy..很好
    我用咗24座和7人van
    兩架都好,明馬實價,而且可以到太和看車...
    因為他feedback好...
    所以我用佢..果然得.

艾雲
    新人報到
    發表於: 星期二 四月 17, 2007 4:30 pm 文章主題:
    我4月3日當日big day, 用左軒武呢間公司, 租左一部Benz同一部24座, 租8個鐘, 行程係咁: 24座朝早9點15分由九龍塘火車站接左7個人, 直飛屯門接新娘, 未到10點已經入到去, billy已經等緊. 老實講, 兩架車內籠都算新淨, 外觀亦好夠大方...
    佢架車已經有基本裝飾, 即係四隻門有晒絲花蝴蝶, 車頭又有2條粉紅色嘅長紗, 我淨係俾對公仔佢搞已經ok(因為佢事前同我講過), 唔駛5分鐘就可以上樓...最緊要係佢好好禮貌, 幫我做野時已經唔該前唔該後....

到我接完新娘落樓, 佢又好識做咁泊定架車響大門口, 當日其實陰天, 有d地方影相唔係咁夠光, 佢特登揀個最光猛嘅住俾我, 抵讚!!! 跟住我地就直飛番去香港仔田灣, 佢同我地行西隧, 沿途仲放埋d輕音樂俾我地聽. 佢見我帶住部walkie同班兄弟聯絡, 就特登夾埋部24座嘅速度, 等我可以同班兄弟沿途吹水, 亦方便攝影師影住我地, 再一次抵讚!!!
    到左田灣後, 未落車時billy已經提醒我要帶乜帶物, 同埋一d禁忌野. 後尾我叫佢同理兄弟姊妹一齊食飯, 佢就預早少少擺定架車等我地落樓, 再車我地去紅棉路註冊.
    因為註冊處俾得一個車位我, 架Benz就直擺入去註冊處, 而部24座就泊響纜車站附近, 個司機都好好人咁帶晒我d家屬去註冊處.....最後佢就車晒我地去灣仔鷹君中心度擺酒...
    全程由我9:15上車, 到5點前去到灣仔, 兩部車連隧道費加按金billy一共收我3300幾, 我俾夠3400佢, 因為覺得佢服務好好, 跟得好貼, 夠細心之途仲唔會令我擔心添...

creammy
    模範高級會員
    發表於: 星期一 一月 15, 2007 1:41 am 文章主題:
    我1月7日big date 完之後, 1月10號去左北海道honeymoon, 今日14號岩岩返來了, 好好玩ar ^^
    咁岩既, 我big date 果日車我果個又係黃生ar ^^ 佢都幾好人幾nice, 唔錯唔錯 ^^
    起初我都好驚個司機遲到ga, 點知佢又好準時到wor, 咁好喇, 準時到左之後, 我又驚個司機開車好似遊車河咁, 慢慢行, 左哂我d時間wor, 點知佢開車都好掂, 一d時間都唔左我地, 而且有時我地仲要跟佢車尾, 由佢帶路添, 黃生對d交通路線都好熟, 我big date 當日一切都好順利, 仲比預期多左成個鐘時間添, 真係thx ar

ed204116
    進階中級會員
    發表於: 星期三 一月 03, 2007 4:39 pm 文章主題:
    我23/12 註冊個日租左軒武29人van , service又好又準時.
    由於我老公0的親戚係外地來, 我地仲 搵左姚生book 左佢地車2日.........
    去disneyland.........赤柱.............同其他地方
    $$$又reasonable.
    你地可以 打電話 contact 姚生/billy.

MIC
    進階中級會員
    發表於: 星期一 十月 23, 2006 1:45 pm 文章主題:
    我10月7日用完車, 因為我全日都冇上過架車, 所以俾唔到comment, 不過我問過d sisters, 佢地話車箱好乾淨, 而且準時, 價錢係我search之中最平, 應該ok ga!!!

本標題下"軒武租車公司"第3,7,8,9,11,12,13,14,22,25,26,28,29,38,43,58,63,64,72,73,74,75,78,79,80,81,82,85,86,87,91,93,97,102,107,109,112,115,116,117,118,122,123,124,125,126,127,129,130,131,132,133,134,136,138,139,142,144,146,147頁全部為真實人客用後分享
    回頂端
    軒武旅運.
    XXX.XXX.120.155

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 10:41 pm

生活易留言廣場管理員

為什麼各位網友真實分享會被視為廣告??

如果係.........請將所有其他租車版之所有文章删除
    回頂端
    軒武旅運.

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 10:47 pm

軒武旅運. 寫到:
    生活易留言廣場管理員

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=48916&s...

網友分享廣告,敬請搬至廣告區
    回頂端
    軒武旅運.

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 10:48 pm

軒武旅運. 寫到:
    軒武旅運. 寫到:
    生活易留言廣場管理員

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=48916&s...

又有
    回頂端
    軒武旅運.

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 10:49 pm

軒武旅運. 寫到:
    軒武旅運. 寫到:
    軒武旅運. 寫到:
    生活易留言廣場管理員

又有

連廣告link都有
    回頂端
    軒武旅運.

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 10:51 pm

敬請作出公平處理
    回頂端